sentenced13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους η τηλεόρασει έβγαλε πρόβλημα με συνεχή restart επίσης πολλα lag. Μιλησα με εξυπηρέτηση αφου τα δοκιμάσαμε ολα, μου είπαν παεί για σέρβις. ο Τεχνικός μου είπε ειναι 100ε μονο να την παρει και να την κοιταξει και οσο πανε τα ανταλλακτικα. Αξίζει να την φτιάξω η να παρω μια καινούργια με 300-350? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από sentenced13
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Να παρεις καινουρια. 100 ευρω για να την δει; ρε τι ειναι αυτοι τζιτζικια πεταλωνουν. Μπορει να ειναι προβλημα τροφοδοτικου δηλαδη απλα ενας φουσκωμενος πυκνωτης και να εχει ασταθεια.
sentenced13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 ΑΧΑΧΑΧΑΧ τζιτζικια πεταλωνουν. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πραγματικα δεν αξιζει νομιζω. Επισης απο δω και περα επεκταση εγγυσης σε ολα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν εχεις κανενα φιλο που να ξερει κατι παραπανω να λυσει το καπακι να ριξει μια ματια στο τροφοδοτικο; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από LLLEFTERIS
tilaverboy Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Κάποτε είχα θέμα με ένα μηχάνημα της δουλειάς μου και ήθελα τεχνικό. Ο πρώτος που πήρα μου τα μασούσε πως να έρθει μέχρι Θεσσαλονίκη αλλά έμενε Θεσσαλονίκη, πως δεν τον βόλευαν οι μέρες, μετά οι ώρες και μετά ζήτησε 250 ευρώ για επίσκεψη συν ότι άλλο βγει από την επιδιόρθωση και του το έκλεισα στα μούτρα. Κατάλαβα ότι ήταν δικαιολογία για να μην αναλάβει την επισκευή του μηχανήματος. Ευτυχώς βρήκα ένα γατονι που μου το έφτιαξε και έπαιξε κανονικά το μηχάνημα. Μου κόστισε 300 αλλά το έφτιαξε κανονικά μαζί με τα ανταλλακτικά που ήρθαν από Γερμανία στα 220 με αποδείξεις. Όποτε κατάλαβα να μην παρακαλάω. Τα λεφτά που σου ζητάει είναι για να σε αποφύγει και αν σου κάνει ζημιά τι γίνεται; Εσυ θα το πληρώσεις. Δώσε 400-450 πάρε μια καινούργια και βάλε και εγγύηση και κούνα μαντήλι στους τυχοδιώκτες.
sentenced13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιλησα με μαστορα (απο καλη εταιρια) θα ερθει να την παρει σημερα 35 μεταφορα και ελεγχο...Για να δουμε. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από sentenced13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα