Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για ενδεχόμενη αλλαγή παρόχου

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Χρειάζομαι μια βοήθεια σε σχέση με την επιλογή παρόχου σταθερής/ίντερνετ.

Αυτόν τον μήνα το συμβόλαιο με Cosmote έληξε και δεν ξέρω αν θα πρέπει να παραμείνω ή να αλλάξω.

Έχουμε Cosmote Home Double Play 24 L VDSL  και πληρώνουμε 53.00 για ίντερνετ μέχρι 24 (πιάνω αρκετά καλά), με ping 60 και απεριόριστα λεπτά σε σταθερά.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο η 50αρα ταχύτητα, θέλω όμως χαμηλό ping για τα games που παίζω. Κλήσεις σε κινητά μου είναι αδιάφορες.

Από την άλλη δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να βάλω forthnet/nova για να έχει κάτι να βλέπει η υπόλοιπη οικογένεια μιας και ο ΟΤΕ μπορεί να παρέχει το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών αλλά σε γδέρνει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, PareKosme είπε

Γεια σας,

Χρειάζομαι μια βοήθεια σε σχέση με την επιλογή παρόχου σταθερής/ίντερνετ.

Αυτόν τον μήνα το συμβόλαιο με Cosmote έληξε και δεν ξέρω αν θα πρέπει να παραμείνω ή να αλλάξω.

Έχουμε Cosmote Home Double Play 24 L VDSL  και πληρώνουμε 53.00 για ίντερνετ μέχρι 24 (πιάνω αρκετά καλά), με ping 60 και απεριόριστα μηνύματα σε σταθερά.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο η 50αρα ταχύτητα, θέλω όμως χαμηλό ping για τα games που παίζω. Κλήσεις σε κινητά μου είναι αδιάφορες.

Από την άλλη δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να βάλω forthnet/nova για να έχει κάτι να βλέπει η υπόλοιπη οικογένεια μιας και ο ΟΤΕ μπορεί να παρέχει το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών αλλά σε γδέρνει.

Βασικα να εχεις Cosmote Home Double Play 24 L VDSL  δεν παιζει γιατι το vdsl ξεκιναει απο 30 mbps και πανω εκτος και αν σου δινει 24αρι απο καμπινα ,απο κει και περα δινεις πολλα για double play,ψαξου και τηλεφωνησε σε ολους τους παροχους για καλυτερη τιμη,μπες και στα σαιτ τους και κοιτα,ας πουμε το triple play στην vodafone με 24αρη ιντερνετ+απερ.σταθερα+300 κινητα+full το πακετο τηλεορασης με τα αθλητικα το εχει στα 30€ και το ιδιο με vdsl 50mbps 40€.

ανεβασε και ενα screenshot απο τα χαρ/κα της γραμμης σου απο το ρουτερ

Επεξ/σία από bill27

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Πληρώνεις ακριβά την 24αρα!

Και τώρα που έληξε το συμβόλαιο μου λένε για 32 ευρώ από τα 26 που πλήρωνα!

Αλλά όλοι τόσο πληρώνουν στον ΟΤΕ, αν δεις στο site τους τέτοιες τιμές έχουν.

Το θέμα είναι πως θα τη ρίξω χωρίς να αλλάξω πάροχο.

24 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Δηλαδή.

Μπερδεύτηκα, απεριόριστα λεπτά σε σταθερά ήθελα να γράψω.

Τρέμω από τα νεύρα μου από το πρωί με τις τιμές που μου λένε!

32 λεπτά πριν, bill27 είπε

Βασικα να εχεις Cosmote Home Double Play 24 L VDSL  δεν παιζει γιατι το vdsl ξεκιναει απο 30 mbps και πανω εκτος και αν σου δινει 24αρι απο καμπινα ,απο κει και περα δινεις πολλα για double play,ψαξου και τηλεφωνησε σε ολους τους παροχους για καλυτερη τιμη,μπες και στα σαιτ τους και κοιτα,ας πουμε το triple play στην vodafone με 24αρη ιντερνετ+απερ.σταθερα+300 κινητα+full το πακετο τηλεορασης με τα αθλητικα το εχει στα 30€ και το ιδιο με vdsl 50mbps 40€.

ανεβασε και ενα screenshot απο τα χαρ/κα της γραμμης σου απο το ρουτερ

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω και πολλά από αυτά. Απλώς πραγματικά δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία γιατί θεωρώ τους υπόλοιπους παρόχους εντελώς αναξιόπιστους.

Το δίμηνο ο λογαριασμός μου είναι 53.00 ακριβώς.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως όχι μόνο δεν θα μπορέσουμε να έχουμε την ίδια τιμή, αλλά θέλουν να μου την αυξήσουν κιόλας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Ε μα βρε φιλε...πες το 2μηνο...νομιζα τον μηνα δινεις 53€ δλδ σχεδον 26€ το μηνα .Ε!!!σχετικα καλα εισαι αλλα αν θελεις να βαλεις και τηλεοραση δεν θα σε συνφερει με τιποτα ο ΟΤΕ, τωρα μαλλον νομιζω θα πρεπει να αναθεωρησεις την αποψη σου οτι ολοι οι αλλοι παροχοι ειναι αναξιοπιστοι,ολοι στο adsl απο το χαλκινο δυκτιο του ΟΤΕ παιρνουν,οποτε αν ειναι να σου κατσει θεμα θα το εχεις και με τον οτε εκτος και αν ειναι θεμα στην δικη σου καλωδιοση.

Το θέμα είναι ότι στην Cosmote το πιθανότερο είναι ότι παίρνει vdsl με προφίλ 24άρι adsl από καμπίνα. Κανένας εναλλακτικός δεν δίνει από καμπίνα. Όλοι δίνουν από Α/Κ. Αυτό στην κυριολεξία σημαίνει [ειδικά αν είναι μακριά από το Α/Κ} χαοτικές διαφορές στην ταχύτητα του Internet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τιμή που πλήρωνες ειναι αρκετά καλή για οτε. Με πρόγραμμα adsl μόνο ο οτε βαζει καποιους συνδρομητες σε γραμμή vdsl για καλύτερη ταχύτητα , οπότε άμα σε εχουν σε vdsl καμπινα με τον οτε και πας σε αλλο πάροχο( με adsl προγραμμα) θα σε συνδέσουν με το ΑΚ με οτι αυτό συνεπάγεται(μειωμένη ταχύτητα ανάλογα την απόσταση). Εγώ στη θέση σου θα τους επαιρνα ενα τηλέφωνο θα τους ελεγα πως θέλω να μείνω στον ΟΤΕ αλλά θα ηθελα μια καλυτερη τιμή για να μη φυγω. Για χαμηλότερο ping γίνεται να ζητήσεις fastpath (με μία μικρή μείωση στην ταχύτητα).

Επεξ/σία από soclvs

2106295102  Τμήμα προσφορών της Cosmote. Παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς να σε πάρουν τηλέφωνο για να σου δώσουν προσφορά γιατί τελειώνει το συμβόλαιο σου και επειδή δεν σε συμφέρει θα πας σε άλλη εταιρία. Μη σου φανεί περίεργο αν σε πάρουν από το 13888 αφού το συγκεκριμένο τμήμα προσφορών είναι τμήμα του 13888. Δύο φορές που το έκανα οι προσφορές ήταν εξαιρετικές.

Παίρνεις εσύ τηλέφωνο ώστε να δώσεις την συγκατάθεση σου να σε πάρουν. Λόγω του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα δεν έχουν το δικαίωμα να επικοινωνήσουν μαζί σου χωρίς να έχουν την συγκατάθεση σου.

• Like 1

• 5 μήνες μετά...
Στις 22/4/2020 στις 8:14 ΜΜ, afm είπε

2106295102  Τμήμα προσφορών της Cosmote. Παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς να σε πάρουν τηλέφωνο για να σου δώσουν προσφορά γιατί τελειώνει το συμβόλαιο σου και επειδή δεν σε συμφέρει θα πας σε άλλη εταιρία. Μη σου φανεί περίεργο αν σε πάρουν από το 13888 αφού το συγκεκριμένο τμήμα προσφορών είναι τμήμα του 13888. Δύο φορές που το έκανα οι προσφορές ήταν εξαιρετικές.

Παίρνεις εσύ τηλέφωνο ώστε να δώσεις την συγκατάθεση σου να σε πάρουν. Λόγω του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα δεν έχουν το δικαίωμα να επικοινωνήσουν μαζί σου χωρίς να έχουν την συγκατάθεση σου.

σου κάνουν όμως καλύτερη προσφορά από το ίντερνετ μ

Τελευταία φορά πριν ένα χρόνο και κάτι . Cosmote vdsl 50Mbps και Cosmote tv στα 34,90 Ευρώ. 24,90 το internet από 31.90 και cosmote tv 10 ευρώ από 25,00. Βέβαια φέτος ακρίβυνε το cosmote tv στα 15 ευρώ άρα σύνολο 39.90.

Η πολιτική τους δεν είναι standard. Επειδή το έδωσαν σε μένα τόσο (με το φεύγω - δεν φεύγω και τα παζάρια) δεν σημαίνει ότι θα στο δώσουν και σε σένα τόσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...