hitman 21 original Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Οταν ξεκιναω να παιξω καποιο παιχνιδι κολ,φιφα κτλπ μετα απο 1-2 ωρες αρχιζει λαγκ κ μαυρη οθονη για περιπου 5 δευτερολεπτα ξανα επανερχεται κ μετα παλι τα ιδια κτλπ κτλπ.Μεχρι στιγμης το καθαρισα κ εχω αλλαξει κ σκληρο δισκο(αγορασα ssd) με αποτελεσμα να εχει ελλατωθει το προβλημα αλλα να μην εχει εξαφανιστει.Τι μπορει να φταιει?Ισως αλλαγη παστας,αλλαγη hdmi καλωδιο η φτανει στο τελος του κ αυτο οπως το PS3 οταν μου ειχε αναψει το κιτρινο φωτακι θανατου?Ειχε καποιος το ιδιο προβλημα?
hitman 21 original Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, d_gkal είπε Δοκίμασε άλλο καλωδιο Αλλαξα κ καλωδιο κ μου εκανε παλι τα ιδια.Επειδη δεν βλεπω πολλες απαντησεις η μαλλον δεν ξερουν η εχω βαλει σε λαθος ενοτητα το θεμα?
mikele13- Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δοκίμασε σε άλλη τηλεόραση. Αν κάνει το ίδιο, άλλες υποτιθέμενες βλάβες είναι... 1.θυρα HDMI 2.προβλημα στην μητρική με κάποιο εξάρτημα όσο αφορά την εικόνα ή APU όπου εκεί νιβεις τα χέρια σου... Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα