di maria kun Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 παιδες καλησπερα θα σας γραψω ακριβως τι συνεβη ειμαι και λιγο ασχετος με αυτα εχω ενα πσ κανονικα με windows 10,για ηχο εχω ενα συστηματακι με ηχεια logitech 5,1 τα οποια μεχρι χθες λειτουργουν αψογα καθως ειδα ταινια,και συχνα κανω και το 5,1 τεστ απο την εφαρμογη και ειναι μπομπα,σημερα εκανα update τα κλασσικα των windows αυτοματα και σταματησε να λειτουργει να ανοιγει δηλ η εφαρμογη των audio driver,ειναι η realtek hd audio manager,λεω οκ την ξανακανω unistall και νεο download,κανοντας την λοιπον σταματαει ο ηχος να λειτουργει εντελως.Βαζω ενα τραγουδι για τεστ η μια σειρα και βγαζει σφαλμα δεν υπαρχει συνδεδεμενο ηχειο!!!Κανω unistall το realetc hd audio,και λειτουργει με τους μανισιους των windows,αλλαζω την επιλογη stereo σε 5,1 αλλα δεν λειτουργει το ενα ηχειο!!!στο τεστ δηλ δεν βγαζει ηχο το δεξια μπροστα υποθετω επειδη στι θεμα εφαρμογη realtec αποφασισαν με το νεο update να την ''ξεκομπλαρουν''να πω μπακαλιστικα απο τα windows???κατι τετοιο,αλλα και παλι γιατι δεν λειτουργει το ενα ηχειο απο τα υπολοιπα,υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη για audio???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα