Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

Θέλω ιδέες για ένα φρέσκο σύστημα!

Έχω οθόνη, τροφοδοτικό 650watt,έχω 3 σκληρούς 2x1tb HDD και έναν 500gb ssd, έχω κουτί full atx τέρας, έχω κάρτα γραφικών rx570,και όλα τα περιφερειακά.

Θέλω προτάσεις για cpu-mobo-ram(πιθανότατα και ψήκτρα)

Χρήση: ελαφρύ γκειμινγκ(Cs go medium settings+stream 720p,pubg, valorant που θα βγεί το καλοκαίρι αλλά και 144hz καρφωμένα για το νέο source engine για Cs go για τους γνώστες, σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε απαιτήσεις, ούτε πότε θα βγει, αλλά στο περίπου) και video rendering.

Την χρήση που που προανέφερα την κάνω και τώρα με τον γέρο fx6300 και με ραμ ddr3 16gb,αλλά λόγω οθόνης 144hz, πέφτω στα 100/110/120 σε μερικά φρειμς και εκνευρίζομαι..και με στριμ δεν έχω ούτε 100.

Δεν με ενδιαφέρει από συγκεκριμένο κατάστημα, συναρμολογώ μόνος, budget ταβάνι 500, υπέρ ταβάνι με ούτε cent περιθώριο 550.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, εύχομαι υγεία σε όλους, Χριστός ανέστη!!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

3700, b450 max, 16gb 3200, αλλά αν θες να δεις και περισσότερα fps καλό θα ήταν να αλλάξεις και την 570!

Θα την αλλάξω κάποια στιγμή αδερφέ, ευχαριστώ.

Κάποιος άλλος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, maparios είπε

Καλησπέρα στην παρέα!

Θέλω ιδέες για ένα φρέσκο σύστημα!

Έχω οθόνη, τροφοδοτικό 650watt,έχω 3 σκληρούς 2x1tb HDD και έναν 500gb ssd, έχω κουτί full atx τέρας, έχω κάρτα γραφικών rx570,και όλα τα περιφερειακά.

Θέλω προτάσεις για cpu-mobo-ram(πιθανότατα και ψήκτρα)

Χρήση: ελαφρύ γκειμινγκ(Cs go medium settings+stream 720p,pubg, valorant που θα βγεί το καλοκαίρι αλλά και 144hz καρφωμένα για το νέο source engine για Cs go για τους γνώστες, σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε απαιτήσεις, ούτε πότε θα βγει, αλλά στο περίπου) και video rendering.

Την χρήση που που προανέφερα την κάνω και τώρα με τον γέρο fx6300 και με ραμ ddr3 16gb,αλλά λόγω οθόνης 144hz, πέφτω στα 100/110/120 σε μερικά φρειμς και εκνευρίζομαι..και με στριμ δεν έχω ούτε 100.

Δεν με ενδιαφέρει από συγκεκριμένο κατάστημα, συναρμολογώ μόνος, budget ταβάνι 500, υπέρ ταβάνι με ούτε cent περιθώριο 550.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, εύχομαι υγεία σε όλους, Χριστός ανέστη!!

Οι σκληροί σου και ο SSD είναι SATA ?

Τοποθετεις και DVD-RW ?

Screenshot_20200421_102402.png

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, adtakhs είπε

Οι σκληροί σου και ο SSD είναι SATA ?

Τοποθετεις και DVD-RW ?

Screenshot_20200421_102402.png

καλησπερα φιλε μου και ευχαριστω!

οχι δεν τοποθετω dvd-rw δεν το χρειαζομαι, και ναι οι σκληροι μου ειναι ολοι sata

edit: μπορεις σε παρακαλω να μου αναφερεις και πιο καταστημα ειναι;

Επεξ/σία από maparios
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, maparios είπε

καλησπερα φιλε μου και ευχαριστω!

οχι δεν τοποθετω dvd-rw δεν το χρειαζομαι, και ναι οι σκληροι μου ειναι ολοι sata

edit: μπορεις σε παρακαλω να μου αναφερεις και πιο καταστημα ειναι;

https://www.digital-master.gr/el-gr/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...