neosstoforum Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, bromiaris είπε Τι περίμενες για ακουστικά των 9 ευρώ;;;;;; 6 για την ακρίβεια.
SamaelMorningstar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, bromiaris είπε Τι περίμενες για ακουστικά των 9 ευρώ;;;;;; Δεν με ενοχλούν τα ακουστικά για χρήση στο διάδρομο τα ήθελα, με ενοχλεί το πόσο αντιεπαγγελματίες είναι, πραγματικά δεν το έχω ξανασυναντήσει.
dchatz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 με όλα αυτά που ακούω, αν ερθουν ποτε θα πέσει unboxing τύπου youtube review. Σκηνοθέτης θα γίνω ...
Aias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) εμενα ηρθε χωρις τα ακουστικα https://imgur.com/a/RBaismz 19 ώρες πριν, Jimi79 είπε μολις παρέλαβα ,αλλα υπάρχει μόνο η θήκη και τα προστατευτικά , τα ακουστικά λοίπουνε. τους έστειλα μαιλ πως δεν υπήρχανε πως ήταν άδειο το κουτί και μου απαντήσανε......no,that is not true. και μενα το ιδιο ακριβως. δεν στελνετε κανα mail στο paypal μηπως μας τα πιστωσουν? Λετε και να το ποτισαν και κορονοιο να μας εκδικηθουν? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Aias
ChrisXs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Και έμενα ήρθαν! Κ νοιώθω τυχερός που είναι μέσα. Από ποιότητα τίποτα. Όλο διακοπές
ozric Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε εμένα ακόμη δεν ήρθαν και στο tracking βγάζει αυτό Τι πρέπει να κάνω; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από ozric
kormos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, ozric είπε Σε εμένα ακόμη δεν ήρθαν και στο tracking βγάζει αυτό Τι πρέπει να κάνω; Έτσι είναι και εμένα Και η παραγγελία μου έγινε την ίδια στιγμή! Απλά περιμένουμε...
BaCkOs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 να ευχεσαι να μην παραλάβεις και να κάνεις dispute στο paypal... όταν ακούς μουσική το ένα απο τα 2 κάνει συνέχεια διακοπές... άρα είναι άχρηστα , το πρόβλημα είναι στην αναμεταξύ τους σύνδεση, γιατί όταν τα πηγαινω δίπλα δίπλα παίζουν χωρίς διακοπές αυτά από τα λίγο που τα είδα.... γιατί νευρίασα και τα παράτησα 1
Jimi79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 παμε για dispute στο paypal με αγάπη στους επαγγελματίες της Elephone , για να ασχολούμαστε και με ενα dispute γιατί έτσι μας αρέσει 1
neosstoforum Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, BaCkOs είπε να ευχεσαι να μην παραλάβεις και να κάνεις dispute στο paypal... όταν ακούς μουσική το ένα απο τα 2 κάνει συνέχεια διακοπές... άρα είναι άχρηστα , το πρόβλημα είναι στην αναμεταξύ τους σύνδεση, γιατί όταν τα πηγαινω δίπλα δίπλα παίζουν χωρίς διακοπές αυτά από τα λίγο που τα είδα.... γιατί νευρίασα και τα παράτησα Δεν είναι όλα έτσι, μάλλον έτυχες σε ελαττωματικό.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Jimi79 είπε παμε για dispute στο paypal με αγάπη στους επαγγελματίες της Elephone , για να ασχολούμαστε και με ενα dispute γιατί έτσι μας αρέσει Τι σου είπε η elephone? Εμένα με έχουν στο "περίμενε".
dimis_pj Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μόλις παρέλαβα κι εγώ στην επαρχία. Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες και επιβεβαιώθηκα...δοκίμασα τηλεφωνήματα μέσα από το σπίτι και μου είπαν ότι δεν με ακούν και πολύ καλά..που να είμαι και έξω με λίγο αεράκι ή κίνηση...Άξιζε το ρίσκο στα 6 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν δικαιώθηκε.. 1
Jimi79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 απο προχτές που μου απαντήσανε no,that is not true. ενώ τους έστειλα φωτο, δεν είχα κάτι άλλο 1
neosstoforum Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimis_pj είπε Μόλις παρέλαβα κι εγώ στην επαρχία. Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες και επιβεβαιώθηκα...δοκίμασα τηλεφωνήματα μέσα από το σπίτι και μου είπαν ότι δεν με ακούν και πολύ καλά..που να είμαι και έξω με λίγο αεράκι ή κίνηση...Άξιζε το ρίσκο στα 6 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν δικαιώθηκε.. Περισσότερο για μουσική είναι αυτά. Γενικά τέτοιου είδους ακουστικά δεν τα πάνε πολύ καλά σε τηλεφωνήματα, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους, διότι το μικρόφωνο είναι στο αυτί σου. Εγώ πάντως ακουγόμουν καλά σε κλήση που δέχτηκα μέσα στο σπίτι, απλά ο συνομιλητής μου άκουγε δυο φορές τη φωνή του. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από neosstoforum
Προτεινόμενες αναρτήσεις