tzitzikas2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Ξαφνικά σήμερα ξεκίνησε να συμπεριφέρεται περίεργα το λάπτοπ. Δηλαδή εν πατούσα δεξί κλικ σε λινκ στο chrome ώστε να κάν άνοιγμα σε νέα καρτέλα, αυτό εκτελούσε λειτουργία αριστερού κλικ. Όχι πάντα μερικές φορές. Επίσης σε word γινόταν επιλογή κειμένου χωρίς να έχω κάνει κάτι. Και άλλες περίεργες ενέργειες. Τι μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 55 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Ξαφνικά σήμερα ξεκίνησε να συμπεριφέρεται περίεργα το λάπτοπ. Δηλαδή εν πατούσα δεξί κλικ σε λινκ στο chrome ώστε να κάν άνοιγμα σε νέα καρτέλα, αυτό εκτελούσε λειτουργία αριστερού κλικ. Όχι πάντα μερικές φορές. Επίσης σε word γινόταν επιλογή κειμένου χωρίς να έχω κάνει κάτι. Και άλλες περίεργες ενέργειες. Τι μπορεί να φταίει? Δοκίμασες άλλο mouse ή το touchpad του laptop? Εμένα μου μοιάζει πρόβλημα του mouse. Κάποιο εξάρτημα μέσα ή και το καλώδιο μπορεί να έχει κοπεί και να βραχυκυκλώνει(αν μιλάμε για ενσύρματο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Ξαφνικά σήμερα ξεκίνησε να συμπεριφέρεται περίεργα το λάπτοπ. Δηλαδή εν πατούσα δεξί κλικ σε λινκ στο chrome ώστε να κάν άνοιγμα σε νέα καρτέλα, αυτό εκτελούσε λειτουργία αριστερού κλικ. Όχι πάντα μερικές φορές. Επίσης σε word γινόταν επιλογή κειμένου χωρίς να έχω κάνει κάτι. Και άλλες περίεργες ενέργειες. Τι μπορεί να φταίει? Απενεργοποίησε το click lock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Όντως πρέπει να ήταν το mouse παρόλο που ήταν Logitech που γενικά είναι αξιόπιστα. Έβαλα ένα άλλο και μέχρι στιγμής πάει καλά. Μου έκανε εντύπωση που μέχρι σήμερα δεν είχε δείξει πρόβλημα και δεν είχε δουλέψει και παρά πολύ. Είναι ενσύρματο. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από tzitzikas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Όντως πρέπει να ήταν το mouse παρόλο που ήταν Logitech που γενικά είναι αξιόπιστα. Έβαλα ένα άλλο και μέχρι στιγμής πάει καλά. Μου έκανε εντύπωση που μέχρι σήμερα δεν είχε δείξει πρόβλημα και δεν είχε δουλέψει και παρά πολύ. Είναι ενσύρματο. Δύο Logitech ποντίκια έχω αλλάξει... Είναι τελικά πολύ φτηνιάρικα... Τελικά αγόρασα ένα Microsoft ασύρματο με bt και ησύχασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα