Προς το περιεχόμενο

Vodafone και ρήτρα διακοπής συμβολαίου.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, MarlonBr είπε

Παίδες συνδέθηκα ήδη σήμερα αφού έκανα την εγκατάσταση, με 37 ευρώ έχω τηλέφωνο ίντερνετ και πιάνω πάνω από 200 mbps, το σκεφτόμουν πολύ καιρό να αλλάξω και δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα ήμουν καλύτερα εδώ. Τα 200 της vodafone ftth είναι με 62,50 απ' ότι βλέπω οπότε δεν υπάρχει συζήτηση γι' αυτό. Εκεί που έπιανα 8 με 9 download και 0.7 up τώρα πιάνω αυτό.

inalan.png

Έχεις υψηλό ping (δεν τρολλάρω)

Κανονικά πρέπει να έχεις 1-2 μαξ. 

Οσοι φίλοι μου έχουν inalan, 1-2 ms έχουν ping.

Καλωδιακά το έκανες το speedtest η με wifi ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, HateMe είπε

Με το ping δε ξέρω ακριβώς τι γίνεται, έχω δει άλλους με 2 όπως λες και άλλους με 10 όπως εγώ, ίσως παίζει ρόλο το router?

Edit: Άλλαξα ethernet από αυτό που μου έδωσε ο τεχνικός (μου το άφησε) και έβαλα ένα cat5 e και κατέβηκε στο 9, παίζει ρόλο και το ethernet? και κάτι τελευταίο, υπάρχει επιλογή να βάλω fast path σε ftth?

Επεξ/σία από MarlonBr

17 λεπτά πριν, MarlonBr είπε

Με το ping δε ξέρω ακριβώς τι γίνεται, έχω δει άλλους με 2 όπως λες και άλλους με 10 όπως εγώ, ίσως παίζει ρόλο το router?

Edit: Άλλαξα ethernet από αυτό που μου έδωσε ο τεχνικός (μου το άφησε) και έβαλα ένα cat5 e και κατέβηκε στο 9, παίζει ρόλο και το ethernet? και κάτι τελευταίο, υπάρχει επιλογή να βάλω fast path σε ftth?

Φιλε μου καλοριζικη τωρα νιωθω broken στην τοποθεσια σπιτι μου που εχω 50αρα οτε :) 

Απο οτι ειδα στο speedtest σου εχεις server που ειναι Λαρισα ενω νομιζω εγραψες οτι μενεις Θεσσαλονικη. Για ξανα κανε κ διαλεξε ενα σερβερ που να ειναι Θεσσαλονικη κ δες !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, malias4 είπε

Φιλε μου καλοριζικη τωρα νιωθω broken στην τοποθεσια σπιτι μου που εχω 50αρα οτε :) 

Απο οτι ειδα στο speedtest σου εχεις server που ειναι Λαρισα ενω νομιζω εγραψες οτι μενεις Θεσσαλονικη. Για ξανα κανε κ διαλεξε ενα σερβερ που να ειναι Θεσσαλονικη κ δες !

Thanks καταρχάς, έκανα και σε μερικούς από θεσσαλονίκη όμως βγάζει παραπάνω σε αυτούς, στης Λάρισας νομίζω είναι το πιο λίγο. Νομίζω ότι ο σέρβερ της ιναλάν παίζει να είναι Λάρισα, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Επεξ/σία από MarlonBr

Μόλις τώρα, MarlonBr είπε

Thanks καταρχάς, έκανα και σε μερικούς από θεσσαλονίκη όμως βγάζει παραπάνω σε αυτούς, στης Λάρισας νομίζω είναι το πιο λίγο

Α καταλαβα , οποτε μονο να μιλησεις με την εταιρια αν ξερουν αυτοι κατι. Fast path κτλ 

2 ώρες πριν, HateMe είπε

Μου λένε αυτό παίζει επειδή είναι από Αθήνα όσοι έχουν τόσο, επειδή έχει αλλάξει η δρομολόγηση στον σέρβερ τους αλλά δεν έχει καμία διαφορά στα γκέιμς.

Στις 21/4/2020 στις 12:32 ΜΜ, MarlonBr είπε

Γιατί πολύ απλά στη μία πληρώνω 24 ευρώ για ''μέχρι'' 24 mbps δλδ 9 mbps download και 0.7 upload που πιάνω + το τηλέφωνο. Και στην άλλη θα έχω πακέτο 200/200 down/up με 28 ευρώ + το τηλέφωνο που άμα θέλεις βάζεις το οποίο με 9 ευρώ είναι υπέραρκετο, δλδ 37 ευρώ, προτιμώ χίλιες φορές να δίνω 14 ευρώ παραπάνω και να πιάνω τέτοιες ταχύτητες παρά λιγότερα και να σέρνεται το ίντερνετ όπως τώρα με τη vodafone.

Edit: Κι αν συγκρίνουμε τις τιμές στα 200/200 που δίνει η Ιναλάν και που δίνει η Vodafone είναι μέρα με τη νύχτα, ακόμα και τα 100 mbps που δίνει η vodafone είναι πιο ακριβά από τα 200 της Ιναλάν.

Καλή τύχη λοιπόν εφ'όσων τα έχεις σκεφτεί όλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...