rikino Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Χρονια πολλα Χριστός Ανέστη!!! πριν λιγο καιρο εβαλα τα ubuntu στον υπολογιστη μου τωρα ξαναεχω παλι τα windows αλλα στο εξωτερικο σκληρο δισκο κατι εγινε και ολες οι φωτογραφιες μου ειναι αρχεια redl με ποιο προγραμμα μπορω δωρεαν να τα κανω jpg ωστε να μπορω να τις ξαναχρησιμοποιησω ? ολες οι αναμνησεις μου κοντευουν να χαθουν....
jim_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Το redl που λες δεν εινια θεμα του ubuntu αλλα καποιο ransomware που κολλησες απο καπου και σου εκανε encrypt ολα τα αρχεια, γιαυτο τα βλεπεις ολα με την ιδια καταλληξη.
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, rikino είπε ολες οι αναμνησεις μου κοντευουν να χαθουν.... Κοντεύουν??? 😰 https://howtofix.guide/redl-virus-decrypt/ Προσπάθησε με διάφορους decrypters μήπως και σου κάτσει κάποιο που τα ξεκλειδώνει.
rikino Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 προσπαθησα αλλα στο σκαναρισμα δε μου βγαζει ουτε ενα αρχειο οτι ειναι redl γιατι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα