Crybal Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Αυτος πανω απο τις μνημες,ειναι ΟΚ? Στην φωτο φαινεται λίγο φουσκωμένος...ή απλά είναι ο φωτισμός?
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ενημέρωση: Βρήκα άλλο τροφοδοτικό και μνήμες 2x512mb και κάρτα γραφικών...Ανοίγει ο υπολογιστής,απλά αργεί να ανοίξει λίγο..μπαίνω bios κανονικά... Ερώτηση: πώς να φτιάξω bootable λειτουργικό σε φλασάκι; Έχω δοκιμάσει με Rufus και unetbootin και δεν μπουτάρει.. Δοκίμασα και fat32 και ntfs.. βγάζει αυτό το error searching for boot record from usb A read error occurred μετά παρακάτω.. να πω πως δεν έχω ide σκληρό αλλά sata με ρεύμα από molex... πρέπει να κάνω κάτι άλλο στο bios? Τον σκληρό δεν το βλέπω στο bios Και επίσης όταν ποστάρει το via raid sata μου βγάζει hardware initiate failed press g to continue Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από olimpiakos 7
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Για λειτουργικό βάζω XP.. lubuntu ή κάποιο άλλο Linux πώς περνάω;
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αν ο δίσκος έχει SATA και MOLEX τροφοδοσία βάζετε τη μία από τις δύο. Τα XP δεν γίνονται εκκινήσιμα από στικάκι, μόνο από CD/ DVD μέχρι SP2. Για SP3 θα πρέπει να εγκαταστήσετε το SP2 και να τρέξετε το KB936929.exe. Για Linux με το Rufus έχω κι εγώ πρόβλημα, οπότε τα περνάω σε DVD. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από Τέρης Α. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα