Vulture Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλημέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για κινητό έως 250 ευρώ. Κάτοχος του Xiaomi Redmi Note 4 αλλά δυστηχώς λόγω αντισηπτικού στα χέρια γλύστρησε κ οθόνη καπούτ...α ρε κορονοϊέ μας βάζεις σε έξοδα 🤣 Ψάχνω, διαβάζω, συγκρίνω και όπως λέει κ ο τίτλος με έχει πιάσει πονοκέφαλος και δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο και θέλω τα φώτα σας. Η χρήση που γίνεται είναι browsing, facebook, 2-3 εφαρμογές gaming όχι τπτ βαρια, καμια φωτογραφία που κ που, μουσική...αυτά. Λίγο απ'ολα. Έχω δει για το Huawei Nova 5t, Xiaomi Mi 9 Lite, Realme 5 PRo και διάφορα άλλα. Ακούω προτάσεις γιατί αλλιώς με βλέπω να πέρνω του χρόνου. Α και η αγορα θα γίνει είτε απο μεγάλη αλυσιδα εδω στην Ελλάδα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή το πολύ πολύ Skroutz με επιφύλαξη λόγω θέματος με τις εγγυήσεις από ότι ψιλοδιάβασα. Σας ευχαριστώ 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει λίγο μπάχαλο τελευταία με τα κινητά. Οι τιμές σε πολλά μοντέλα Xiaomi έχουν αλλάξει, πριν λίγο καιρό έβρισκες το xiaomi mi a3 στα 160 € και θα ταίριαζε γάντι στην περίπτωσή σου όσον αφορά το VFM, αλλιώς με 200€ μπορούσες να πάρεις το Mi 9 lite. Πλέον τα περισσότερα κινητά αυτής της κατηγορίας έχουν ανέβει στα 250+ € . Και βλέπω και παράλογα πράγματα όπως πχ στα 64GB το Mi A3 είναι πιο ακριβό σε σχέση με τα 128GB 🤔, όπως και το ότι το Mi 9 lite(128GB) είναι πιο ακριβό από το 9Τ(64GB) 😵. Εφόσον έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα πας στο Mi 9 T που σε καλύπτει και με το παραπάνω. Αλλά αν θες να πέσεις λίγο στην τιμή πας σε Mi 9 lite (64GB). To 9 lite θα σε καλύψει 100% για την χρήση που το θέλεις, απλά με λίγα λεφτά παραπάνω πας σε κάτι ανώτερο που είναι το 9Τ. Δες και αυτό το review για να πάρεις μια καλύτερη εικόνα . Btw κρίμα για το κινητό... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από GeorgeR1_700 1
Vulture Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Η αλήθεια είναι πως είναι τόσο πολλές οι πληροφορίες γενικά, τόσα πολλά τα βίντεο, που είναι όντως δύσκολο. Αλλά μάλλον καταλήγω στο Mi 9 lite. Ευχαριστώ πολύ όλους σας.
dks13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Εγω εφοσον δινεται η επιλογή με 270 ευρώ να πάρεις flagship chipset θα πήγαινα σε nova 5t. Ανώτερο σε όλους τους τομείς απο το mi9t εκτός οθόνης.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/4/2020 στις 1:55 ΜΜ, dks13 είπε Εγω εφοσον δινεται η επιλογή με 270 ευρώ να πάρεις flagship chipset θα πήγαινα σε nova 5t. Ανώτερο σε όλους τους τομείς απο το mi9t εκτός οθόνης. Φαίνεται πως ο Kirin είναι λίγο καλύτερος απο το Mi 9T. https://versus.com/en/huawei-kirin-980-vs-qualcomm-snapdragon-730 Ομως το Huawei δεν έχει θύρα ακουστικών και ραδιόφωνο, συν μικρότερη μπαταρία. Σε κάμερα ποιό είναι καλύτερο;Υπέρ και κατά. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από AntiCambeR
dks13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Φαίνεται πως ο Kirin είναι λίγο καλύτερος απο το Mi 9T. https://versus.com/en/huawei-kirin-980-vs-qualcomm-snapdragon-730 Ομως το Huawei δεν έχει θύρα ακουστικών και ραδιόφωνο, συν μικρότερη μπαταρία. Σε κάμερα ποιό είναι καλύτερο;Υπέρ και κατά. Φίλε μου αυτό το λινκ που εχεις βάλει είναι ανεκδιηγητα αναξιόπιστο. Το σύστημα που δίνει τους πόντους είναι ότι να ναι. O 980 είναι περίπου 50% ταχύτερος από τον 730. Είναι μεγάλη η διαφορά. Στη κάμερα ενώ οι main φακοι ειναι ιδιοι, το nova 5t βγαζει καλύτερες φωτό λόγω camera app. Αν βαλεις gcam στο xiaomi τότε ειναι πιο κοντά. Η μπαταρία μικρή μεν αλλα το EMUI κανει παρα πολυ καλη διαχείριση. Και ο 980 ειναι πολύ οικονομικός. Επισης το 5t έχει πιο γρήγορο fast charge. Τώρα αν θες οπωσδήποτε ραδιοφωνο, audio jack και amoled πάρε το 9t. Έχε υπόψη σου πως το MIUI εχει bugs. Ειχα απειρα xiaomi και τώρα έχω P30 Pro. Τι EMUI είναι πιο σταθερό. Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις 2 χρόνια+ δεν θα σε συμβούλευα να πας σε midrange soc. Ο 980 είναι πιο futureproof. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από dks13 1
AntiCambeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, dks13 είπε Φίλε μου αυτό το λινκ που εχεις βάλει είναι ανεκδιηγητα αναξιόπιστο. Το σύστημα που δίνει τους πόντους είναι ότι να ναι. O 980 είναι περίπου 50% ταχύτερος από τον 730. Είναι μεγάλη η διαφορά. Στη κάμερα ενώ οι main φακοι ειναι ιδιοι, το nova 5t βγαζει καλύτερες φωτό λόγω camera app. Αν βαλεις gcam στο xiaomi τότε ειναι πιο κοντά. Η μπαταρία μικρή μεν αλλα το EMUI κανει παρα πολυ καλη διαχείριση. Και ο 980 ειναι πολύ οικονομικός. Επισης το 5t έχει πιο γρήγορο fast charge. Τώρα αν θες οπωσδήποτε ραδιοφωνο, audio jack και amoled πάρε το 9t. Έχε υπόψη σου πως το MIUI εχει bugs. Ειχα απειρα xiaomi και τώρα έχω P30 Pro. Τι EMUI είναι πιο σταθερό. Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις 2 χρόνια+ δεν θα σε συμβούλευα να πας σε midrange soc. Ο 980 είναι πιο futureproof. Δεν γνωρίζω την αξιοπιστία του site, μου φάνηκε OK.Μπορείς να δώσεις link από 1-2 αντικειμενικά sites να τσεκάρω ότι με ενδιαφέρει;Το συν 50% μου φαίνεται υπερβολικό. Επίσης με μπέρδεψες με τον TS (Topic Starter) γράφοντας την τελευταία "παράγραφο". 😊 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από AntiCambeR
vargas Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Σε καμερα με gcam το mi 9 t κάνει πλάκα σε πολύ ανώτερα κινητά από το nova 5t . Έχει λίγο πιο δυνατο soc το nova αλλά κλασική κακή gpu mali και όσο κ αν δυσαρεστεί κάποιους έχει θέματα overheating ο 980 κ μικρή μπαταρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα