lemourios92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δεν ξέρω γιατί, είναι απλά σιχαμένη. Ντρέπομαι να τη δείχνω. Προσπαθώ να την καθαρίζω σχεδόν κάθε μέρα αλλά και πάλι ότι μικροεργαλειάκι και να χρησιμοποιήσω κάποιοι "λεκέδες" δεν βγαίνουν. Σαν να πιάνει χνούδι από ρούχα και κάτι μαυράκια.. χώρια ότι βγάζω κερί από το αυτί που οκ αυτο το καθαριζω. Γενικά ντρέπομαι Τόσα χρόνια είχα τα ενσύρματα ακουστικά δεν είχα πρόβλημα. Τι να βάλω; Έχω δοκιμάσει νερό, έχω δοκιμάσει οινόπνευμα, ισοπροπανόλη τίποτα.. 1
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Αφου ντρεπεσαι να δειχνεις(?)την θηκη των ακουστικων,αγορασε μια θηκη για αυτην. 2
lemourios92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αφου ντρεπεσαι να δειχνεις(?)την θηκη των ακουστικων,αγορασε μια θηκη για αυτην. βρώμικη είναι μέσα εκεί που μπαίνουν τα ακουστικά.. δεν την "δείχνω" σαν έκθεμα αλλά πχ εκεί που μιλάω σε κάποιον αν βαλω/βγαλω ακουστικά σίγουρα θα φανέι πόσο αίσχος είναι.
SaFiS Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Τα μαυράκια που λες είναι ρινίσματα που μαγνητίζονται και μαζεύονται εκεί. Δυό χρόνια έχω τα AirPods και είναι πεντακάθαρη και η θήκη και τα ακουστικά. Κάτι κάνεις λάθος...
Stelaras1993 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 παρε antistatic αυτοκόλλητα από το ebay θα βοηθήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα