tsofras Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παίδες , υπάρχει κάποια οικονομική λύση για έξοδο σε HDMI για iPad 5 mini εκτός του μαμά καλωδίου? Γιατί 50€+ που το βρίσκω το θεωρώ κάπως υπερβολικό για έναν ανταπτορα
ronnie79 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Υπάρχουν εάν ψάξεις σε amazon, ebay και κινέζικα site αλλά δεν ξέρω κατα πόσο δουλεύουν και αν υπάρχει κάποιο θέμα με την εγγύηση της apple Για third party accessories ισχύει ότι το προιόν πρέπει να αναγράφει made for iphone | ipad | ipod για να σε καλύψει η εγγύηση? 1
tsofras Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, ronnie79 είπε Υπάρχουν εάν ψάξεις σε amazon, ebay και κινέζικα site αλλά δεν ξέρω κατα πόσο δουλεύουν και αν υπάρχει κάποιο θέμα με την εγγύηση της apple Για third party accessories ισχύει ότι το προιόν πρέπει να αναγράφει made for iphone | ipad | ipod για να σε καλύψει η εγγύηση? Φαντάζομαι ναι , αλλά τι πρόβλημα να παρουσιάσει το ipad? Το θέμα είναι αν δουλεύουν γιατί αν πάρω κάποιο και είναι τσάμπα τα λεφτά ας πάρω το μαμά απο την αρχή
ronnie79 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε Φαντάζομαι ναι , αλλά τι πρόβλημα να παρουσιάσει το ipad? Το θέμα είναι αν δουλεύουν γιατί αν πάρω κάποιο και είναι τσάμπα τα λεφτά ας πάρω το μαμά απο την αρχή Δεν έχω ψάξει για το συγκεκριμένο μοντέλο ipad αν παρουσιάζει κάτι αλλά δεν αποκλείεται να πάθει κάτι όπως όλες οι συσκευές Ίσως σε περίπτωση που χρειαστεί να σταλεί αντιπροσωπεία, εντοπίσουν οτι έχει συνδεθεί άλλη συσκευή μη συμβατή και σου πούνε οτι προκλήθηκε βλάβη απο αυτό Για τον αν δουλεύει άλλος αντάπτορας μόνο κάποιος που το έχει δοκιμάσει μπορεί να μας ενημερώσει 1
zourman1981 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 ισχυει αυτο το ειχα παθει με ενα samsung κινητο και δεν με καλυψανε επειδη εβαζα περιφερειακο αλλη εταιριας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα