MestralPanos Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας εχω την αναφερομενη καμερα και οταν γυρναω το roller των προγραμματων της καμερας (manual auto) η οταν ειμαι στο μενου ρυθμισεων ανα διαστηματα πηγαινει ξανα στην επιλογη προγραμματος υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει γιατι γίνεται αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Τι κάνει ακριβώς; Το έχεις γυρίσει στο manual (Μ) και χωρίς να το πειράξεις πηγαίνει μόνο του στο program (P); Ή μήπως σου εμφανίζει το μενού επιλογών; Είσαι σίγουρος ότι δεν γυρίζεις καθόλου το dial; μου έχει συμβεί και σε μένα όταν ρυθμίζω το dial κατά λάθος να γυρίζω και το dial των προγραμμάτων επειδή είναι αρκετά κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, MestralPanos είπε Καλησπέρα σας εχω την αναφερομενη καμερα και οταν γυρναω το roller των προγραμματων της καμερας (manual auto) η οταν ειμαι στο μενου ρυθμισεων ανα διαστηματα πηγαινει ξανα στην επιλογη προγραμματος υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει γιατι γίνεται αυτο; Χριστός Ανέστη , όταν λέτε roller προγραμμάτων εννοείται να υποθέσω το mode dial ........ η πρόκειται για κάτι άλλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα