maparios Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα! Θέλω ιδέες για ένα φρέσκο σύστημα! Έχω οθόνη, τροφοδοτικό 650watt,έχω 3 σκληρούς 2x1tb HDD και έναν 500gb ssd, έχω κουτί full atx τέρας, έχω κάρτα γραφικών rx570,και όλα τα περιφερειακά. Θέλω προτάσεις για cpu-mobo-ram(πιθανότατα και ψήκτρα) Χρήση: ελαφρύ γκειμινγκ(Cs go medium settings+stream 720p,pubg, valorant που θα βγεί το καλοκαίρι αλλά και 144hz καρφωμένα για το νέο source engine για Cs go για τους γνώστες, σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε απαιτήσεις, ούτε πότε θα βγει, αλλά στο περίπου) και video rendering. Την χρήση που που προανέφερα την κάνω και τώρα με τον γέρο fx6300 και με ραμ ddr3 16gb,αλλά λόγω οθόνης 144hz, πέφτω στα 100/110/120 σε μερικά φρειμς και εκνευρίζομαι..και με στριμ δεν έχω ούτε 100. Δεν με ενδιαφέρει από συγκεκριμένο κατάστημα, συναρμολογώ μόνος, budget ταβάνι 500, υπέρ ταβάνι με ούτε cent περιθώριο 550. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, εύχομαι υγεία σε όλους, Χριστός ανέστη!!
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 3700, b450 max, 16gb 3200, αλλά αν θες να δεις και περισσότερα fps καλό θα ήταν να αλλάξεις και την 570!
maparios Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε 3700, b450 max, 16gb 3200, αλλά αν θες να δεις και περισσότερα fps καλό θα ήταν να αλλάξεις και την 570! Θα την αλλάξω κάποια στιγμή αδερφέ, ευχαριστώ. Κάποιος άλλος;
adtakhs Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, maparios είπε Καλησπέρα στην παρέα! Θέλω ιδέες για ένα φρέσκο σύστημα! Έχω οθόνη, τροφοδοτικό 650watt,έχω 3 σκληρούς 2x1tb HDD και έναν 500gb ssd, έχω κουτί full atx τέρας, έχω κάρτα γραφικών rx570,και όλα τα περιφερειακά. Θέλω προτάσεις για cpu-mobo-ram(πιθανότατα και ψήκτρα) Χρήση: ελαφρύ γκειμινγκ(Cs go medium settings+stream 720p,pubg, valorant που θα βγεί το καλοκαίρι αλλά και 144hz καρφωμένα για το νέο source engine για Cs go για τους γνώστες, σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε απαιτήσεις, ούτε πότε θα βγει, αλλά στο περίπου) και video rendering. Την χρήση που που προανέφερα την κάνω και τώρα με τον γέρο fx6300 και με ραμ ddr3 16gb,αλλά λόγω οθόνης 144hz, πέφτω στα 100/110/120 σε μερικά φρειμς και εκνευρίζομαι..και με στριμ δεν έχω ούτε 100. Δεν με ενδιαφέρει από συγκεκριμένο κατάστημα, συναρμολογώ μόνος, budget ταβάνι 500, υπέρ ταβάνι με ούτε cent περιθώριο 550. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, εύχομαι υγεία σε όλους, Χριστός ανέστη!! Οι σκληροί σου και ο SSD είναι SATA ? Τοποθετεις και DVD-RW ? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από adtakhs
maparios Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, adtakhs είπε Οι σκληροί σου και ο SSD είναι SATA ? Τοποθετεις και DVD-RW ? καλησπερα φιλε μου και ευχαριστω! οχι δεν τοποθετω dvd-rw δεν το χρειαζομαι, και ναι οι σκληροι μου ειναι ολοι sata edit: μπορεις σε παρακαλω να μου αναφερεις και πιο καταστημα ειναι; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από maparios
adtakhs Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, maparios είπε καλησπερα φιλε μου και ευχαριστω! οχι δεν τοποθετω dvd-rw δεν το χρειαζομαι, και ναι οι σκληροι μου ειναι ολοι sata edit: μπορεις σε παρακαλω να μου αναφερεις και πιο καταστημα ειναι; https://www.digital-master.gr/el-gr/
maparios Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, adtakhs είπε https://www.digital-master.gr/el-gr/ αδερφε μια ακομη ερώτηση, δεν θα χρειαστεί με αυτό το σύστημα ψύξη; ή ειναι οκ με την μανήσια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα