Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nik2099 είπε

το έκανα. Τι ακριβώς θέλεις να στείλω; Αυτό;

Σχόλιο 2020-04-21 192147.jpg

έχω θέμα και με το σήμα. να σου πω την αλήθεια δεν το μέτρησα ποτέ

Οχι εχει μια γραφικη με ολα τα καναλια του wifi σαν αυτη.

Διπλα στο ρουτερ να κανεις την μετρηση για download.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, aris.04 είπε

Οχι εχει μια γραφικη με ολα τα καναλια του wifi σαν αυτη.

Διπλα στο ρουτερ να κανεις την μετρηση για download.

Σχόλιο 2020-04-21 193839.jpg

Δημοσ.

Αυτην την μετρηση την πηρες διπλα απο το ρουτερ ή απο εκει που καθεσαι συνηθως; Γιατι σωστα σ ειπε ο τεχνικος οι τοιχοι και η αποσταση αξασθενουν το σήμα και πέφτει η ταχυτητα που "μιλας" στο ρουτερ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aris.04 είπε

Αυτην την μετρηση την πηρες διπλα απο το ρουτερ ή απο εκει που καθεσαι συνηθως; Γιατι σωστα σ ειπε ο τεχνικος οι τοιχοι και η αποσταση αξασθενουν το σήμα και πέφτει η ταχυτητα που "μιλας" στο ρουτερ. 

δίπλα από το ρουτερ. στο σημειο που ημουν πριν ειχε ακριβως την ίδια τιμή με το σημα απο την δευτερη μεγαλυτερη γραφικη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο καναλι 6 βλεπω αρκετα wifi θα προτεινα να αλλαξουμε και να παμε στο 11(ή στο 1 καλυτερα). Αυτο γινετε απο τις ρυθμησεις του ρουτερ. Ξερεις τους κωδικους να συνδεθεις;

Αν μπορεις παρε την μετρηση απο εκει που καθεσαι συνηθως να δουμε την ισχύ σε σχεση με τα αλλα καναλια.

Επεξ/σία από aris.04
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, nik2099 είπε

το έκανα. Τι ακριβώς θέλεις να στείλω; Αυτό;

Σχόλιο 2020-04-21 192147.jpg

έχω θέμα και με το σήμα. να σου πω την αλήθεια δεν το μέτρησα ποτέ

σε αστικό κέντρο είμαι. Ένας γνωστός μου που μένει σε παρόμοια περιοχή με τη δική μου (όχι στο κέντρο της πόλης)  πιάνει και 45 μπορεί και πιό κοντά στο 50

Δεν εχει καμια σχεση ο γνωστος σου το ποσο πιανει.

Άλλη τεχνολογία εσύ, άλλη τεχνολογία αυτός. 

Δεν μπορεις να ξερεις που τον εχουν κουμπωμένο, ενώ δεν ξέρεις καλά καλά που έχουν κουμπώσει εσένα (δεν το λέω επιθετικά και κοροιδευτικά) :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, aris.04 είπε

Στο καναλι 6 βλεπω αρκετα wifi θα προτεινα να αλλαξουμε και να παμε στο 11(ή στο 1 καλυτερα). Αυτο γινετε απο τις ρυθμησεις του ρουτερ. Ξερεις τους κωδικους να συνδεθεις;

Αν μπορεις παρε την μετρηση απο εκει που καθεσαι συνηθως να δουμε την ισχύ σε σχεση με τα αλλα καναλια.

ναι τους ξερω θα το κανω τωρα. Παντως για το καναλι ειναι στο αυτοματο

Σχόλιο 2020-04-21 201729.jpg

19 λεπτά πριν, HateMe είπε

Δεν εχει καμια σχεση ο γνωστος σου το ποσο πιανει.

Άλλη τεχνολογία εσύ, άλλη τεχνολογία αυτός. 

Δεν μπορεις να ξερεις που τον εχουν κουμπωμένο, ενώ δεν ξέρεις καλά καλά που έχουν κουμπώσει εσένα (δεν το λέω επιθετικά και κοροιδευτικά) :P 

παντως αν δεν κανω λαθος ενα απλο ρουτερ εχει, εαν παιζει ρολο 

Επεξ/σία από nik2099
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nik2099 είπε

ναι τους ξερω θα το κανω τωρα. Παντως για το καναλι ειναι στο αυτοματο

Αν το βαλουμε στο 1 πιστευω να εχουμε λιγοτερα ovelaps. 

Δεν εχουμε ακομα εξακριβωσει αν εχεις λιγοτερο download λογο wifi ή λογο κακης συνδεσης με τον παροχο. 

Θελω να κανεις μετρηση download απο το σαιτ που εκανες και πριν απο διπλα στο ρουτερ και απο εκει που καθεσαι συνηθως.

Αν μπορεις να συνδεθει με καλωδιο και να κανεις την μετρηση παλι καντο. Το wifi δεν ειναι σταθερο οσο το καλωδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, aris.04 είπε

Αν το βαλουμε στο 1 πιστευω να εχουμε λιγοτερα ovelaps. 

Δεν εχουμε ακομα εξακριβωσει αν εχεις λιγοτερο download λογο wifi ή λογο κακης συνδεσης με τον παροχο. 

Θελω να κανεις μετρηση download απο το σαιτ που εκανες και πριν απο διπλα στο ρουτερ και απο εκει που καθεσαι συνηθως.

Αν μπορεις να συνδεθει με καλωδιο και να κανεις την μετρηση παλι καντο. Το wifi δεν ειναι σταθερο οσο το καλωδιο.

απο την εφαρμογη εννοεις να κανω την μετρηση; το εχω βαλει στο 1

Επεξ/σία από nik2099
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nik2099 είπε

απο την εφαρμογη εννοεις να κανω την μετρηση; το εχω βαλει στο 1

Οχι να κανεις εκει που κανεις συνηθως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nik2099 είπε

1.jpg

22 λεπτά πριν, aris.04 είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, aris.04 είπε

η μετρηση που σου εστειλα πριν  ειναι με καλωδιο και εδω ειναι απο το δωματιο που ειμαι συνήθως. Δεν ξερω  τι συνέβη και ειναι τοσο πολυ. 

2.jpg

Επεξ/σία από nik2099
Δημοσ.
Μόλις τώρα, InternetMaster είπε

Φίλε μπορείς να ανεβάσεις τα στατιστικά του router σου για να έχουμε μία πλήρη εικόνα;

αυτα που εστειλα τωρα δεν ειναι τα στατιστικά; Υπάρχει κάτι άλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...