Προς το περιεχόμενο

GoPro Hero8 Black 329€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, giopa62 είπε

Κι εγώ απο action camera Καλά παω. Aπο action γενικώς πάσχω.. 

Δυστυχως μια απο τα ιδια.. Πολυ δουλεια και 2-3 τραυματισμοι που διορθωνονται μονο με εγχειρηση και δεν μπορω να παω για ποδηλατο..

Αφου να φανταστεις , τις καμερες τις εχω στο αυτοκινητο για να τραβαω βιντεο στα μελισσια οταν παω. τρομερο action!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, argosixna είπε

Θελει να ειναι gopro αξιας 100$ , αγορασμενη στο δικο σου ονομα. Εγω εχω μια μεταχειρισμενη , χαρηκα στην αρχη αλλα επειδη ειναι 2ο χερι δεν μπορω να το κανω. Καλυτερα που εγινε ετσι γιατι ηδη εχω αλλες 2 action camera ..

Δες όμως τι αναφέρουν:

Any model digital camera from any brand is eligible for trade-in as long as it was at least $99.99 USD new. Send ’em our way! 

Δημοσ.

Πρωτον, για το trade μπορει να ειναι οποιαδηποτε digital camera ακομα και χαλασμενη. Αρκει να μην ειναι του λιντλ με 20 ευρω!

Απο αυτα που εχω διαβασει ειναι αρκετα ελαστικοι με αυτο γιατι δεν κερδιζουν κατι απο την καμερα σου.

Και με αυτο σαν δεδομενο, παμε στο δευτερο οπου με το trade up η τιμη παει ξανα στα 329. Δηλαδη δεν συνδιαζονται trade & εκπτωση!

και επειδη αυτο με το trade υπαρχει σιγουρα απο τον νοεμβριο, πρακτικα η τιμη της gopro 8 black ειναι στα 329, απλα τωρα με το «προμο» δεν χρειαζεται να κανεις trade up!

Αρα ναι μεν ειναι μια προσφορα, αλλα δεν ειναι τετοια προσφορα που θα αξιζε insomnia thread αφου εμμεσως εχει την ιδια αξια εδω και μηνες!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, koumpakiass είπε

Καλησπέρα παιδιά.
Από που έρχεται η κάμερα? Υπάρχει κίνδυνος να παίξει θέμα με τελωνεία?

Όχι. Έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη 

• Like 1
Δημοσ.

https://community.gopro.com/t5/en/Customer-Responsibility-for-Import-Duty-VAT-or-Other-Taxes/ta-p/394328

Καλησπέρα,  έστειλα μήνυμα στο support της gopro και με ενημέρωσαν ότι όντως έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη και συγκεκριμένα από Ολλανδία. Όμως μου παρέθεσαν και αυτό το link στο οποίο φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες που μπορεί να έχει φόρους και η εταιρία δεν φέρει κάποια ευθύνη για επιπλέον χρεώσεις. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, thomastsouv είπε

https://community.gopro.com/t5/en/Customer-Responsibility-for-Import-Duty-VAT-or-Other-Taxes/ta-p/394328

Καλησπέρα,  έστειλα μήνυμα στο support της gopro και με ενημέρωσαν ότι όντως έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη και συγκεκριμένα από Ολλανδία. Όμως μου παρέθεσαν και αυτό το link στο οποίο φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες που μπορεί να έχει φόρους και η εταιρία δεν φέρει κάποια ευθύνη για επιπλέον χρεώσεις. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω? 

Ευχαριστώ 

Αν έρχεται από Ολλανδία δεν πρέπει να έχει φόρους. Πριν μια εβδομάδα παρέλαβα δέμα από Γερμανία και δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Αν έρχεται από Ολλανδία δεν πρέπει να έχει φόρους. Πριν μια εβδομάδα παρέλαβα δέμα από Γερμανία και δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω. 

Γενικότερα ισχύει το γνωρίζω. Ειδικά, απ ότι φαίνεται είναι σαν να πρέπει να πληρώσεις το ΦΠΑ. Κάτι που δεν το λένε. Επίσης είπαν ότι αν έχουμε τη δυνατότητα να το βάλουμε στο όνομα κάποιας εταιρίας (η οποία είναι μέσα σε αυτές που εξαιρούνται), μόνο τότε ίσως εξαιρεθεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, thomastsouv είπε

Γενικότερα ισχύει το γνωρίζω. Ειδικά, απ ότι φαίνεται είναι σαν να πρέπει να πληρώσεις το ΦΠΑ. Κάτι που δεν το λένε. Επίσης είπαν ότι αν έχουμε τη δυνατότητα να το βάλουμε στο όνομα κάποιας εταιρίας (η οποία είναι μέσα σε αυτές που εξαιρούνται), μόνο τότε ίσως εξαιρεθεί. 

Έχω κάνει παραγγελία από το site της go pro πάνω από 10 φορές καμία δεν έφαγε τελωνείο συγκεκριμένα τελευταία ήταν hero 8 black bundle  ( δεύτερη μπαταρία το τρίποδο το δέσιμο για το κεφάλι και καρτούλα ) μαζί με θήκη αδιάβροχη για 60 μέτρα συνολικά 405 ευρώ το συγκεκριμένο πακετάκι με τους δικούς μας εδώ τους τραγικούς πάει πάνω από 600 ευρώ και ήρθε κανονικά. 

Επισης γράφει κανονικότατα με μεγάλα γράμματα οτι ειναι μέσα στην τιμή και ο ΦΠΑ αρα δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Έρχεται από Ολλανδία οπως προαναφέρθηκε και δεν έχει κανείς δικαίωμα να το περάσει τελώνιο <ευρωπαϊκή ένωση>  Καλή προσφορά ειναι μονο το πακετάκι η κάμερα στα 330 δεν ειναι κατι τρομερό μιας και υπάρχει ήδη προσφορά σε μεγάλες αλυσίδες αυτή την στιγμή στα 350 που το παίρνεις από εδώ και εισαι κομπλέ.

Καλησπέρα παιδιά οπως ειπα και στον φίλο Θωμά θα προχωρήσω εγώ σε μια αγορά αν έχετε υπομονή περιμένετε 2-5 μέρες να μου έρθει για να είμαστε 100% οτι ισχύουν ακόμα τα ίδια πράγματα ας θυσιαστεί μονο ένας θα ενημερώσω μόλις παραλάβω wish me the best 😊

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thomastsouv είπε

Ευχαριστώ 

Το link που παραθέτεις γράφει ότι η Ελλάδα είναι μέσα στις χώρες που δεν έχουν φόρους.

Αναφορά σε κείμενο

EMEA Shipping Zone Countries:

VAT is included in the item price for the following EMEA countries:

...

Greece

....

και παρακάτω:

Αναφορά σε κείμενο

Customers with shipping addresses outside of the U.S. and our EMEA or APAC shipping zone are solely responsible for all duties, import taxes and brokerage fees

(η Ελλάδα είναι μέσα στις EMEA countries)

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ το ψυρίζετε. Δεν παίζει να έχει έξτρα φόρους από Ολλανδία. Η εταιρεία το έγραψε στο μέηλ του φίλου, απλά για να είναι καλυμμένη για παν ενδεχόμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...