MarlonBr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι να φύγω από τη Vodafone σήμερα ή αύριο και να συνδεθώ στην Ιναλάν, θα πληρώσω κανονικά τη ρήτρα στη vodafone αφού μου τη καλύπτει η Ιναλάν αλλά επειδή λήγει σήμερα ο τελευταίος λογαριασμός που είχε έρθει θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ότι πρέπει να πληρώσω και τον λογαριασμό 24 ευρώ για τον μήνα που πέρασε ή αν πληρώσω τη ρήτρα αύριο για παράδειγμα δεν θα έχω πρόβλημα? Στην ουσία θέλω να μάθω αν μπορώ να γλυτώσω αυτά τα 24 ευρώ ή αν πρέπει να τα πληρώσω και αυτά. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από MarlonBr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alegreto Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, MarlonBr είπε Είναι να φύγω από τη Vodafone σήμερα ή αύριο και να συνδεθώ στην Ιναλάν, θα πληρώσω κανονικά τη ρήτρα στη vodafone αφού μου τη καλύπτει η Ιναλάν αλλά επειδή λήγει σήμερα ο τελευταίος λογαριασμός που είχε έρθει θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ότι πρέπει να πληρώσω και τον λογαριασμό 24 ευρώ για τον μήνα που πέρασε ή αν πληρώσω τη ρήτρα αύριο για παράδειγμα δεν θα έχω πρόβλημα? Πως και αποφάσισες να πας εκεί? Συγκριτικά μεταξύ των δύο , μέρα με τη νύχτα η οικονομική επιβάρυνση για τις ίδιες παροχές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Alegreto είπε Πως και αποφάσισες να πας εκεί? Συγκριτικά μεταξύ των δύο , μέρα με τη νύχτα η οικονομική επιβάρυνση για τις ίδιες παροχές.. Γιατί πολύ απλά στη μία πληρώνω 24 ευρώ για ''μέχρι'' 24 mbps δλδ 9 mbps download και 0.7 upload που πιάνω + το τηλέφωνο. Και στην άλλη θα έχω πακέτο 200/200 down/up με 28 ευρώ + το τηλέφωνο που άμα θέλεις βάζεις το οποίο με 9 ευρώ είναι υπέραρκετο, δλδ 37 ευρώ, προτιμώ χίλιες φορές να δίνω 14 ευρώ παραπάνω και να πιάνω τέτοιες ταχύτητες παρά λιγότερα και να σέρνεται το ίντερνετ όπως τώρα με τη vodafone. Edit: Κι αν συγκρίνουμε τις τιμές στα 200/200 που δίνει η Ιναλάν και που δίνει η Vodafone είναι μέρα με τη νύχτα, ακόμα και τα 100 mbps που δίνει η vodafone είναι πιο ακριβά από τα 200 της Ιναλάν. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από MarlonBr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, MarlonBr είπε Είναι να φύγω από τη Vodafone σήμερα ή αύριο και να συνδεθώ στην Ιναλάν, θα πληρώσω κανονικά τη ρήτρα στη vodafone αφού μου τη καλύπτει η Ιναλάν αλλά επειδή λήγει σήμερα ο τελευταίος λογαριασμός που είχε έρθει θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ότι πρέπει να πληρώσω και τον λογαριασμό 24 ευρώ για τον μήνα που πέρασε ή αν πληρώσω τη ρήτρα αύριο για παράδειγμα δεν θα έχω πρόβλημα? Στην ουσία θέλω να μάθω αν μπορώ να γλυτώσω αυτά τα 24 ευρώ ή αν πρέπει να τα πληρώσω και αυτά. Καλησπερα... Σε ποια περιοχη εισαι και πηγες στην Inαlan;;; Και σε ποια τιμη;; Εισαι σιγουρος οτι αυτο θα συμβει;; Νομιζω οτι θα πρεπει να τα πληρωσεις και αυτα τα χρηματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, takoulou είπε Καλησπερα... Σε ποια περιοχη εισαι και πηγες στην Inαlan;;; Και σε ποια τιμη;; Εισαι σιγουρος οτι αυτο θα συμβει;; Νομιζω οτι θα πρεπει να τα πληρωσεις και αυτα τα χρηματα... Θεσσαλονίκη Εύοσμο, ναι τελικά πρέπει να πληρώσω και τον τελευταίο μήνα της vodafone όπως έμαθα πριν από λίγο. Ναι ισχύει για τα 200/200, έβγαλαν προσφορά τα 200/200 στην τιμή των 100/100 απλά με συμβόλαιο 18 μηνών το οποίο αν σπάσεις πρέπει να πληρώσεις, ενώ στα 100/100 μπορείς να φύγεις όποτε θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Το λογικό είναι να πληρώσεις και τον τελευταίο λογαριασμό. Νομίζω κιόλας ότι μπορεί να εκδοθεί άλλος ένας επειδή θέλει καιρό να γίνει η διακοπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, zio10 είπε Το λογικό είναι να πληρώσεις και τον τελευταίο λογαριασμό. Νομίζω κιόλας ότι μπορεί να εκδοθεί άλλος ένας επειδή θέλει καιρό να γίνει η διακοπή. Ναι, θα πληρώσω τις μέρες που θα είμαι ακόμα συνδεδεμένος στη vodafone μέχρι να γίνει η φορητότητα (μεταφορά) στην άλλη εταιρεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, MarlonBr είπε Είναι να φύγω από τη Vodafone σήμερα ή αύριο και να συνδεθώ στην Ιναλάν, θα πληρώσω κανονικά τη ρήτρα στη vodafone αφού μου τη καλύπτει η Ιναλάν αλλά επειδή λήγει σήμερα ο τελευταίος λογαριασμός που είχε έρθει θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ότι πρέπει να πληρώσω και τον λογαριασμό 24 ευρώ για τον μήνα που πέρασε ή αν πληρώσω τη ρήτρα αύριο για παράδειγμα δεν θα έχω πρόβλημα? Στην ουσία θέλω να μάθω αν μπορώ να γλυτώσω αυτά τα 24 ευρώ ή αν πρέπει να τα πληρώσω και αυτά. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πληρώσεις και τα πάγια και τις τυχόν έξτρα χρεώσεις μέχρι και την τελευταία ημέρα που θα έχεις την υπηρεσία από τη vodafon, συνεπώς πρέπει να πληρώσεις όχι μόνο αυτόν που έχεις στα χέρια σου, αλλά και τον επόμενο "τελικό" λογαριασμό. Δωράκι ένα μήνα και κάτι ΔΕΝ παίζει να σου κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 37 λεπτά πριν, MarlonBr είπε Γιατί πολύ απλά στη μία πληρώνω 24 ευρώ για ''μέχρι'' 24 mbps δλδ 9 mbps download και 0.7 upload που πιάνω + το τηλέφωνο. Και στην άλλη θα έχω πακέτο 200/200 down/up με 28 ευρώ + το τηλέφωνο που άμα θέλεις βάζεις το οποίο με 9 ευρώ είναι υπέραρκετο, δλδ 37 ευρώ, προτιμώ χίλιες φορές να δίνω 14 ευρώ παραπάνω και να πιάνω τέτοιες ταχύτητες παρά λιγότερα και να σέρνεται το ίντερνετ όπως τώρα με τη vodafone. Edit: Κι αν συγκρίνουμε τις τιμές στα 200/200 που δίνει η Ιναλάν και που δίνει η Vodafone είναι μέρα με τη νύχτα, ακόμα και τα 100 mbps που δίνει η vodafone είναι πιο ακριβά από τα 200 της Ιναλάν. Αξίζει να κάνεις την μεταφορά!!!!! Αλλά θα μπορούσες να κρατήσεις το σταθερό στην vodafone υποχρεωτικά μαζί με το internet (αλλά ακόμα έχει κρατήσει τα πακέτα της hol που ήταν hol telephony και έχει γίνει vodafone home telephony αλλά δεν ξέρω εάν είναι εμπορικά διαθέσιμο) για να γλυτώσεις και το πρόστιμο εάν λήγει μέχρι 3 μήνες και να κάνεις και ένα συμβόλαιο στη inalan Η inalan δίνει internet + σταθερό μέσα στην τιμή ? Εαν πληρώνεις κάτι παραπάνο για να έχεις και το σταθερό εγώ θα το κράταγα στην θέση σου στην vodafone και μετά θα τους ζήταγα προσφορά με την απειλή οτι θα πάω cosmote με cosmotetv με 35 και τι επόμενη μερα θα παίρναν τηλέφωνο για το triple play με 15ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Τι είναι η inalan ρε παιδια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Τι είναι η inalan ρε παιδια?? https://www.google.gr/search?sxsrf=ALeKk03QX-j2fC3L2dr9f_kcfp2xj7Xykw%3A1587468751645&source=hp&ei=z9meXs3RJYSwrgSB5qToDg&q=inalan&oq=inalan&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIECCMQJzICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADoFCAAQgwFQvANY8QlgsQxoAXAAeACAAY0BiAGOBpIBAzAuNpgBAKABAaoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiN9aD4tfnoAhUEmIsKHQEzCe0Q4dUDCAc&uact=5 https://www.inalan.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε https://www.google.gr/search?sxsrf=ALeKk03QX-j2fC3L2dr9f_kcfp2xj7Xykw%3A1587468751645&source=hp&ei=z9meXs3RJYSwrgSB5qToDg&q=inalan&oq=inalan&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIECCMQJzICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADICCAAyAggAMgIIADoFCAAQgwFQvANY8QlgsQxoAXAAeACAAY0BiAGOBpIBAzAuNpgBAKABAaoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiN9aD4tfnoAhUEmIsKHQEzCe0Q4dUDCAc&uact=5 https://www.inalan.gr/ Το εκανα κ μονος μου..Εννοω οτι πρώτη φορα την ακούω τν εταιρεια!! Ειναι αξιόπιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Πανος999 είπε Το εκανα κ μονος μου..Εννοω οτι πρώτη φορα την ακούω τν εταιρεια!! Ειναι αξιόπιστη? Ααααα, ρώτησες τι είναι η inalan, ενώ απλά ήθελες να γράψεις ότι πρώτη φορά την ακούς? Sorry, δεν το κατάλαβα. Όσο για την αξιοπιστία της ιδέα δεν έχω, δεν το έχω ψάξει μια και δεν καλύπτει καθόλου επαρχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 48 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ααααα, ρώτησες τι είναι η inalan, ενώ απλά ήθελες να γράψεις ότι πρώτη φορά την ακούς? Sorry, δεν το κατάλαβα. Όσο για την αξιοπιστία της ιδέα δεν έχω, δεν το έχω ψάξει μια και δεν καλύπτει καθόλου επαρχία. Ελπιζω να μν ηταν ειρωνικο το post σου.. Γι αυτο περιμένω απαντηση απο καποιον που τη γνωρίζει ή εχει ή ειχε στο παρελθον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarlonBr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Παίδες συνδέθηκα ήδη σήμερα αφού έκανα την εγκατάσταση, με 37 ευρώ έχω τηλέφωνο ίντερνετ και πιάνω πάνω από 200 mbps, το σκεφτόμουν πολύ καιρό να αλλάξω και δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα ήμουν καλύτερα εδώ. Τα 200 της vodafone ftth είναι με 62,50 απ' ότι βλέπω οπότε δεν υπάρχει συζήτηση γι' αυτό. Εκεί που έπιανα 8 με 9 download και 0.7 up τώρα πιάνω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα