ecthelion79 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Έχω πρόβλημα να επανακωδικοποιήσω το πρώτο dvd της ειδικής έκδοσης του finding nemo. Το clone dvd ναι μεν επανακωδικοποιεί το dvd, αλλά η ποιότητα είναι επιεικώς χάλια. To δε recode βγάζει μέγεθος κατά πολύ μεγαλύτερο των 4800MBs, ακόμα κι αν έχω τικαρισμένο το fit to disk. Ακόμα κι αν απενεργοποιήσω τα extras, το μέγεθος δε πέφτει κάτω από 4800ΜΒs. Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν κάτι videos στο main movie group που δεν ανήκουν στη ταινία, αλλά το recode δε μου επιτρέπει να τα σβήσω. Και πάλι όμως θα ήθελα να κάνω backup όλα τα στοιχεία του dvd, χωρίς να χάσω τίποτα. Έχει κανείς καμμιά ιδέα; Μήπως υπάρχει κανένα recoding πρόγραμμα που θα με βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δεν ειναι θεμα προγραμματος..απλα η ταινια εχει 2 version (μια που αρχικα μιλανε και οι συντελεστες) Τσεκαρε τα 2 main movie κανε preview ...το μικροτερο ειναι πιθανον αυτο που σε ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.