czarjuly Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Σημερα μου εκανε μια διακοπη η ΔΕΗ ,το λαπτοπ το χρησιμοποιω χωρις μπαταρια μονο με το τροφοδοτικο Το ανοιξα κανονικα και σε καποια στιγμη παγωσε,το εκλεισα απο τον διακοπτη Οταν προσπαθω να το ξανανοιξω μου ανοιγει η αρχικη οθονη lenovo αλλα μεχρι εκει ,δεν με αφηνει να μπω ουτε στο bios Τι μπορει να φταιει;
bromiaris Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Χίλια δύο... Το χειρότερο να έκαψε την μητρική... Ουτε με την μπαταρία ξεκινά;;;
czarjuly Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, bromiaris είπε Χίλια δύο... Το χειρότερο να έκαψε την μητρική... Ουτε με την μπαταρία ξεκινά;;; Την μπαταρια δεν την εχω χρησιμοποιησει καθολου απο τοτε που το πηρα,μετρησα με το πολυμετρο το τροφοδοτικο και βγαζει 19.90v (20v γραφει απ εξω οποτε δεν νομιζω να ειναι απο το τροφοδοτικο) Ειναι και κλειστα τα μαγαζια τωρα να το πηγαινα για service...την τυχη μου μεσα...
bromiaris Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Ποτέ το λαπτοπ χωρίς την μπαταρία... Ακόμα και στο χειρότερο λαπτοπ υπάρχει πρόγραμμα προστασίας της μπαταρίας απο την υπερ φόρτιση...
snbblp Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Σημερα μου εκανε μια διακοπη η ΔΕΗ ,το λαπτοπ το χρησιμοποιω χωρις μπαταρια μονο με το τροφοδοτικο Το ανοιξα κανονικα και σε καποια στιγμη παγωσε,το εκλεισα απο τον διακοπτη Οταν προσπαθω να το ξανανοιξω μου ανοιγει η αρχικη οθονη lenovo αλλα μεχρι εκει ,δεν με αφηνει να μπω ουτε στο bios Τι μπορει να φταιει; Δίσκος είναι. 1
czarjuly Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, snbblp είπε Δίσκος είναι. Δεν θα με αφηνε να μπω στο bios αν ηταν δισκος;
snbblp Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο μετά από ένα τεράστιο time out. Μπορείς να ξεβυσματώσεις τον HDD και να δοκιμάσεις; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από snbblp
czarjuly Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, snbblp είπε Μόνο μετά από ένα τεράστιο time out. Μπορείς να ξεβυσματώσεις τον HDD και να δοκιμάσεις; Θα προσπαθησω Αφαιρεσα τον δισκο και μου λεει τωρα οτι δεν βρηκε (operating system) Δοκιμασα να μπω και στο bios και μπαινει κανονικα Τωρα αν παραγγειλω εναν sata 3 δισκο θα ταιριαζει στον υπολογιστη μου; αυτος που εχω δεν ξερω τι sata ειναι Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από czarjuly
snbblp Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ισως ο δίσκος είναι επισκευάσιμος. Να μιλήσουμε στο μέλλον, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Τώρα, για τον νέο δίσκο, τι μοντέλο είναι το λάπτοπ? Το τσεκάρισα. Δεχεται SSD για καλές επιδόσεις. Συνιστώ κάποιο SATA 3 SSD, πχ ένα 512Gb. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από snbblp
czarjuly Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, snbblp είπε Ισως ο δίσκος είναι επισκευάσιμος. Να μιλήσουμε στο μέλλον, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Τώρα, για τον νέο δίσκο, τι μοντέλο είναι το λάπτοπ? Το τσεκάρισα. Συνιστώ κάποιο SATA 3 SSD, πχ ένα 512Gb. Ευχαριστω πολυ!
snbblp Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, czarjuly είπε Ευχαριστω πολυ! Τίποτα, νά'σαι καλά. Καλή συνέχεια. 1
ice25 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 το τροφοδοτικό χωρίς φορτίο μπορεί να σου βγάζει 19v .. αλλα μόλις τραβήξει ρεύμα το λαπτοπ να πέφτει στα 15 η και χαμηλότερα.ποτε δεν το μετράμε χωρίς φορτίο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα