InternetMaster Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Ναι, σε ποιό πάροχο είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, InternetMaster είπε Ναι, σε ποιό πάροχο είσαι; Vodafone ξανα μετρησα την ταχυτητα με καλωδιο και τωρα βγηκε τοσο Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από nik2099 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GooFysGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του Router σου μέσω του Chrome/Mozilla/Edge και να δεις τα στατιστικά της γραμμής απο εκεί. Στείλε μας ενα screenshot όταν το βρεις. Το router σου μπορεί να αναγράφει οδηγίες σύνδεσης αν δεν ξέρεις την ip κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InternetMaster Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς για τα router της Vodafone αλλά νομίζω πως γράφεις 192.168.2.1 να βάλεις username και password admin και να πατήσεις internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, InternetMaster είπε Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς για τα router της Vodafone αλλά νομίζω πως γράφεις 192.168.2.1 να βάλεις username και password admin και να πατήσεις internet. ναι, εχω μπει μεσα στο ρουτερ αλλα δεν ξερω που ειναι ακριβως τα στατιστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InternetMaster Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Πατάς στη καρτέλα Internet νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GooFysGR είπε Πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του Router σου μέσω του Chrome/Mozilla/Edge και να δεις τα στατιστικά της γραμμής απο εκεί. Στείλε μας ενα screenshot όταν το βρεις. Το router σου μπορεί να αναγράφει οδηγίες σύνδεσης αν δεν ξέρεις την ip κτλ. 4 λεπτά πριν, InternetMaster είπε Πατάς στη καρτέλα Internet νομίζω αυτό βρηκα δεν ξερω αν κανει Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από nik2099 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, nik2099 είπε Vodafone ξανα μετρησα την ταχυτητα με καλωδιο και τωρα βγηκε τοσο Να δουμε και ποσο συντονιζει το ρουτερ. Εχεις πιασει ποτε περισσοτερο απο 10; Εκει που καθεσαι με wifi οπως ειδες εχεις πεσμενη ταχυτητα. Εισια πολυ μακρυα απο το ρουτερ; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από aris.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, aris.04 είπε Να δουμε και ποσο συντονιζει το ρουτερ. Εχεις πιασει ποτε περισσοτερο απο 10; δεν νομιζω. Το μαξ πρεπει να ειναι το 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GooFysGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, nik2099 είπε αυτό βρηκα δεν ξερω αν κανει Για δοκίμασε στο Status, πρέπει να βρεις μια καρτέλα που θα γράφει ταχύτητα upload/download που συγχρονίζει η γραμμή σου, μετρήσεις σε db και άλλες τιμές όπως παρακάτω: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightsout Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Βρίσκεσαι στην Αθήνα? Αν ναι, στο speedtest της Ookla επίλεξε χειροκίνητα να συνδεθείς σε server του ΟΤΕ για να κάνεις το test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, GooFysGR είπε Για δοκίμασε στο Status, πρέπει να βρεις μια καρτέλα που θα γράφει ταχύτητα upload/download που συγχρονίζει η γραμμή σου, μετρήσεις σε db και άλλες τιμές όπως παρακάτω: αυτο ίσως; 4 λεπτά πριν, lightsout είπε Βρίσκεσαι στην Αθήνα? Αν ναι, στο speedtest της Ookla επίλεξε χειροκίνητα να συνδεθείς σε server του ΟΤΕ για να κάνεις το test. απο Λάρισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InternetMaster Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Με βάση το attenuation σου είσαι περίπου 2,8 km από το Α/Κ και έχεις καλά στατιστικά. Υπάρχει VDSL διαθέσημο στη περιοχή σου; Πολύ πιθανό να έλυνε τα προβλήματά σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, InternetMaster είπε Με βάση το attenuation σου είσαι περίπου 2,8 km από το Α/Κ και έχεις καλά στατιστικά. Υπάρχει VDSL διαθέσημο στη περιοχή σου; Πολύ πιθανό να έλυνε τα προβλήματά σου. Χμ δεν έχω ιδέα... Δηλαδή αυτή ειναι η ταχυτητα μου ό,τι και να κανω; Δεν γινεται να το αυξήσω; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από nik2099 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GooFysGR Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, nik2099 είπε αυτο ίσως; απο Λάρισα Η γραμμή σου συγχρονίζει στα 10,75mbit, αλλά το πολύ χαμηλό SNR δείχνει πρόβλημα, το οποίο αν οφείλεται σε εσωτερική καλωδίωση/διακλάδωση και λυθεί, θα πετύχεις υψηλότερες ταχύτητες. Αν έχεις Cosmote πίεσέ τους να στείλουν τεχνικό να δει που οφείλεται η βλάβη, αν οφείλεται σε πρόβλημα καλωδίωσης διαμερίσματος ή εξωτερικά μέχρι τη διακλάδωση με το καλώδιο του ΟΤΕ είναι δική σου υποχρέωση να το φτιάξεις. Αν όχι, είναι δική τους. Αν δεν είσαι στην Cosmote, έχε το νου σου γιατί κάποιοι πάροχοι στέλνουν τεχνικό με την προϋπόθεση πως θα πληρώσεις την επίσκεψη αν τελικά η βλάβη δεν οφείλεται σε εκείνους, αλλά σε σένα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα