InternetMaster Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, nik2099 είπε Χμ δεν έχω ιδέα... Δηλαδή μου λες οτι αυτή ειναι η ταχυτητα μου ό,τι και να κανω; Δεν γινεται να το αυξήσω; Ναι δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις και πολλά. Τσέκαρε μία εδώ https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=res με την διεύθυνσή σου να δεις αν παρέχεται VDSL στη περιοχή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Η ταχυτητα με wifi ειναι χαμηλοτερη αρκετα. Εισαι μακρυα απο το ρουτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, GooFysGR είπε Η γραμμή σου συγχρονίζει στα 10,75mbit, αλλά το πολύ χαμηλό SNR δείχνει πρόβλημα, το οποίο αν οφείλεται σε εσωτερική καλωδίωση/διακλάδωση και λυθεί, θα πετύχεις υψηλότερες ταχύτητες. Αν έχεις Cosmote πίεσέ τους να στείλουν τεχνικό να δει που οφείλεται η βλάβη, αν οφείλεται σε πρόβλημα καλωδίωσης διαμερίσματος ή εξωτερικά μέχρι τη διακλάδωση με το καλώδιο του ΟΤΕ είναι δική σου υποχρέωση να το φτιάξεις. Αν όχι, είναι δική τους. Αν δεν είσαι στην Cosmote, έχε το νου σου γιατί κάποιοι πάροχοι στέλνουν τεχνικό με την προϋπόθεση πως θα πληρώσεις την επίσκεψη αν τελικά η βλάβη δεν οφείλεται σε εκείνους, αλλά σε σένα.. Vodafone έχω 😕 1 λεπτό πριν, aris.04 είπε Η ταχυτητα με wifi ειναι χαμηλοτερη αρκετα. Εισαι μακρυα απο το ρουτερ; 6-7 μετρα ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GooFysGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, InternetMaster είπε Με βάση το attenuation σου είσαι περίπου 2,8 km από το Α/Κ και έχεις καλά στατιστικά. Υπάρχει VDSL διαθέσημο στη περιοχή σου; Πολύ πιθανό να έλυνε τα προβλήματά σου. Η μετάβαση σε VDSL είναι η καλύτερη λύση, συμφωνώ, αλλά καλό θα είναι να εξασφαλίσει ότι η γραμμή είναι καθαρή από πριν. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις που υπήρχαν θέματα ακόμα και στο καλώδιο που ερχόταν στη διακλάδωση του σπιτιού από τον πάροχο να υπάρχει θέμα οξείδωσης και μετά απο πολύ ζόρι να καταφέρνω να τον πείσω (τον πάροχο) να φέρει εργολάβο για αλλαγή. Για μένα η εξασφάλιση καλής καλωδίωσης στο σπίτι/διαμέρισμα είναι Νο1 προτεραιότητα πάντα. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από GooFysGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, InternetMaster είπε Ναι δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις και πολλά. Τσέκαρε μία εδώ https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=res με την διεύθυνσή σου να δεις αν παρέχεται VDSL στη περιοχή σου. το κοιταξα μολις και το μονο που εχει ειναι ADSL εως 24... Τα υπολοιπα cosmote fiber 50, 100 και 200 μη διαθέσιμα λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nik2099 είπε Vodafone έχω 😕 6-7 μετρα ισως Παρεμβάλλονται τοιχοι; Εαν εισαι μακρυα απο dslam όπως είπαν προηγουμενος η ταχυτητα αυτη ειναι φυσιολογικη. Πρεπει να το ψαξεις. Εγω εδω συντονιζω 3mbits και ειμαι αρκετα μακρυα Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από aris.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InternetMaster Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, GooFysGR είπε Η μετάβαση σε VDSL είναι η καλύτερη λύση, συμφωνώ, αλλά καλό θα είναι να εξασφαλίσει ότι η γραμμή είναι καθαρή από πριν. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις που υπήρχαν θέματα ακόμα και στο καλώδιο που ερχόταν στη διακλάδωση του σπιτιού από τον πάροχο να υπάρχει θέμα οξείδωσης και μετά απο πολύ ζόρι να καταφέρνω να τον πείσω (τον πάροχο) να φέρει εργολάβο για αλλαγή. Για μένα η εξασφάλιση καλής καλωδίωσης στο σπίτι/διαμέρισμα είναι Νο1 προτεραιότητα πάντα. Εννοείται αυτό αλλά φαίνεται πως δεν έχει errors στο router και μάλιστα με πολύ χαμηλό SNR. Τώρα αν θέλει να κάνει έναν έλεγχο για να είναι 100% σίγουρος εγώ δεν αντιλέγω😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, aris.04 είπε Παρεμβάλλονται τοιχοι; Εαν εισαι μακρυα απο dslam όπως είπα προηγουμενος η ταχυτητα αυτη ειναι φυσιολογικη. Πρεπει να το ψαξεις. Εγω εδω συντονιζω 3mbits και ειμαι αρκετα μακρυα ναι, υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InternetMaster Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, nik2099 είπε το κοιταξα μολις και το μονο που εχει ειναι ADSL εως 24... Τα υπολοιπα cosmote fiber 50, 100 και 200 μη διαθέσιμα λεει Σε ποιά περιοχή είσαι φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, InternetMaster είπε Σε ποιά περιοχή είσαι φίλε μου; Λάρισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειδα οτι η ταχυτητα μου διπλασιαστηκε στο upload απο 1024 ειναι 2704 χωρις να εχω κανει αλλαγη η αναβαθμιση(cosmote 24) εγινε καποια αναβαθμιση σε ολους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, ant_ είπε Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειδα οτι η ταχυτητα μου διπλασιαστηκε στο upload απο 1024 ειναι 2704 χωρις να εχω κανει αλλαγη η αναβαθμιση(cosmote 24) εγινε καποια αναβαθμιση σε ολους ? Aνεβηκε κ το download ? Τωρα τελευταια ο οτε στα συμβολαια των 24mbps τα περναει σε προφιλ vdsl οποτε τερματιζει η γραμμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Με ειχαν ηδη σε vdsl το downolad ηταν 24 κ πηγε 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InternetMaster Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, ant_ είπε Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειδα οτι η ταχυτητα μου διπλασιαστηκε στο upload απο 1024 ειναι 2704 χωρις να εχω κανει αλλαγη η αναβαθμιση(cosmote 24) εγινε καποια αναβαθμιση σε ολους ? Ο ΟΤΕ έχει αρχίσει να κάνει αποζημίωση για το overhead στις συνδέσεις δηλαδή να έχεις καθαρά 24/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 To upload ομως δεν ειναι 1 αλλα σχεδον 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα