Vasilis_98 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλησπέρα.Πριν μια εβδομάδα έπαθα συστροφη ορχεου(πονοοοοοος),μ είπαν ότι έπρεπε να πω αμέσως για χειρουργείο.μις και θα έκανα χειρουργείο είπα στον γιατρό μου να μου κάνει και μια περιτομή γιατί ήθελα να κάνω από καιρό.μετα από μιάμιση ώρα χειρουργιο ξύπνησα και μ είπε ο γιατρός ότι μου μ έκανε αφαίρεση χαλινού μια κ ήταν κοντός και έπρεπε να γίνει αφαίρεση.εχει περάσει μια εβδομάδα και μια μέρα δεν πονάω στον ορχη μου πλέον καθόλου,σήμερα όμως άρχιζα να πονάω (κάτι σαν κάψιμο) στην περιοχή του πέους.ειναινφυσιολογικο;
TechnoState Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 ... γαμώ την καραντίνα μου ρε αλάνια. Μερικοί δουλεύουμε κανονικά, δεν είμαστε κλεισμένοι σπίτι. Κρατηθείτε μέχρι την Παρασκευή!
papoys1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Κάτι παρόμοιο έπαθε γνωστός μου και για να γλυτώσει τη γάγγραινα του τον έκοψαν από τη ρίζα.😉 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 43 minutes ago, Vasilis_98 said: ειναινφυσιολογικο; Ρώτα τον γιατρό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις