nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, Έχω εδώ και αρκετούς μήνες που έχω θέμα με την ταχύτητα του ίντερνετ. Έχω πάρα πολύ χαμηλή ταχύτητα (1.1 ή 5 Μbps) με την μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω μετρήσει να είναι κοντά στο 10 παρόλο που στο συμβόλαιό μου έχω 24Mbps. Ξέρω ότι να πιάσω 24 ταχύτητα είναι γενικά δύσκολο αλλά ούτε αυτή η ταχύτητα που έχω τώρα είναι φυσιολογική. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω από τις ρυθμίσεις του ρούτερ μου ώστε να την αυξήσω; Έχω μιλήσει με τον πάροχο αλλά λύση δεν βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Αν είναι τόσο μεγάλη η διακύμανση μπορει καποιο πρόβλημα να εχει η γραμμη. Την ταχύτητα απο που την βλεπεις; Εχεις μιλήσει με τον πάροχο να μετρησει εξω απο το σπίτι σου ποσο συντονίζει; (Νομιζω το κάνουν.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 την μέτρησα από τα online τέστ που υπάρχουν. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλο θα ηταν να το συγκρίνεις με ένα γιατι μπορει να διαφερει η ταχυτητα. Εισαι ασυρματα ή ενσυρματα στο router σου; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από aris.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bwaaah Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μπες στη σελίδα του ρούτερ για αρχή να δεις στα πόσα σου έχει κλειδώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ασύρματα κάνω την μέτρηση. 2 λεπτά πριν, bwaaah είπε Μπες στη σελίδα του ρούτερ για αρχή να δεις στα πόσα σου έχει κλειδώσει. Το ρούτερ ειναι tp link. Μήπως θέλει άλλες ρυθμίσεις; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από nik2099 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα προτεινα να κατεβασεις για αρχη ενα αναλυτη wifi μηπως ειναι πνηγμενο το wifi στο χωρο σου. Για διευκολυνση μας ποσταρε μια φωτογραφια μολις κανεις scan. Εχε υποψη σου οτι παιζει σημαντικο ρολο και η αποσταση απο το ρουτερ οταν μετρας την ταχύτητα. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από aris.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bwaaah Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Όχι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων. 1. Μπορεί στη περιοχή που είσαι να υπάρχει τεράστιο φόρτο λόγω κοραντινας και να έχει μπουκωσει όλο το δίκτυο. 2. Μπορεί κάποιος να σου κλέβει ίντερνετ και να κατεβάζει συνεχώς. 3. Μπορεί να είναι παλιά η καλωδίωση στο σπίτι και να χάνεις πολύ ταχύτητα στη διαδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 σίγουρα λόγω φόρτου τώρα να έχω χαμηλές ταχύτητες αλλά αυτό δεν έγινε τώρα μπορεί και να έχω ένα χρόνο έτσι ή και περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, nik2099 είπε σίγουρα λόγω φόρτου τώρα να έχω χαμηλές ταχύτητες αλλά αυτό δεν έγινε τώρα μπορεί και να έχω ένα χρόνο έτσι ή και περισσότερο. Ο πάροχος τι σου είπε; Πόση απόσταση έχεις από το dslam? Αν είσαι μακρυά δε σώζεσαι . Αν είσαι κοντά τσέκαρε όσα σου έγραψαν παραπάνω Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από spartak1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, spartak1 είπε Ο πάροχος τι σου είπε; Πόση απόσταση έχεις από το dslam? Αν είσαι μακρυά δε σώνεσαι . Αν είσαι κοντά τσέκαρε όσα σου έγραψαν παραπάνω Όταν ήρθαν μου είπαν έχω πολλούς τοίχους στο σπίτι γι' αυτό δεν πιάνω καλά ίντερνετ από το σαλόνι στην κουζίνα. Εν τω μεταξύ καλύτερο σήμα έχω όταν παίρνω από το διαμέρισμα που βρίσκεται από κάτω μου. Έχω καταντήσει να είμαι από δεδομένα ακόμα και στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 43 λεπτά πριν, nik2099 είπε Καλησπέρα, Έχω πάρα πολύ χαμηλή ταχύτητα (1.1 ή 5 Μbps) με την μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω μετρήσει να είναι κοντά στο 10 παρόλο που στο συμβόλαιό μου έχω 24Mbps. ΕΩΣ 24 έχεις στο συμβόλαιο σου. Για να πιάσεις και 19 και 20 και 21 κλπ κλπ, θα πρεπει να εισαι ΠΑΡΑ πολυ κοντα στο αστικό κέντρο. Πάρε τηλ στην εξυπηρετηση και ρωτησε τους τι αποσταση υπαρχει απ το Α/Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nik2099 είπε Όταν ήρθαν μου είπαν έχω πολλούς τοίχους στο σπίτι γι' αυτό δεν πιάνω καλά ίντερνετ από το σαλόνι στην κουζίνα. Εν τω μεταξύ καλύτερο σήμα έχω όταν παίρνω από το διαμέρισμα που βρίσκεται από κάτω μου. Έχω καταντήσει να είμαι από δεδομένα ακόμα και στο σπίτι. 18 λεπτά πριν, aris.04 είπε Εχε υποψη σου οτι παιζει σημαντικο ρολο και η αποσταση απο το ρουτερ οταν μετρας την ταχύτητα. Κανε την μετρηση διπλα απο το ρουτερ για λιγο καιρο να σιγουρευτουμε οτι η γραμμη δεν εχει θεμα. Μετα ισως χρειαστεις καποιο repeater να ενισχυσεις το σημα εκει που χρειαζεσαι σημα. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από aris.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bwaaah Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, nik2099 είπε Όταν ήρθαν μου είπαν έχω πολλούς τοίχους στο σπίτι γι' αυτό δεν πιάνω καλά ίντερνετ από το σαλόνι στην κουζίνα. Εν τω μεταξύ καλύτερο σήμα έχω όταν παίρνω από το διαμέρισμα που βρίσκεται από κάτω μου. Έχω καταντήσει να είμαι από δεδομένα ακόμα και στο σπίτι. Μην μπερδεύεις το σήμα με την ταχύτητα. Ο γείτονας από κάτω έχει καλή ταχύτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik2099 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, aris.04 είπε Κανε την μετρηση διπλα απο το ρουτερ για λιγο καιρο να σιγουρευτουμε οτι η γραμμη δεν εχει θεμα. Μετα ισως χρειαστεις καποιο repeater να ενισχυσεις το σημα εκει που χρειαζεσαι σημα. το έκανα. Τι ακριβώς θέλεις να στείλω; Αυτό; 10 λεπτά πριν, bwaaah είπε Μην μπερδεύεις το σήμα με την ταχύτητα. Ο γείτονας από κάτω έχει καλή ταχύτητα? έχω θέμα και με το σήμα. να σου πω την αλήθεια δεν το μέτρησα ποτέ 16 λεπτά πριν, HateMe είπε ΕΩΣ 24 έχεις στο συμβόλαιο σου. Για να πιάσεις και 19 και 20 και 21 κλπ κλπ, θα πρεπει να εισαι ΠΑΡΑ πολυ κοντα στο αστικό κέντρο. Πάρε τηλ στην εξυπηρετηση και ρωτησε τους τι αποσταση υπαρχει απ το Α/Κ σε αστικό κέντρο είμαι. Ένας γνωστός μου που μένει σε παρόμοια περιοχή με τη δική μου (όχι στο κέντρο της πόλης) πιάνει και 45 μπορεί και πιό κοντά στο 50 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από nik2099 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα