aris1996 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα του insomnia και σε ολα τα μέλη χριστός ανεστη και χρονια πολλα σε όλους Με έναν φίλο φτίαχνουμε μουσική με οργανα και ηλεκτρονικα προγράματα δεν είμαστε επαγγελματίες αλλ ερασιτέχνες αν καποαι στιγμη θέλουμε να τα πολήσουμε μεσω κάποιου σαιτ αν γνωρίζει κανείς εχω ακουστα to imusician οτι είναι καλό γιατι συνεργάζεται με πολλούς οπως με spoti και apple και πολλα αλλα σαιτ υπάρχει κάποια νομοθεσία που να μας εμποδίζει να τα ανεβασουμε καπου και να τα πουλάμε ευχαριστω προκαταβολικά
aris1996 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 πιο πολυ αδερφε θέλω να ξέρω αν υπαρχει καποια νομοθεσια που να μας εμποδίζει αν σε αυτα τα σαιτ είναι πιο ελευθερα τα πράγματα κιριως ? 7 λεπτά πριν, lnwolfgr είπε Δοκιμάσατε το bandcamp? πιο πολυ αδερφε θέλω να ξέρω αν υπαρχει καποια νομοθεσια που να μας εμποδίζει αν σε αυτα τα σαιτ είναι πιο ελευθερα τα πράγματα κιριως ?
lnwolfgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Για νομοθεσία δεν ξέρω, στα πνευματικά δικαιώματα υπάρχει νόμος. Αλλά αυτό το κανονίζεις με συμβολαιογράφο. Μπες στο ifpi και ρώτα. http://www.ifpi.gr/index.html Τι μουσική παίζετε? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από lnwolfgr
aris1996 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 ηλεκτρονική κιρίως με προσθετα οργανα διαφορου τύπου strings και ηχους απο κιθαρες
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δεν ξερω απο επαγγελματική μουσική, αλλα αυτό που ξέρω ειναι οτι για να πουλήσεις κατι πρέπει να είσαι επαγγελματίας, να εισαι γραμμένος στο επαγγελματικό σου φορέα, εφορεία κλπ κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα