timemachine Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Βλέπω πως με 16 gab ram το Surface Pro βγαίνει στα ίδια χρήματα ή και πιο ακριβό από το αντίστοιχο mac air. Τα τελευταία 5 χρόνια χρησιμοποιώ mac αλλά πριν είχα windows. Επειδή είχα πάρει mac που είχε προβλήματα από το κουτί του περσυ ξεκίνησα και κοίταγα το Surface λόγω και της Touch οθόνη που ήταν κάτι σημαντικό. Βέβαια τώρα πλέον και το Mac έχει touch μέσω iPad. Στα ίδια χρήματα τι λέτε πως είναι καλύτερη επιλογή το Surface ή το Mac? Δεν φοβάμαι να αλλάξω, εκτός αν υπάρχουν όντως προβλήματα με τα windows, γιατί αρκετοί λένε πως κολλάνε κλπ. Εγώ στα 7αρια δεν είχα παρατηρήσει κάτι φοβερά απωθητικό όταν τα είχα. Δεν ξέρω βέβαια τώρα τι γίνεται. Θα χρησιμοποιηθεί για δουλειά γραφείου, προγράμματα χημείας, βιολογίας, matlab κλπ. Σίγουρα θα έχω και ένα Backup desktop μηχάνημα με Mac OS για μη τυχόν συμβατά προγράμματα με Windows. Οπότε θέματα συμβατότητων δεν τιθονται και τόσο. Αντίθετα, αν κάποιος χρησιμοποιεί τόσο Surface όσο και Mac θα με ενδιέφερε η γνώμη του τόσο για την ευχρηστία όσο και για την αξιοπιστία του καθενός τόσο σε Software όσο και σε Hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα