jakegate7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Προσπαθώ να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά για επίδομα ανεργίας αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Αφού ελέγξω τα "Γενικά Στοιχεία" στο πρώτο βήμα και πατήσω επόμενο, λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα: " Υπάρχει ήδη καταχωρημένη αίτησή σας για το ίδιο πρόγραμμα/παροχή/επίδομα. Αν επιθυμείτε επανυποβολή, παρακαλούμε ακυρώστε πρώτα την προηγούμενη αίτησή σας. (Από τις αιτήσεις, κάνοντας κλικ στον φακό, αριστερά από την αίτηση που πρόκειται να ακυρώσετε). Αν η αίτηση που προσπαθείτε να υποβάλετε είναι για τακτική επιδότηση ανεργίας, δεν μπορείτε να την ακυρώσετε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπηρεσία ΚΠΑ2 που είχατε υποβάλει το αίτημα" Από τις "Καταγεγραμμένες Αιτήσεις" μπορώ να δω ότι δεν υπάρχει κάποια πρόσφατη αίτηση για τακτική επιδότηση λόγω ανεργίας και ούτε έχω υποβάλει παρόμοια αίτηση ξανά. -Δοκίμασα σε 3-4 τηλέφωνο στο ΚΠΑ2 που υπάγομαι αλλά δεν απάνταγαν. - Δοκίμασα στο 11320 και η γραμμή πέφτει συνέχεια επειδή είναι καταλυμένο. - Έστειλα email στο τοπικό ΚΠΑ2 και περιμένω απάντηση (δεν ξέρω πόσο συχνά τα ελέγχουν) Υπάρχει κάποιος άλλος που είχε αντίστοιχο πρόβλημα? Ευχαριστώ Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από jakegate7 1
PARNIKOLAS Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Καλησπέρα jakegate7, Βρήκες λύση με το προβλημά σου; Το αντιμετωπιζω τωρα αυτη τη στιγμη. Σ' ευχαριστω 1
jakegate7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, PARNIKOLAS said: Καλησπέρα jakegate7, Βρήκες λύση με το προβλημά σου; Το αντιμετωπιζω τωρα αυτη τη στιγμη. Σ' ευχαριστω Μετά από πάρα πολλά τηλέφωνα, κατάφερα να μιλήσω με κάποια κυρία στο τοπικό ΚΠΑ2. Τις έστειλα τα χαρτιά που μου ζήτησε (τελευταία ένσημα από εργοδότη και πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας) και κατοχύρωσε αυτή την αίτηση. Πιστεύω ότι αρχικό μήνυμα οφείλεται σε μια αίτηση για Τακτικό Επίδομα Ανεργίας που είναι ανοικτή από το 2012 (ιδέα δεν έχω πως έγινε αυτό, γιατί τότε η αιτήσεις γινόταν μόνο στο ΚΠΑ2 και όχι ηλεκτρονικά). Η αίτηση από το 2012 είναι σε τρέχουσα κατάσταση: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Για αυτό μάλλον δεν με άφηνε να κάνω και δεύτερη αίτηση. Δυστυχώς δεν το ανέφερα αυτό στην υπάλληλο του ΚΠΑ2, γιατί με το ζόρι ήξερε να διαβάζει τα email της. Έπρεπε να τις στείλω ένα χαρτί τρεις φορές, γιατί δεν ήξερε πως να βρει τα μηνύματα σε μια συνομιλία!!! Αν μπορείς να τσεκάρεις και το δικό σου ιστορικό, ίσως υπάρχει κάποια αίτηση ανοιχτή. Αν ισχύει το ίδιο, ενημέρωσε παρακαλώ για να επιβεβαιώσω την υπόθεση μου. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από jakegate7 1
PARNIKOLAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Παρόμοιο πρόβλημα και δεν έχω βρει ακόμη λύση. Η δικια μου αιτηση απο το 2018 βρισκεται σε τρεχουσα κατασταση ''ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ΄΄. Στο 11320 που είπαν ότι πρέπει να διαγράφει η αίτηση από το 2018 απο το τοπικο ΟΑΕΔ. Στο τοπικό ΟΑΕΔ τους έχω στείλεΙ 5 e-mail. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 23 ώρες πριν, jakegate7 είπε Μετά από πάρα πολλά τηλέφωνα, κατάφερα να μιλήσω με κάποια κυρία στο τοπικό ΚΠΑ2. Τις έστειλα τα χαρτιά που μου ζήτησε (τελευταία ένσημα από εργοδότη και πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας) και κατοχύρωσε αυτή την αίτηση. Πιστεύω ότι αρχικό μήνυμα οφείλεται σε μια αίτηση για Τακτικό Επίδομα Ανεργίας που είναι ανοικτή από το 2012 (ιδέα δεν έχω πως έγινε αυτό, γιατί τότε η αιτήσεις γινόταν μόνο στο ΚΠΑ2 και όχι ηλεκτρονικά). Η αίτηση από το 2012 είναι σε τρέχουσα κατάσταση: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Για αυτό μάλλον δεν με άφηνε να κάνω και δεύτερη αίτηση. Δυστυχώς δεν το ανέφερα αυτό στην υπάλληλο του ΚΠΑ2, γιατί με το ζόρι ήξερε να διαβάζει τα email της. Έπρεπε να τις στείλω ένα χαρτί τρεις φορές, γιατί δεν ήξερε πως να βρει τα μηνύματα σε μια συνομιλία!!! Αν μπορείς να τσεκάρεις και το δικό σου ιστορικό, ίσως υπάρχει κάποια αίτηση ανοιχτή. Αν ισχύει το ίδιο, ενημέρωσε παρακαλώ για να επιβεβαιώσω την υπόθεση μου. δεν ενιωσες πολυ περιεργα....εγω με πτυχιο αψογη γνωση υπολογιστων δυο ξενες γλωσσες να καταθετω τα χαρτια γιατι εμεινα ανεργος...και ο κυριος δημοσιος υπαλληλος κοντα στα 40 να μην ξερει ουτε ενα εμαιλ να ανοιγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα