Προς το περιεχόμενο

GoPro Hero8 Black 329€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και hero 7 black στα 249€ με δωρεάν μεταφορικά και αποστολή από Ευρωπαϊκή αποθήκη (κανένα επιπλέον έξοδο για τελωνεία κτλ) στο επίσημο site της GoPro.

Μάλλον ότι πιο vfm αυτή τη στιγμή για κάποιον που θέλει επώνυμη action cam. Επίσης αν κάνετε μια βόλτα από τις αγγελίες θα καταλάβετε το μέγεθος του παραλογισμού με μεταχειρισμένα κομμάτια να έχουν "κοστολογηθεί" από τους πωλητές στα 240-250€

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Στα 349 δεν υπαρχει ομως το 10% διαφορας απο την αγορα, οποτε δεν εχουμε θεμα.

https://www.skroutz.gr/s/20364901/GoPro-Hero8-Black.html

ΥΓ. στα 329 ομως, οριακα εχουμε 10%, οποτε σβηνω τα ελληνικα μαγαζια και αφηνω το δικο της site που ειχες στο τελος της αναρτησης. Αλλαζω και τον τιτλο. Ειναι δωρεαν τα μεταφορικα απο εκει;

Δημοσ.

Εγώ βλέπω μια έκπτωση των 7% που δεν είναι ένα ποσοστό για να τρέξεις να το αγοράσεις. Εκτός βέβαια αν κάποιος ήδη το σκεφτόταν και άρα θα εξοικονομήσει 25 ευρώ (υπολογίζοντας την microSD στα 6 ευρώ).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ανοιξε για 349€ σε 3 μεγαλες αλυσιδες. Τα οποια αφαιρεσα απο το αρχικο σχολιο. Η τιμη αγορας προ "προσφορας" αυτης, ειναι 369. Επομενως δεν εχουμε 10% στα 349€. Στα 329 ομως ειναι 11% η διαφορα.

Αρκει να εχει δωρεαν μεταφορικα. Αν δεν εχει, χανεται το 11% και θα κλειδωσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το θεμα ανοιξε για 349€ σε 3 μεγαλες αλυσιδες. Τα οποια αφαιρεσα απο το αρχικο σχολιο. Η τιμη αγορας προ "προσφορας" αυτης, ειναι 369. Επομενως δεν εχουμε 10% στα 349€. Στα 329 ομως ειναι 11% η διαφορα.

Αρκει να εχει δωρεαν μεταφορικα. Αν δεν εχει, χανεται το 11% και θα κλειδωσει.

Έχει δωρεάν μεταφορικά. 

Κατέβηκε και η τιμή στα καταστήματα του skroutz στα 349€. 

Στα 3 μεγάλα καταστήματα είναι δώρο στο πακέτο και ο shorty (τρίποδο με επέκταση τύπου selfie stick). 

Επεξ/σία από minosnikas
Δημοσ.

εγω παντως εχω την 8, και τους εστειλα μαιλ γιατι θελω να την ανταλαξω και να παρω την Max. 

μου απαντησαν οτι τη στελνω με δικα μου εξοδα και οτι εφοσον ειναι λειτουργικη μου αφαιρουν 200Ε..

γελασα και τους ειπα αντε γεια

6 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Αυτό με το trade  το έχει κάνει κάποιος?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, logo15 είπε

Δεν είναι κάτι προσφορά όταν παίζει μόνιμα έτσι. 

Ειναι μονιμα στα 329; 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Και εγώ έχω απορία γ αυτό. 

Έχω μια φθηνή (λειτουργική βέβαια ούτε σημάδια ούτε τίποτα) κάμερα elephone rekso x και σκέφτομαι να κάνω αυτό με το trade up. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Και εγώ έχω απορία γ αυτό. 

Έχω μια φθηνή (λειτουργική βέβαια ούτε σημάδια ούτε τίποτα) κάμερα elephone rekso x και σκέφτομαι να κάνω αυτό με το trade up. 

Θελει να ειναι gopro αξιας 100$ , αγορασμενη στο δικο σου ονομα. Εγω εχω μια μεταχειρισμενη , χαρηκα στην αρχη αλλα επειδη ειναι 2ο χερι δεν μπορω να το κανω. Καλυτερα που εγινε ετσι γιατι ηδη εχω αλλες 2 action camera ..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, argosixna είπε

Θελει να ειναι gopro αξιας 100$ , αγορασμενη στο δικο σου ονομα. Εγω εχω μια μεταχειρισμενη , χαρηκα στην αρχη αλλα επειδη ειναι 2ο χερι δεν μπορω να το κανω. Καλυτερα που εγινε ετσι γιατι ηδη εχω αλλες 2 action camera ..

Κι εγώ απο action camera Καλά παω. Aπο action γενικώς πάσχω.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...