Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπιζω να μην φαει λουκετο και αυτο το θεμα μου .

Για την μετακινηση για επισκευη κινητου πηρα την Τροχαια Κηφισιας την Κυριακη 19/4 . Μου ειπαν ναι με αλλα και να παρω την Γενικη Γραμματεια Πολιτικης Προστασιας .

Τους ειπα οτι αν με σταματησουν η Τροχαια θα το κανει και οχι η πολιτικη Προστασια . Μου ειπαν οτι ..δεν παιρνουμε και κεφαλια αλα καμια συγεκριμενη απαντηση .

Εστειλα email σε 
[email protected]
[email protected]

Χριστός Ανέστη !

Θέλω την Τρίτη 21/4/2020 να μεταβώ απο Λυκόβρυση Αττικής στην οδο Φειδιππίδου 4 στο Χαιδαρι (service Samsung) για επισκευη κινητου.

Χρονος μαζι με αναμονη για επισκευη περιπου 3 ωρες 

Τι δυνατοτητα εχω ?

Γ........ Ιωάννης 

Λ.................... 54

Λυκοβρυση

Πηρα σε 10 λεπτα την εξης απαντηση :

Σας γνωρίζουμε ότι η δραστηριότητα που περιγράφετε δεν εμπίπτει στα πεδία Β1-Β6 του εντύπου Β . Κατά συνέπεια δεν νομιμοποιείται η μετακίνησή σας.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη 

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων

Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας /Αξιωματικός Επιχειρήσεων

Ριζαρείου 1 & Μικράς Ασίας, Τ.Κ. 15233, Χαλάνδρι - Αττική

Τηλ.: 0030 210 3359900-905

Kιν. 6946.......

Fax:   0030 210 3359912

e-mail:  [email protected]  

web site: www.civilprotection.gr

Απαντησα : Και θα μεινω χωρις κινητο ?

Μου ειπαν να τους παρω τηλ και το εκανα 

Το τραγικο : Μου ειπαν οτι ειναι στην κριση  του "Οργανου" που θα με ελεγξει αν με γραψει !!!! Αν ειναι δυνατον.
Χωρις nα δεσμευοντε μου ειπαν να κανω και μια ΥΔ που θα παω κλπ και αν τυπωσω και το εντυπο εκτος απο το sms 

Ετσι και εκανα σημερα χωρις να με ελεγξουν...

Αν ομως με σταματαγε Τροχαιος αναλογα τα κεφια του !!!!!Τραγικο !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού έκανες τη δουλειά σου όλα καλά. Εντάξει δεν μπορούν να προβλέψουν και την κάθε περίπτωση, είναι και θέμα κρίσης του αστυνομικού.

Πιστεύω ότι και να σε σταματούσαν δεν θα είχες θέμα.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αφού έκανες τη δουλειά σου όλα καλά. Εντάξει δεν μπορούν να προβλέψουν και την κάθε περίπτωση, είναι και θέμα κρίσης του αστυνομικού.

Πιστεύω ότι και να σε σταματούσαν δεν θα είχες θέμα.

Κι εγω ετσι νομιζω αλλα αρνηθηκαν να μου το πουν ..Μου ειαν οτι ακομα και για βενζινη δεν προβλεπεται καθαρα αλλα για να παει κανεις για βενζινη θελει 15 λεπτα ενω σημερα χρειαστηκα 3 ωρες.

Απολαυση να οδηγει κανεις στο ποταμι στις 9πμ 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Με λίγα λόγια πολιτική προστασία και αστυνομία σου επιβεβαίωσαν αυτά που ήδη ξέραμε όλοι, δλδ το ότι ο συγκεκριμένος τύπος μετακίνησης δεν έχει διευκρινιστεί αν επιτρέπεται, συνεπώς είναι στην κρίση του οργάνου αν θα σε γράψει. Ή μάλλον πιο σωστά είναι στην κρίση του οργάνου αν θα στη χαρίσει, μια και θεωρητικά πρέπει να σε γράψει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, g_alkis είπε

Δηλαδη ανεφερες τη σαμσουνγκ και δεν το δεχτηκαν;

Ακριβως και με ακριβη διεθυνση .Φειδιππιδου 7 Χαιδαρι

10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Με λίγα λόγια πολιτική προστασία και αστυνομία σου επιβεβαίωσαν αυτά που ήδη ξέραμε όλοι, δλδ το ότι ο συγκεκριμένος τύπος μετακίνησης δεν έχει διευκρινιστεί αν επιτρέπεται, συνεπώς είναι στην κρίση του οργάνου αν θα σε γράψει. Ή μάλλον πιο σωστά είναι στην κρίση του οργάνου αν θα στη χαρίσει, μια και θεωρητικά πρέπει να σε γράψει.

Ετσι ακριβως δυστυχως .Αυτο σε τηλεφωνικη επικοινωνια  που μου ζητησαν με email και εκανα 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
25 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Εγω θα απαντουσα "με μια αλλη συσκευη μπορειτε προσωρινα να μην μεινετε χωρις κινητο, μεχρι το περας των μετρων" Ας μην ψαχνουμε τροπους να δημιουργουμε προβληματα, η κοινωνια αντιμετωπιζει ηδη αρκετα.

• Sad 1
Δημοσ.

αφού απαγορεύεται αυτή η μετακίνηση γιατί επιτρέπεται η λειτουργία των αντίστοιχων καταστημάτων ; ποιος θα πάει νόμιμα ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ελπιζω να μην φαει λουκετο και αυτο το θεμα μου .

Για την μετακινηση για επισκευη κινητου πηρα την Τροχαια Κηφισιας την Κυριακη 19/4 . Μου ειπαν ναι με αλλα και να παρω την Γενικη Γραμματεια Πολιτικης Προστασιας .

Τους ειπα οτι αν με σταματησουν η Τροχαια θα το κανει και οχι η πολιτικη Προστασια . Μου ειπαν οτι ..δεν παιρνουμε και κεφαλια αλα καμια συγεκριμενη απαντηση .

Εστειλα email σε 
[email protected]
[email protected]

Χριστός Ανέστη !

Θέλω την Τρίτη 21/4/2020 να μεταβώ απο Λυκόβρυση Αττικής στην οδο Φειδιππίδου 4 στο Χαιδαρι (service Samsung) για επισκευη κινητου.

Χρονος μαζι με αναμονη για επισκευη περιπου 3 ωρες 

Τι δυνατοτητα εχω ?

Γ........ Ιωάννης 

Λ.................... 54

Λυκοβρυση

Πηρα σε 10 λεπτα την εξης απαντηση :

Σας γνωρίζουμε ότι η δραστηριότητα που περιγράφετε δεν εμπίπτει στα πεδία Β1-Β6 του εντύπου Β . Κατά συνέπεια δεν νομιμοποιείται η μετακίνησή σας.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη 

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων

Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας /Αξιωματικός Επιχειρήσεων

Ριζαρείου 1 & Μικράς Ασίας, Τ.Κ. 15233, Χαλάνδρι - Αττική

Τηλ.: 0030 210 3359900-905

Kιν. 6946.......

Fax:   0030 210 3359912

e-mail:  [email protected]  

web site: www.civilprotection.gr

Το τραγικο : Μου ειπαν οτι ειναι στην κριση  του "Οργανου" που θα με ελεγξει αν με γραψει !!!! Αν ειναι δυνατον.
Χωρις nα δεσμευοντε μου ειπαν να κανω και μια ΥΔ που θα παω κλπ και αν τυπωσω και το εντυπο εκτος απο το sms 

Ετσι και εκανα σημερα χωρις να με ελεγξουν...

Αν ομως με σταματαγε Τροχαιος αναλογα τα κεφια του !!!!!Τραγικο !

Παρότι θα μπορούσα να καταλάβω "τον πόνο σου", νομίζω είσαι υπεβολικός και άδικος.

Πέρα από το αν είναι καλό ή κακό να μπορείς ή να μη μπορείς να πας:

1. Τι εννοείς δεν "δεσμυονται". Στο είπαν καθαρά. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ. Αυτό θα πρεπει να το κρατήσεις ώς την σαφή απάντηση. τώρα αν τύχει και το κάνεις και δε σε γράψουν απλά σου κάνανε χάρη. Τι τους ζητάς δηλαδή; Να δεσμευτούν να σου κάνουν χάρη.

2. Η ερώτησή σου "Και θα μείνω χωρίς κινητό" είναι εντελώς αστεία στο όλο κλίμα. Η απάντηση που θα σου έδινα εγώ είναι "δεν είναι αρμοδιότητα του της υπηρεσίας μας" = δε μας νοιάζει (και καλώς δεν τους νοιάζει imho). Μπορείς να πας σε ένα κοντινό κατάστημα να πάρεις ένα πρόχειρο κινητό των 20 ευρώ να κάνεις τη δουλειά σου που λέει ο λόγος.

.

Το ότι σου απάντησαν στο mail το θεωρώ το μόνο θετικό της όλης ιστορίας.

9 λεπτά πριν, nvel είπε

αφού απαγορεύεται αυτή η μετακίνηση γιατί επιτρέπεται η λειτουργία των αντίστοιχων καταστημάτων ; ποιος θα πάει νόμιμα ;

Οι κούριερ.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DrLo είπε

Παρότι θα μπορούσα να καταλάβω "τον πόνο σου", νομίζω είσαι υπεβολικός και άδικος.

Πέρα από το αν είναι καλό ή κακό να μπορείς ή να μη μπορείς να πας:

1. Τι εννοείς δεν "δεσμυονται". Στο είπαν καθαρά. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ. Αυτό θα πρεπει να το κρατήσεις ώς την σαφή απάντηση. τώρα αν τύχει και το κάνεις και δε σε γράψουν απλά σου κάνανε χάρη. Τι τους ζητάς δηλαδή; Να δεσμευτούν να σου κάνουν χάρη.

2. Η ερώτησή σου "Και θα μείνω χωρίς κινητό" είναι εντελώς αστεία στο όλο κλίμα. Η απάντηση που θα σου έδινα εγώ είναι "δεν είναι αρμοδιότητα του της υπηρεσίας μας" = δε μας νοιάζει (και καλώς δεν τους νοιάζει imho). Μπορείς να πας σε ένα κοντινό κατάστημα να πάρεις ένα πρόχειρο κινητό των 20 ευρώ να κάνεις τη δουλειά σου που λέει ο λόγος.

.

Το ότι σου απάντησαν στο mail το θεωρώ το μόνο θετικό της όλης ιστορίας.

Οι κούριερ.

Για courier ρωτησα σγνερα σε smartec . 3-4 εργασιμες εκει . Βαλε και πηγαινε ελα πανε οι 10 μερες 

Μια εβδομαδα εκαναν να παρω 2 στιακια απο Πλαισιο με acs

Με την λογικη οτι δεν μπορουσα να παω ουτε και για βενζινη ή συνεργειο δεν μπορουμε...Δεν προβλεποντε .

20 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Εγω θα απαντουσα "με μια αλλη συσκευη μπορειτε προσωρινα να μην μεινετε χωρις κινητο, μεχρι το περας των μετρων" Ας μην ψαχνουμε τροπους να δημιουργουμε προβληματα, η κοινωνια αντιμετωπιζει ηδη αρκετα.

Δεν υπαρχει παντα διαθεσιμη αλλη συσκευη . Προσωπικα ποτε δεν ειχα καλως ή κακως....Μαλλον κακως αλλα δεν ειχαμε και περιπρισμους μετακινησης μεχρι τωρα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...