Voliminal Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Παιδιά έχω φάει τον κόσμο για το bracket της συγκεκριμένης ψυκτρας για AM4 socket. Έχω στείλει μηνύματα σε support coolermaster EU, NA. Η προτάσεις τους ήταν απαράδεκτες με λύσεις τύπου "αγόρασε αυτό το upgrade kit που έχει 8€ και τα μεταφορικά είναι αλλά 31€" Από ΝΑ τι να πω.. μου ευχήθηκαν καλή τύχη απλά. Αν θέλετε ποσταρω τις συζητήσεις μου μαζί τους. Έκανα post στο Reddit μπας και βρω καμία λύση αλλά ακόμη πιο απαράδεκτες απαντήσεις ότι κάνω rage κλπ. Κρίμα η αντιμετώπιση αυτή μιας τόσο μεγάλης εταιρίας. Τέλος πάντων, επειδή η ψήκτρα που έχω είναι η παλιά έκδοση και είχε μόνο am3+ bracket, υπάρχει κάποιος που να έχει Intel σύστημα και να μη θέλει το AM4 bracket? Στην ουσία θέλω ότι υπάρχει σε αυτό το Κιτ που έχει 2$ στην Αμερική. RR-AM4B-H212-S1 Ποσταρω φωτο Αν κάποιος δεν το θέλει θα με σώσει. Ευχαριστώ
50EuroUser Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Άμα δεν βρεις άκρη δοκίμασε με κολαούζο να κάνεις στροφές στο AM4 backplate όπως αυτός στο Link, το δοκίμασα σε παλιό AM3 backplate και κατάφερα να βιδώσω τα 4 στηρίγματα. Αγόρασε έξτρα AM4 backplate για να κάνεις δοκιμή, για το Χ που πιάνει στο πάνω μέρος δεν θα χεις θέμα λογικά μιας και στην πιο κοντινή θέση θα πιάνει. Link -> http://community.coolermaster.com/topic/22088-easy-hyper-212x-am4-mod/ 1
Voliminal Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, 50EuroUser είπε Άμα δεν βρεις άκρη δοκίμασε με κολαούζο να κάνεις στροφές στο AM4 backplate όπως αυτός στο Link, το δοκίμασα σε παλιό AM3 backplate και κατάφερα να βιδώσω τα 4 στηρίγματα. Αγόρασε έξτρα AM4 backplate για να κάνεις δοκιμή, για το Χ που πιάνει στο πάνω μέρος δεν θα χεις θέμα λογικά μιας και στην πιο κοντινή θέση θα πιάνει. Link -> http://community.coolermaster.com/topic/22088-easy-hyper-212x-am4-mod/ Είσαι ωραίος και μετράς. Αν δεν βρεθεί κανείς θα κάνω αυτό. Για risers ποια χρησιμοποίησες;
50EuroUser Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα την 212 χωρίς το πίσω μέρος σε AM3 μητρική όπως βλέπεις στην φώτο, αγοράσε απο ebay ενα 2ο ΑΜ4 backplate με 1-2€ και κάνε πειράματα. ΑΜ4 δεν έχω αλλά αν δεις και δεν πιάνει βάζεις ροδέλες-washers. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από 50EuroUser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα