Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω θεμα με τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη, χρησιμοποιω ψυκτρα hyper 212 coolermaster και μητρικη b450 tomahawk max,επισης να ανεφερω οτι εχω κατεβασει τα τελευταια bios update και amd chipsets

θερμοκρασιες idle:Screenshot_3.png.f3c3f67d752b270a917f6c5d2a2efc26.png

θερμοκρασιες full load:Screenshot_2.png.52095f5da001d8a103d5d1b8f5a325b9.png

ενεργειακο προφιλ:Screenshot_1.png.61634bda14a90e4bbcecc01bea1513d9.png

επιπλεον σημερα παρατηρησα παιζοντας το cod warzone οτι οι βαθμοι ανεβηκαν στο 91 ενω  στο full load εχω 80 πως γινεται αυτο; Το κυριο ερωτημα μου ειναι εαν γινεται να μειωσω τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη κατα την διαρκεια των παιχνιδιων χωρις να μειωσω τις αποδοσεις του

bios seetings: 

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Δημοσ.

Μπήκε καλά η ψύκτρα; Η θερμοαγωγική πάστα; 

Έως 80 είναι φυσιολογικές θερμοκρασίες, και 90 δεν θα πάθει τίποτα για όσο καιρό είναι σχετικός ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Δοκίμασε να δεις και τι θερμοκρασίες σου λέει το hwinfo64 και το ryzen master, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μετράει σωστά το core temp.

Με aftermarket ψήκτρα είναι πολλοί οι 90 στο gaming, κάτι δεν πάει καλά.

Επίσης θα έλεγα να δοκιμάσεις και άλλο power plan όπως windows balanced, αυτή η ρύθμιση ελάχιστων επιδόσεων που είναι 100% θα μπορούσε να είναι 5% και πάλι θα ανεβαίνει κανονικά όταν χρειάζεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cell_7 είπε

Μπήκε καλά η ψύκτρα; Η θερμοαγωγική πάστα; 

Έως 80 είναι φυσιολογικές θερμοκρασίες, και 90 δεν θα πάθει τίποτα για όσο καιρό είναι σχετικός ο επεξεργαστής.

νομιζω ναι αλλα θα δοκιμασω να τα βαλω ξανα 

Μόλις τώρα, Xirou7 είπε

νομιζω ναι αλλα θα δοκιμασω να τα βαλω ξανα 

1 ώρα πριν, raul7 είπε

Δοκίμασε να δεις και τι θερμοκρασίες σου λέει το hwinfo64 και το ryzen master, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μετράει σωστά το core temp.

Με aftermarket ψήκτρα είναι πολλοί οι 90 στο gaming, κάτι δεν πάει καλά.

Επίσης θα έλεγα να δοκιμάσεις και άλλο power plan όπως windows balanced, αυτή η ρύθμιση ελάχιστων επιδόσεων που είναι 100% θα μπορούσε να είναι 5% και πάλι θα ανεβαίνει κανονικά όταν χρειάζεται.

οι θερμοκρασιες συμβαδιζουν απολυτα και στο hwinfo64,στα περισσοτερα παιχνιδια με chrome ανοικτο φτανω τους 75 στο συγκεκριμενο ομως μετα απο ωρα χρησης ειδα ενα 90

1 ώρα πριν, ilos είπε

Βγάλε τους latest chipset drivers υπάρχει θέμα.

εχθες εκανα την εγκατασταση αλλα ειχα το ιδιο θεμα και τις προηγουμενες μερες θα τους διαγραψω παντως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...