Triple_HR21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 καλησπερα εχω το εξης θεμα εκανα φορματ το pc,και οταν πχ παταω αναστολη λειτουργιας και κλεινει το pc,μετα οταν θελω να το ανοιξω κουνοντας το mouse επρεπε να ανοιξει,αλλα δεν το κανει,ξερετε τι μπορει να φταιει? εχω την msi mortar b 150m και μπηκα μεσα απο τα bios και ενεργοποιησα την επιλογη (resume by udb devise και το εβαλα σε enable) εχω παει και στην διαχειριση συσκευων και εκει ειναι τικαρισμενο η επιλογη με το ποντικι. καμια λυση εχουμε?παιδευομαι αρκετα για να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήγαινε στο device manager στο ποντικι και δες το power managment.Ξεμαρκαρισε το κανε επανεκκινηση και ξαναμαρκαρισε το Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από Crybal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1)Για να λειτουργήσει αυτό από shutdown θα πρέπει το fast boot των windows να είναι disabled. 2)Και επίσης το deep sleep από bios να είναι disabled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 δεν νομιζω να ειναι αυτο,γιατι σε αλλο pc που εχω,το εχω τικαρισμενο και οταν κουναω το pc,ανοιγει κανονικα. αρα κατι αλλο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 διαχειριση συσκευων βρες το ποντικι πηγαινε εκει στο power κατι και μετα enable this device to wake up computer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, soteras είπε διαχειριση συσκευων βρες το ποντικι πηγαινε εκει στο power κατι και μετα enable this device to wake up computer Το έχω κάνει και αυτό, είναι τικαρησμενο ήδη. Απελπισία είναι ποια,με έχει σκάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Triple_HR21 είπε Το έχω κάνει και αυτό, είναι τικαρησμενο ήδη. Απελπισία είναι ποια,με έχει σκάσει. με το πληκτρολογιο ξεκινα αμα πατησεις οτιδηποτε κουμπυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Triple_HR21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, soteras είπε διαχειριση συσκευων βρες το ποντικι πηγαινε εκει στο power κατι και μετα enable this device to wake up computer οχι ουτε με το πληκτρολογιο γινεται κατι. επισης παρατηρησα και το αλλο,βαζω το pc να μπει σε αναστλη λειτουργιας μετα απο 1 ωρα και δεν μπαινει καν,τωρα απο τα bios γινεται αυτο?δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα