Wspr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Γεια σας Μενω Παγκρατι,επι της Φιλολαου εχω 24αρα FORTHNET η οποια κλειδωνει στα 8...Υπαρχει επιλογη για VDSL? Εψαξα στη VODAFONE αλλα την 50αρα για καποιο λογο δεν μου τη βγαζει ενεργη.Εχει καποιος απο την περιοχη βαλει 50αρα και αν ναι με ποια εταιρεια? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας
red7genius Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Έχω Vodafone VDSL 50mbps αλλά μένω λίγο πιο μακριά, Σπύρου Μερκούρη. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί τους για να ρωτήσεις.
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 On 21/04/2020 at 12:54, Wspr said: Γεια σας Μενω Παγκρατι,επι της Φιλολαου εχω 24αρα FORTHNET η οποια κλειδωνει στα 8...Υπαρχει επιλογη για VDSL? Εψαξα στη VODAFONE αλλα την 50αρα για καποιο λογο δεν μου τη βγαζει ενεργη.Εχει καποιος απο την περιοχη βαλει 50αρα και αν ναι με ποια εταιρεια? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας δες αν εχεις kv(καινουριο καφαο) κοντα σου δηλαδη στο οικοδομικο τετρσγωνο σου περιπου.δες το κκ που ανηκει το σπιτι σου και δες το καφαο με το ιδιο κκ εξω απο το σπιτι σου.ειναι ενα 3ψηφιο νουμερο που αναγραφεται στον κατανεμητη ή στο box που πεφτεις
c23 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Στις 23/4/2020 στις 5:13 ΜΜ, red7genius είπε Έχω Vodafone VDSL 50mbps αλλά μένω λίγο πιο μακριά, Σπύρου Μερκούρη. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί τους για να ρωτήσεις. Καθώς θα γίνει μετακόμιση στην αρχή της Σ. Μερκούρη, προς Ευαγγελισμό, σκέφτομαι να βάλω της Vodafone 50αρι. Βγαίνει διαθέσιμη στην οικία. Πως είναι από σταθερότητα; Ρωτάω ελέω τηλεεργασιας και μεγάλων κλήσεων διάρκειας 20-25' με πελάτες..
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 7 minutes ago, c23 said: Καθώς θα γίνει μετακόμιση στην αρχή της Σ. Μερκούρη, προς Ευαγγελισμό, σκέφτομαι να βάλω της Vodafone 50αρι. Βγαίνει διαθέσιμη στην οικία. Πως είναι από σταθερότητα; Ρωτάω ελέω τηλεεργασιας και μεγάλων κλήσεων διάρκειας 20-25' με πελάτες.. απο οποιο παροχο και να βαλεις θα παρεις απο το καλωδιο του οτε και απο το kv που ανηκει σε ενα παροχο. must αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα