Πανος999 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλησπέρα κ χρόνια πολλα.. Σήμερα το μεσημέρι εκει που εβλεπα τηλεοραση εκανε ενα ανοιξε κλείσε κ πλεον δν ανοιγει.. Εχει ηχο αλλα οχι εικόνα.. Εβαλα φακο κοντα στην οθόνη κ φαινεται να παιζει απο μεσα αλλα θεοσκοτεινα.. Το πιο πιθανο να εκαψε led οπισθιου φωτισμού.. Εχουμε ιδεα ποσο είναι το κόστος πάνω κατω για μια τέτοια επισκευή??Η τηλεοραση ειναι μια lg 32αρα..
petoglou Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ SAMSUNG 32'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ...ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ LED ΤΗΣ...ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 70 ΕΥΡΩ ΣΕ 32'' TV ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ,ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΣΑΜΠΑ.ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 2014 ΚΑΙ ΕΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2017 ΤΟ 70ΝΤΑΡΙ ΔΛΔ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από petoglou 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καλησπέρα κ χρόνια πολλα.. Σήμερα το μεσημέρι εκει που εβλεπα τηλεοραση εκανε ενα ανοιξε κλείσε κ πλεον δν ανοιγει.. Εχει ηχο αλλα οχι εικόνα.. Εβαλα φακο κοντα στην οθόνη κ φαινεται να παιζει απο μεσα αλλα θεοσκοτεινα.. Το πιο πιθανο να εκαψε led οπισθιου φωτισμού.. Εχουμε ιδεα ποσο είναι το κόστος πάνω κατω για μια τέτοια επισκευή??Η τηλεοραση ειναι μια lg 32αρα.. Να εγραφες και μοντελο.
Πανος999 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Να εγραφες και μοντελο. 32LN613S 17 ώρες πριν, petoglou είπε ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ SAMSUNG 32'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ...ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ LED ΤΗΣ...ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 70 ΕΥΡΩ ΣΕ 32'' TV ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ,ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΣΑΜΠΑ.ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 2014 ΚΑΙ ΕΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2017 ΤΟ 70ΝΤΑΡΙ ΔΛΔ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ Εμενα ειναι τέλη 13 το μοντελο.. Αυτες εχουν 3 σειρες led απ οσο διαβαζω.. Οταν ανοιχτει επειδη εκαψε 1 πχ, πρεπει να αλλαξεις κ τα 3 γτ ειναι θεμα χρονου να στο ξανακανει απ τα αλλα 2.. Δν ξερω κατα ποσο ισχύει αυτη η θεωρια!! Αμα μου παει ενα 70αρι ισως τη φτιαξω.. Αλλιως δε νομίζω..
GMagicPlus Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, petoglou είπε ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ SAMSUNG 32'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ...ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ LED ΤΗΣ...ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 70 ΕΥΡΩ ΣΕ 32'' TV ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ,ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΣΑΜΠΑ.ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 2014 ΚΑΙ ΕΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2017 ΤΟ 70ΝΤΑΡΙ ΔΛΔ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ Ο μάστορας που στην έκανε προφανώς άλλαξε ΜΟΝΟ τα καμμένα led ή την μπάρα led που είχε πρόβλημα. Αν έβγαζε όλες τις μπάρες και έκανε αντικατάσταση με καινούργιες δεν θα είχες πρόβλημα σε ενα μήνα αλλά μετά απο 2 με 3 χρόνια ΙΣΩΣ. Μήπως θυμάσε το μοντελο ποιο ήταν; για την LG 32LN613S όλο το σετ έχει 40 ευρω. Και ενα 40αρι να σε πάρει για την δουλειά συνολο 80 ευρω περιπου.
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, GMagicPlus είπε Ο μάστορας που στην έκανε προφανώς άλλαξε ΜΟΝΟ τα καμμένα led ή την μπάρα led που είχε πρόβλημα. Αν έβγαζε όλες τις μπάρες και έκανε αντικατάσταση με καινούργιες δεν θα είχες πρόβλημα σε ενα μήνα αλλά μετά απο 2 με 3 χρόνια ΙΣΩΣ. Μήπως θυμάσε το μοντελο ποιο ήταν; για την LG 32LN613S όλο το σετ έχει 40 ευρω. Και ενα 40αρι να σε πάρει για την δουλειά συνολο 80 ευρω περιπου. Ακριβως ετσι. Οταν αλλαζεις ενα led μονο ειναι ριψοκινδυνο να καουν και καποια αλλα. Αν απλως καουν ειναι οκ. Αν βραχυκυκλωσουν το τροφοδοτικο κοβει ολες τις μπαρες. Θα μπορουσε να ειναι βεβαια και απο το τροφοδοτικο, στο σταδιο που οδηγα τα led. (δινει αρκετα μεγαλη ταση εκει) Αυτο ομως μονο αν μετρησεις στην εξοδο του τροφοδοτικου, η με καποιο led tester (εστω τροφοδοτικο παγκου) τα strip ενα ενα. Θεωρω τα led θα πανε ακριβοτερα αν ειναι original και ισως λιγο παραπανω εργασια. Ισως και να μην αξιζει για 32''
Πανος999 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, GMagicPlus είπε Ο μάστορας που στην έκανε προφανώς άλλαξε ΜΟΝΟ τα καμμένα led ή την μπάρα led που είχε πρόβλημα. Αν έβγαζε όλες τις μπάρες και έκανε αντικατάσταση με καινούργιες δεν θα είχες πρόβλημα σε ενα μήνα αλλά μετά απο 2 με 3 χρόνια ΙΣΩΣ. Μήπως θυμάσε το μοντελο ποιο ήταν; για την LG 32LN613S όλο το σετ έχει 40 ευρω. Και ενα 40αρι να σε πάρει για την δουλειά συνολο 80 ευρω περιπου. Που βρηκες φιλε μου οτι εχει 40 ευρω το σετ? Ρωταω για να ξερω αν μου πει πχ ο τεχνικός εχει 70 το σετ κ τοσα η δουλεια μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα