Προς το περιεχόμενο

Οταν κουνάω το mouse,δεν ανοιγει το pc μετα απο αναστολη λειτουργιας.

Triple_HR21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα εχω το εξης θεμα εκανα φορματ το pc,και οταν πχ παταω αναστολη λειτουργιας και κλεινει το pc,μετα οταν θελω να το ανοιξω κουνοντας το mouse επρεπε να ανοιξει,αλλα δεν το κανει,ξερετε τι μπορει να φταιει?

εχω την msi mortar b 150m και μπηκα μεσα απο τα bios και ενεργοποιησα την επιλογη (resume by udb devise και το εβαλα σε enable)

εχω παει και στην διαχειριση συσκευων και εκει ειναι τικαρισμενο η επιλογη με το ποντικι.

καμια λυση εχουμε?παιδευομαι αρκετα για να το βρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε στο device manager στο ποντικι και δες το  power managment.Ξεμαρκαρισε το κανε επανεκκινηση και ξαναμαρκαρισε το

Επεξ/σία από Crybal

δεν νομιζω να ειναι αυτο,γιατι σε αλλο pc που εχω,το εχω τικαρισμενο και οταν κουναω το pc,ανοιγει κανονικα.

αρα κατι αλλο ειναι.

31 λεπτά πριν, soteras είπε

διαχειριση συσκευων βρες το ποντικι πηγαινε εκει στο power κατι και μετα enable this device to wake up computer

Το έχω κάνει και αυτό, είναι τικαρησμενο ήδη. Απελπισία είναι ποια,με έχει σκάσει. 

3 ώρες πριν, Triple_HR21 είπε

Το έχω κάνει και αυτό, είναι τικαρησμενο ήδη. Απελπισία είναι ποια,με έχει σκάσει. 

με το πληκτρολογιο ξεκινα αμα πατησεις οτιδηποτε κουμπυ

6 ώρες πριν, soteras είπε

διαχειριση συσκευων βρες το ποντικι πηγαινε εκει στο power κατι και μετα enable this device to wake up computer

οχι ουτε με το πληκτρολογιο γινεται κατι.

επισης παρατηρησα και το αλλο,βαζω το pc να μπει σε αναστλη λειτουργιας μετα απο 1 ωρα και δεν μπαινει καν,τωρα απο τα bios γινεται αυτο?δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...