stavros_spuith Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Παιδιά καλησπέρα, Αγόρασα το συγκεκριμένο laptop εν μέσω καραντίνας, πριν 15-20 μέρες, και θα ήθελα ΠΟΛΥ την άποψή σας για τη διάρκεια της μπαταρίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την αντοχή της. Το συγκρίνω με ένα laptop Dell που έχω ήδη στην κατοχή μου, 1.5 χρόνο τώρα. Το Dell, αυτή τη στιγμή, με την χρήση που του κάνω εγώ βγάζει 3.5 ώρες άνετα θα έλεγα. Το καινούριο HP, στις 2 και 40', 2 και 50' βαριά λογικά θα μου ζητήσει φόρτιση. Με την ίδια χρήση πάνω κάτω. Η αλήθεια είναι, ότι το Dell έχει μπαταρία 4 κελιών, ενώ το HP τριών. Λογικά αυτό παίζει το βασικότερο ρόλο, αλλά μου κακοφάνηκε πολύ ειδικά την πρώτη φορά που στις 2.5 ώρες ήθελε φόρτιση. Με ίσως λίγη παραπάνω χρήση. Ίσως είμαι απαιτητικός και υπερβολικός, και οι 2.5 ώρες πλέον να θεωρούνται άριστες σε ένα καινούριο λάπτοπ. Δεν ξέρω. Θα ήθελα πολύ και την άποψή σας για αυτό, και πόσο μάλλον εάν υπάρχει κάποιος που το έχει στην κατοχή του. Ευχαριστώ πολύ
kremenarasi Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Φίλε μου στα hp15-xxxx από 2 έως 3 ώρες μάξιμουμ κρατάνε Μπαταρία. Έχουν περάσει από τα χέρια Μου 4 κομμάτια hp 15- Επειδή έχουν 2-3 cells μέσα. Έπρεπε να κάνεις έρευνα αγοράς. Τα Dell έχουν 6 στοιχεία μέσα,και καλύτερη επίδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα