Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, ποιο μόνιτορ μου προτείνετε; Η χρήση που θα κάνω είναι, σύνδεση με λάπτοπ (MacBook) για δουλειά γραφείου και στον ελεύθερο χρόνο σύνδεση με ps4 για παιχνίδια. Μελλοντικά ίσως μπει και οικονομικό gaming pc.

Η απόσταση του γραφείου μου είναι 60εκ. Οι ίντσες που θέλω είναι 24 ή 27, αν και πιστεύω με 24 θα είμαι μια χαρά. Ανάλυση κατά προτίμηση QHD, ειδικά αν είναι 27 ίντσες οθόνη, για να μην υπάρχει πιξέλιασμα. Αν έχει και θύρα type c για να φορτίζει το MacBook θα ήταν πραγματοποίηση ονείρου 🤣

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Την έχω στα υπόψιν μου αυτή, την γνωρίζω. Φοβάμαι μην είναι σάπια με το ps4, αν και δύσκολο. Λίγα hz παραπάνω να είχε... Όπως και να χει φαίνεται καλή επιλογή

Υπάρχει και αυτή μετά, ίδια αλλά QHD

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Την έχω στα υπόψιν μου αυτή, την γνωρίζω. Φοβάμαι μην είναι σάπια με το ps4, αν και δύσκολο. Λίγα hz παραπάνω να είχε... Όπως και να χει φαίνεται καλή επιλογή

θεωρω το qhd πεταμενα λεφτα σε μονιτορ κατω των 27"

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

θεωρω το qhd πεταμενα λεφτα σε μονιτορ κατω των 27"

Διαφωνώ, στις 25 ίντσες μια χαρά είναι το qhd, ultra-sharp φάση.

16 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Όχι ps4+1440p ή πάνω από 60hz. Για ps4 θα πάρεις μια fhd οθόνη των 60hz. Για ps4 pro μια 4k/60hz.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Όχι ps4+1440p ή πάνω από 60hz. Για ps4 θα πάρεις μια fhd οθόνη των 60hz. Για ps4 pro μια 4k/60hz.

Με βολεύει αυτό που λες είναι η αλήθεια γιατί οι FHD είναι σαφώς φθηνότερες! Αλλά αποφάσισα ότι θέλω 27 ίντσες οπότε φοβάμαι μην πιξελιάζει αρκετά και δεν μου αρέσει!

Κάνω και δουλειά γραφείου κατά κύριο λόγο γι αυτό το λέω.

Μάλλον καταλήγω σε αυτήν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Με βολεύει αυτό που λες είναι η αλήθεια γιατί οι FHD είναι σαφώς φθηνότερες! Αλλά αποφάσισα ότι θέλω 27 ίντσες οπότε φοβάμαι μην πιξελιάζει αρκετά και δεν μου αρέσει!

Μάλλον καταλήγω σε αυτήν

Για fhd ανάλυση θα προτιμούσα μια από 25 ιντσες και κάτω.

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
4 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Μάλλον καταλήγω σε αυτήν

27 ίντσες fhd θα πιξελιαζει σίγουρα. Αν θες 27 πάνε από 1440p και πάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, music_lover είπε

Το ίδιο ισχύει και για Xbox 1? Ενδιαφέρομαι για monitor (κατά προτίμηση με ηχεία) για χρήση είτε για σύνδεση με XBox είτε για να έχω TV Box. Παράλληλα θα γίνει οθόνη PC όταν θα πάρουμε tower του μικρού. Οπότε προσανατολίζομαι σε budget οθόνες με 2 ψηφιακές θύρες (2 HDMI, HDMI+DP), 60+ Ηz και κατά προτίμηση FreeSync γιατί κρίμα είναι να μην το έχει εφόσον θα την κρατήσουμε καμία 10ετία (ελπίζω).

Επεξ/σία από EmpYristis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, EmpYristis είπε

Το ίδιο ισχύει και για Xbox 1? Ενδιαφέρομαι για monitor (κατά προτίμηση με ηχεία) για χρήση είτε για σύνδεση με XBox είτε για να έχω TV Box. Παράλληλα θα γίνει οθόνη PC όταν θα πάρουμε tower του μικρού. Οπότε προσανατολίζομαι σε budget οθόνες με 2 ψηφιακές θύρες (2 HDMI, HDMI+DP), 60+ Ηz και κατά προτίμηση FreeSync γιατί κρίμα είναι να μην το έχει εφόσον θα την κρατήσουμε καμία 10ετία (ελπίζω).

Τα ίδια ισχύουν και για Xbox One (1080p/60hz) και Xbox One X (4k/60hz). Το X μπορεί να παίξει και 1440p οπότε θα μπορούσες να πας και σε μια 2560x1440 οθόνη αλλά λαβέ υπόψιν σου ότι θέλει καλύτερη κάρτα γραφικών στο pc.

Δημοσ.

Δηλαδή με μόνιτορ στα 75 χερτζ θα χάνονται καρέ ή θα χαλάει η εικόνα? Θα πρέπει κάθε φορά να γίνεται αλλαγή ρυθμίσεων από 75 σε 60 κλπ? Ή απλά η οθόνη θα ρυθμίζει την συχνότητα ανάλογα την είσοδο?( 75 σε PC , 60 σε κονσόλα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/4/2020 στις 8:11 ΜΜ, thodoris20s είπε

Μάλλον καταλήγω σε αυτήν

1080p εν ετη 2020;

Δεν είναι λίγο λίγο;

Εγώ προτεινω να πας 1440p ή περίσσότερο στις 27''

Η πρότασή μου: https://www.skroutz.gr/s/16277126/Dell-UltraSharp-U2719DC-Black.html#specs

ΥΓ: δεν έχεις αναφέρει budget, δεν ξέρω τι χρήματα ψάχνεις.

Επεξ/σία από GeorgeKatz
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeKatz είπε

1080p εν ετη 2020;

Δεν είναι λίγο λίγο;

Εγώ προτεινω να πας 1440p ή περίσσότερο στις 27''

Η πρότασή μου: https://www.skroutz.gr/s/16277126/Dell-UltraSharp-U2719DC-Black.html#specs

ΥΓ: δεν έχεις αναφέρει budget, δεν ξέρω τι χρήματα ψάχνεις.

Φίλε μου σιγά μην δώσω 400+ ευρώ για Monitor. Ψάχνω κάτι οικονομικό, γύρω στα 200-250.

Λάθος μου που δεν το ανέφερα εξαρχής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...