marsele Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, έχω αυτή την στιγμή ένα desktop pc με κάρτα γραφικών palit gtx 1050ti 4gb stormx πάνω στην οποία έχω συνδέσει μέσω hdmi την οθόνη lg 23mp68vq-p. Τις επόμενες ημέρες θα εγκαταστήσω πάνω από την οθόνη του pc μια τηλεόραση δεκαετίας 32ιντσων LG που παίζει άψογα στα 1080p. Το ερώτημα μου είναι το εξής: πως θα συνδέσω την τηλεόραση μέσω hdmi παίρνοντας σήμα από την κάρτα γραφικών για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα; Θα πρέπει να αγοράσω ένα hdmi splitter ή θα πρέπει να αγοράσω ένα καλώδιο displayport to hdmi;; Την τηλεόραση θα την χρησιμοποιώ κυρίως για καμιά ταινία από Netflix κι όταν χρειάζεται σαν οθόνη για το pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Η οθονη σου εχει εχει και dvi-d είσοδο οποτε ενα dvi-d καλώδιο σου φτανει αλλα αν θες ηχο απο την οθονη πας για display port to hdmi για να εχεις τις 2 hdmi θυρες που χρειαζεσαι.
marsele Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 10 hours ago, Talepwros said: Η οθονη σου εχει εχει και dvi-d είσοδο οποτε ενα dvi-d καλώδιο σου φτανει αλλα αν θες ηχο απο την οθονη πας για display port to hdmi για να εχεις τις 2 hdmi θυρες που χρειαζεσαι. Με ένα τέτοιο καλώδιο δηλαδή μπορώ να κάνω την δουλειά μου.;; Η απορία μου είναι εάν από DVI έξοδο έχω 1080p στην θύρα HDMI της τηλεόρασης;;
marsele Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 On 21/04/2020 at 08:50, marsele said: Με ένα τέτοιο καλώδιο δηλαδή μπορώ να κάνω την δουλειά μου.;; Η απορία μου είναι εάν από DVI έξοδο έχω 1080p στην θύρα HDMI της τηλεόρασης;; ????
hp8 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, marsele είπε ???? η μεταφορά ήχου από dvi δεν ξέρεις αν σου βγει https://www.cables.com/blog/does-dvi-support audio/ Θα πρότεινα display port to hdmi η hdmi spliter
marsele Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 16 hours ago, hp8 said: η μεταφορά ήχου από dvi δεν ξέρεις αν σου βγει https://www.cables.com/blog/does-dvi-support audio/ Θα πρότεινα display port to hdmi η hdmi spliter Επειδή ο ήχος για αρχή δεν με ενδιαφέρει να βγαίνει από τα ηχεία της τηλεόρασης αλλά από τα ηχεία του desktop pc, νομίζω ότι ένα καλώδιο dvi to hdmi θα κάνει δουλειά μιας και θα το χρειαστώ κυρίως για αναπαραγωγή ταινιών από το netflix σε 1080p μέσω του pc. Αυτό που θέλω να πετύχω στην πράξη είναι αναπαραγωγή video netflix από την τηλεόραση και ήχος από το Pc ή από ακουστικά μέσω Bluetooth. Γίνεται αυτό έτσι;;;
hp8 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, marsele είπε Γίνεται αυτό έτσι;;; λογικά ναι Άλλωστε το καλώδιο που έβαλες παραπάνω φτηνό είναι Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα