nickholden Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 απαντούν οτι ειναι σε εξέλιξη χωρίς να έχουν δώσει εντολή στο κατάστημα να στείλει τα νεα προϊόντα
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, nickholden είπε απαντούν οτι ειναι σε εξέλιξη χωρίς να έχουν δώσει εντολή στο κατάστημα να στείλει τα νεα προϊόντα Πως το ξερεις οτι δεν εχουν δωσει εντολη ?
Billator Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, nickholden είπε απαντούν οτι ειναι σε εξέλιξη χωρίς να έχουν δώσει εντολή στο κατάστημα να στείλει τα νεα προϊόντα Χωρίς να ξέρω τι έγινε ακριβώς στην περίπτωση σου, εγώ κάθε φορά που θέλω να αλλάξω νούμερο μέσω Skroutz, Επιστροφή --> Full refund --> Αγορά του σωστού νούμερου εκ νέου. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2023 από Billator 1
nickholden Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Πως το ξερεις οτι δεν εχουν δωσει εντολη ? θα φαινόταν στο app στις παραγγελίες μου 1 ώρα πριν, Billator είπε Χωρίς να ξέρω τι έγινε ακριβώς στην περίπτωση σου, εγώ κάθε φορά που θέλω να αλλάξω νούμερο μέσω Skroutz, Επιστροφή --> Full refund --> Αγορά του σωστού νούμερου εκ νέου. αυτό έπρεπε να έχω κάνει....
nickholden Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 ζήτησα σήμερα το πρωι επιστροφή χρημάτων κ σε 5 λεπτά τα είχα πισω... αυτά. 1
ardi21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 1/4/2023 στις 5:18 ΜΜ, nickholden είπε καλησπέρα και απο εμένα. παρέλαβα πριν 9 μέρες κρανος και μπουφάν αξιας 732€ από καλάθι skroutz. επέλεξα αλλαγη στο μέγεθος και στα δύο προιόντα καθότι ηταν μεγάλα. Από τότε επικοινωνώ κάθε μερα με την εξυπηρέτηση και για να δω πότε θα γίνει η νέα παραγγελία για τα νεα μεγέθη. τα προϊόντα εννοείται εχουν φτάσει στα καταστήματα και το skroutz δεν εχει στείλει ακόμα τα νέα προϊόντα. υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματα μου; Aυτο ειχε συμβει και σε μενα. Ειχαν επιστραφει τα λαθος ρουχα στο καταστημα αλλα δεν ειχε ανοιξει αυτοματα η καινουργια παραγγελια με τα σωστα νουμερα, ετσι οπως θα επρεπε. Μιλησα στο chat μαζι τους και μου την ανοιξαν επι τοπου. Μου ειπαν οτι καμια φορα συμβαινει αυτο. Οποτε παντα να μιλατε στο chat αν βλεπετε οτι καθυστερει. Βεβαια μετα απο 2 μερες ξανανοιξε μια δευτερη ιδια παραγγελια με τα σωστα νουμερα (μαλλον ηταν η αυτοματη διαδικασια που επρεπε να γινει νωριτερα) οποτε ξαναμιλησα για να την ακυρωσουν... Γενικα υπαρχουν καποια θεματακια καποιες φορες. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από ardi21
WannabeCoder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Στις 3/4/2023 στις 1:38 ΜΜ, nickholden είπε ζήτησα σήμερα το πρωι επιστροφή χρημάτων κ σε 5 λεπτά τα είχα πισω... αυτά. Εγώ εγώ ζητήσει επιστροφή χρημάτων από παραγγελία που ούτε καν άφησα να ξεκινήσει η παραλαβή από το κατάστημα.. από 31/5 και τώρα έχουμε 08/6 , και ακόμα δεν έχω δει επιστροφή. Άσε που έπρεπε να τους ενοχλήσω πόσες φορές για να μου στείλουν απόδειξη έναρξης διαδικασίας επιστροφής χρημάτων
mindreader Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Πρωτη μου αγορα, μεσω καλαθιου skroutz, κι αυτο γιατι δεν υπηρχε αυτο που ηθελα, σε αλλο κανονικο σκρουτζομαγαζο... αναγκαστηκα λοιπον, να παραγγειλω μεσω skroutz. Παρατηρηση: καλα, δεν υποστηριζουν paypal στις πληρωμες; Ειναι σοβαροι;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ερωτηση: με ποια courier στελνουν;
Titos301 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, mindreader είπε Ερωτηση: με ποια courier στελνουν; μεχρι στιγμης μου εχουν ερθει δεματα με easy mail, acs, elta courier οποτε φανταζομαι με οποια κατσει αναλογα το καταστημα και απο που φευγει το προιον 1
Engimek Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Στις 22/7/2023 στις 4:45 ΜΜ, mindreader είπε καλα, δεν υποστηριζουν paypal στις πληρωμες; Ειναι σοβαροι;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Και εγώ ενοχλήθηκα όταν το πρωτο-είδα είναι η αλήθεια γιατί όπου μπορώ χρησιμοποιώ paypal. Ο λόγος που δεν το κάνουν είναι προφανής: το paypal έχει αρκετά υψηλότερες προμήθειες. Αυτοί δεν θέλουν να χάσουν λεφτά από εκεί. Και εφόσον βλέπουν ότι όλα πάνε μια χαρά με τις τρέχουσες μεθόδους πληρωμής, συνεχίζουν ως έχει. Υπάρχει πάντως και το google pay αν δεν θες να βάλεις απευθείας κάρτα... αν είσαι android τύπος και χρησιμοποιείς πορτοφόλι google στο κινητό σου τότε είναι ήδη περασμένος ο τρόπος πληρωμής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα