Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ptwma είπε

Απορώ με την υπομονή αρκετών.  Ακούσαμε πως τα Windows δεν είναι το ίδιο από pc σε pc και όχι ο driver. 

Εντωμεταξύ όπως γράψανε και οι χρήστες του linux , έχουν και αυτοίπροβλήματα αλλά ο fanboyσμός τυφλώνει και δε σχολιάζουμε. 

2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Θες να πεις ότι τα windows είναι ίδια σε ΟΛΑ τα pc; Να τρέξουμε ένα γκάλοπ να δούμε ποιοι εδώ μέσα τρέχουν την 2004; 
Γιατί λίγο να ψάξεις θα δεις ότι τα windows 10 υπάρχουν σε αρκετές εκδόσεις
"Version 1507
Version 1511 (November Update)
Version 1607 (Anniversary Update)
Version 1703 (Creators Update)
Version 1709 (Fall Creators Update)
Version 1803 (April 2018 Update)
Version 1809 (October 2018 Update)
Version 1903 (May 2019 Update)
Version 1909 (November 2019 Update)
Version 2004 (May 2020 Update)"

Εγώ πάλι απορώ με την άγνοια μερικών που γράφουν αλλοπρόσαλλα πράματα( comfuzio δεν πάει γαι σένα αυτό απλά έβαλα  το ποστ σου εδώ για ενδεικτικούς λόγους στον ptwma) και δεν μπορούν να υποψιαστούν ούτε λίγο πόσο άκυρα είναι αυτά που λένε, που δεν ειναι κακό να μην ξέρει κανείς φυσικά, κακό είναι όμως να έχεις τέτοιου βαθμού άγνοια αλλά παράλληλα να έχεις την αυτοπεποίθηση και το θράσος να ειρωνεύεσαι τον άλλον. 

Πέρα απο τις εκδόσεις που πολύ σωστά επισήμανε ο comfuzio η Microsoft δεν ενημερώνει όλα τα PC με τον ίδιο τρόπο εξαρτάται απο πολλά τόσο απο θέμα ρυθμίσεων χρήστη (πχ αν ειναι στο windows insider και τις εκει ρυθμίσεις του) αλλά και θέμα microsoft που με "κύμματα" ενημερώνει τα PC ανα τον κόσμο έτσι και αλλιώς (δηλαδή update που θα λάβεις εσύ τώρα άλλος το έχει λάβει χθες το βράδυ) αλλά επίσης έχει σχέση με την συσκευή σου 

Πχ ένα laptop που έχω εδώ τρέχει διαφορετική έκδοση windows 10 απο το ένα desktop και τα δύο με πατημένο τον έλεγο για ενημερώσεις... η microsoft αποφασίζει βάσει hardware το που θα δώσει πιο ακριβώς build και με ποια σειρά. 

Τέλος ποιοι χρήστες του linux έχουν προβλήματα;;  το πρόβλημα ειναι στον windows installer πως γίνεται χρήστες Linux να έχουν πρόβλημα... είναι απο τους πολλούς λόγους που διαφοροποιείται ο τρόποσ λειτουργίας των linux συστημάτων που εκ φύσης δεν γίενται να έχουν το ίδιο πρόβλημα τώρα τι μπορεί να διάβασες και να παρερμήνευσες δεν ξέρω... 

2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Εμένα με dualboot windows 10 2004 και Manjaro 19.02

ρήξε μια ματιά εδώ αν θες υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις απo dual boot έτσι ώστε να έχεις και τα δύο λειτουργηκά διαθέσημα  ταυτόχρονα σαν να τρέχουν native στο σύστημα σου https://heiko-sieger.info/running-windows-10-on-linux-using-kvm-with-vga-passthrough/

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Thanks 1
Δημοσ.

δηλώνω παθών,  το πρόβλημα ήταν στον installer της radeon , κατέβασα τον installer από το support των ryzen και όλα έγιναν χωρίς προβλήματα .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ptwma είπε

Θα το δεχόμουν αν "έσπαγε" μετά απο αναβάθμιση των Windows , έχουν σπάσει πολλά πράγματα, αλλά να σπάει επειδή έβγαλε Update η AMD και να λέμε πως φταίει η έκδοση των Windows είναι fanboyσμός , ειδικά για τον σχολιαστή που έγραψε 2 σεντόνια και τον είπε άσχετο. 

έχουμε ξεφύγει με τα off topic αλλά τέσπα

όλα αυτά τα κατεβατά εγώ τα βλέπω ως απάντηση στο 

"Δεν φταίνε τα Windows. 10 το ένα 10 και το άλλο."

οπότε δεν βλέπω ούτε fanboismo ή ότι φταίει η MS ή δε ξέρω γω τι άλλο .... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Εγώ πάλι απορώ με την άγνοια μερικών που γράφουν αλλοπρόσαλλα πράματα( comfuzio δεν πάει γαι σένα αυτό απλά έβαλα  το ποστ σου εδώ για ενδεικτικούς λόγους στον ptwma) και δεν μπορούν να υποψιαστούν ούτε λίγο πόσο άκυρα είναι αυτά που λένε, που δεν ειναι κακό να μην ξέρει κανείς φυσικά, κακό είναι όμως να έχεις τέτοιου βαθμού άγνοια αλλά παράλληλα να έχεις την αυτοπεποίθηση και το θράσος να ειρωνεύεσαι τον άλλον. 

Πέρα απο τις εκδόσεις που πολύ σωστά επισήμανε ο comfuzio η Microsoft δεν ενημερώνει όλα τα PC με τον ίδιο τρόπο εξαρτάται απο πολλά τόσο απο θέμα ρυθμίσεων χρήστη (πχ αν ειναι στο windows insider και τις εκει ρυθμίσεις του) αλλά και θέμα microsoft που με "κύμματα" ενημερώνει τα PC ανα τον κόσμο έτσι και αλλιώς (δηλαδή update που θα λάβεις εσύ τώρα άλλος το έχει λάβει χθες το βράδυ) αλλά επίσης έχει σχέση με την συσκευή σου 

Πχ ένα laptop που έχω εδώ τρέχει διαφορετική έκδοση windows 10 απο το ένα desktop και τα δύο με πατημένο τον έλεγο για ενημερώσεις... η microsoft αποφασίσει βάσει hardware το που θα δώσει πιο ακριβώς build και με ποια σειρά. 

Τέλος ποιοι χρήστες του linux έχουν προβλήματα;;  το πρόβλημα ειναι στον windows installer πως γίνεται χρήστες Linux να έχουν πρόβλημα... είναι απο τους πολλούς λόγους που διαφοροποιείται ο τρόποσ λειτουργίας των linux συστημάτων που εκ φύσης δεν γίενται να έχουν το ίδιο πρόβλημα τώρα τι μπορεί να διάβασες και να παρερμήνευσες δεν ξέρω... 

ρήξε μια ματιά εδώ αν θες υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις απo dual boot έτσι ώστε να έχεις και τα δύο λειτουργηκά διαθέσημα  ταυτόχρονα σαν να τρέχουν native στο σύστημα σου https://heiko-sieger.info/running-windows-10-on-linux-using-kvm-with-vga-passthrough/

Πρέπει να μάθεις Α) Να διαβάζεις το αρχικό άρθρο και Β) να μην είσαι Fanboy 

ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η MICROSOFT........ είναι θέμα της AMD ξεκάθαρα , το ξέρω οτι δε σου αρέσει και αρχίζεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.... στείλε 6 στο 13033 και βγες μια βόλτα να πάρεις αέρα, σε όλα τα thread το ίδιο κάνεις. Over and out.

"Η AMD, διέθεσε έναν νέο chipset driver στα μέσα Μαρτίου για συστήματα Ryzen (A320 series έως και Χ570 καθώς και για Χ399 και TRX40 για Threadripper) όμως δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που ανέφεραν προβλήματα στο Reddit με την εγκατάσταση να «κολλάει» στο 0% στην μπάρα προόδου."

Επεξ/σία από ptwma
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ptwma είπε

Πρέπει να μάθεις Α) Να διαβάζεις το αρχικό άρθρο και Β) να μην είσαι Fanboy 

18 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

απορώ με την άγνοια μερικών που γράφουν αλλοπρόσαλλα πράματα( comfuzio δεν πάει γαι σένα αυτό απλά έβαλα  το ποστ σου εδώ για ενδεικτικούς λόγους στον ptwma) και δεν μπορούν να υποψιαστούν ούτε λίγο πόσο άκυρα είναι αυτά που λένε, που δεν ειναι κακό να μην ξέρει κανείς φυσικά, κακό είναι όμως να έχεις τέτοιου βαθμού άγνοια αλλά παράλληλα να έχεις την αυτοπεποίθηση και το θράσος να ειρωνεύεσαι τον άλλον. 

13 λεπτά πριν, ptwma είπε

ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η MICROSOFT........ είναι θέμα της AMD ξεκάθαρα , το ξέρω οτι δε σου αρέσει και αρχίζεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.... στείλε 6 στο 13033 και βγες μια βόλτα να πάρεις αέρα, σε όλα τα thread το ίδιο κάνεις. Over and out.

"Η AMD, διέθεσε έναν νέο chipset driver στα μέσα Μαρτίου για συστήματα Ryzen (A320 series έως και Χ570 καθώς και για Χ399 και TRX40 για Threadripper) όμως δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που ανέφεραν προβλήματα στο Reddit με την εγκατάσταση να «κολλάει» στο 0% στην μπάρα προόδου."

Εσύ πρέπει να μάθεις να διαβάζεις αν και είσαι αυτός που το συνιστά σε εμένα (την ειρωνεία ήδη την περιέγραψα στα κόκκινα) 

1) το πρόβλημα είναι στο windows installer που δεν τρέχει ενα συγκεκριμένο script σε κάποιες περιπτώσεις (και φυσικά όπως ανέφερα πρέπει να το φτιάξει η AMD αυτό) 

2) την συζήτηση περί windows update και αναβαθμίσεων microsoft την ανοίξαμε με έναν συνάδελφο σου που έλεγε ότι η AMD είναι χάλια και το I3 του σούπερ επειδή ο φίλος του με AMD δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το HDR του στο οποίο και εγώ απάντησα μέσα σε άλλα ότι μπορεί να φταίνε διάφοροι παράγοντες όχι μονο αναγκαστικά  ο driver της amd και του έδειξα ότι ακόμη και αυτό να ήταν το θέμα έχουν και χρήστες nvidia το ίδιο πρόβλημα άρα με την λογική του χρήστη αυτού είναι και οι nvidia drivers χάλια... και αναφέροντας τους επιπρόσθετους λόγους που ο φίλος εκείνου του χρήστη μπορεί να έχει θέμα με το HDR είπα πως μπορεί να είναι θέμα windows και σε αυτό απάντησε "αποκλείεται γιατι στο laptop μου δεν έχω θέμα windows 10 τρέχω εγώ windows 10 τρέχει και αυτός"  οπότε διάβαζε καλύτερα δεν αναφέρθηκα στις αναβαθμίσεις της microsoft σε σχέση με το θέμα αλλά σε σχέση με άλλη κουβέντα...

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.

Αδιαφορα updates της AMD εχουν μικροπροβληματα... Φερτε μου συννεφο να πεσω. Οχι οτι ετσι ειναι η κατασταση απο παντα (hardware που ξεφτιλίζει κοσμο και software-καμικαζι). Σε καθε περιπτωση ειμαι 3 χρονια χωρις chipset drivers σε κανενα συστημα μου (και οσα εχω φτιαξει) και φυσικα προβληματα μηδεν. 

*Οι βαμμένοι μπλε, να ξαναμπουν στις τρυπες τους παρακαλω και να καθίσουν αναπαυτικά. Γιατι με τα 225w TDP (αν ηταν μαγκας η Intel θα τα εγραφε οπως ειναι) τσιπακια που ερχονται, θα μεινουν για πολυ καιρο κρυμμένοι... 

• Confused 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Απο το 2000 και μετα εχω μονο amd

παιζει να ειμαι ο μονος χωρις κανενα προβλημα με drivers...

me 2

10 ώρες πριν, tsarouc είπε

ο κυριότερος λόγος που κανείς οπαδός της AMD δεν καταλαβαίνει και που με έχει απομακρύνει από την AMD εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι Drivers. Τι να το κάνω που έχουν καλύτερο κόστος προς απόδοση αν δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει το καμπανάκι των σπάσιμο νεύρων. Και να πω ότι διορθώνει τα προβλήματα? Ποτέ. 

Εγώ για άλλο έχω απορία όμως. Πως και βλέπω να ανεβάζετε πλέον και τα προβλήματα της AMD? Μια με την Apple τώρα με την AMD. Μπράβο. Χαίρομαι ιδιαίτερα και έχει αρχίσει το Insomnia και γίνεται το αγαπημένο μου φόρουμ.

Συνεχίστε να βγάζετε τα άπλυτα παιδιά για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

Εγώ αυτό που ξέρω φίλε είναι ότι φίλος έσκασε πρόσφατα κοντά 1500 ευρώ για μηχάνημα (δυστυχώς δεν με άκουσε) και ο φουκαράς με 5700xt δεν μπορεί να κλειδώσει η 75άρα του η LG 4k hdr ταινία ενώ με το μικρό ταπεινό HP pavilion των 400 ευρώ με core i3 και δίχως καν κάρτα γραφικών παίζει λαδάκι δίχως να γυρίζουν καν οι ανεμιστήρες... 

Και για γέλια και για κλάματα. Τώρα αν εσείς τα προβλήματα με τους οδηγούς δεν είναι προβλήματα καλή τύχη. 

Ω ναι θα σου έλεγα... φαντάζομαι το ανοίγεις που και που το μηχάνημα σου η η χρήση που κάνεις είναι μηδενική... σερφάρισμα και ταινίες. Η απλά δεν κάνεις αναβαθμίσεις. Όπως και να έχει μην το γρουσουζεύεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις. :D

Θα έλεγα σπάνιο μέσα σε αυτό το φόρουμ μετά από πολύωρο διάβασμα που έκανα σε διάφορα θέματα αφού έχει ένα σκασμό φανατικούς αυτής της εταιρίας αλλά πολύ συχνό φαινόμενο παγκοσμίως εφόσον τα ξένα φόρουμ αλλά και το επίσημο είναι γεμάτα με χιλιάδες προβληματισμένους χρήστες που βρίζουν αγανακτισμένα. Ελπίζω να σε έκανα να αισθανθείς καλύτερα. Δεν είσαι μόνος σου...

Πολλά λες και επί της ουσίας τίποτα ... !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, igoroulis είπε

δηλώνω παθών,  το πρόβλημα ήταν στον installer της radeon , κατέβασα τον installer από το support των ryzen και όλα έγιναν χωρίς προβλήματα .

Δηλωνεις παθων ,δλδ εχεις προβλημα με θερμοκρασιες και καταναλωση γτ αυτο λεει η ειδηση.

Δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα διαβαστε τι λεει το αρθρο και ποιο ειναι το προβλημα που αναφερει γτ ολοι και ολοι 2 ατομα ειπατε οτι εχετε προβλημα αλλα το προβλημα σας δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεει το αρθρο.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Τι ψαχνεις τωρα ολως τυχαιως σε κανεναν εδωμεσα δεν εχει εμφανιστει αυτο το προβλημα που περιγραφουν. Εγω καποτε εβαζα επιτηδες τον προηγουμενο gpio driver και δεν ειχα ποτε θεμα.

Είναι που δεν είμαστε πολλοί με AMD h/w εδώ μέσα, ούτε το πειράζουμε καθόλου, ούτε κάνουμε ότι καγκουριά βρούμε...για αυτό δεν βλέπουμε τέτοια θέματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Είναι που δεν είμαστε πολλοί με AMD h/w εδώ μέσα, ούτε το πειράζουμε καθόλου, ούτε κάνουμε ότι καγκουριά βρούμε...για αυτό δεν βλέπουμε τέτοια θέματα.

Δεν ξερεις εσυ σταματα ,μονο οι χρηστες του reddit ξερουν... Εντωμεταξύ λεει κατι για volts και watts και για ryzen master και ενα ρημαδοLink δεν υπαρχει να δουμε και εμεις που δεν ξερουμε ποιο ειναι το προβλημα. Κατι λινκ εχει απο το reddit που λενε για το install. Πραγματικα οτι να ναι... 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ειλικρινά, ας δώσω 100$ παραπάνω να πάρω Intel και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά αυτό το πράγμα με τα bios update κλπ... 6 χρόνια είχα το hashwell σύστημα, οι φορές που μου έβγαλε blue screen η δεν δούλευε σωστά το μηχάνημα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού...

Φίλος έχει b450 σύστημα και με το τελευταίο bios update δεν έχει καταφέρει ακόμα να τρέξει τις μνήμες στα 3200mhz. 😛 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsarouc είπε

ο κυριότερος λόγος που κανείς οπαδός της AMD δεν καταλαβαίνει και που με έχει απομακρύνει από την AMD εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι Drivers. Τι να το κάνω που έχουν καλύτερο κόστος προς απόδοση αν δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει το καμπανάκι των σπάσιμο νεύρων. Και να πω ότι διορθώνει τα προβλήματα? Ποτέ. 

Εγώ για άλλο έχω απορία όμως. Πως και βλέπω να ανεβάζετε πλέον και τα προβλήματα της AMD? Μια με την Apple τώρα με την AMD. Μπράβο. Χαίρομαι ιδιαίτερα και έχει αρχίσει το Insomnia και γίνεται το αγαπημένο μου φόρουμ.

Συνεχίστε να βγάζετε τα άπλυτα παιδιά για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

Εγώ αυτό που ξέρω φίλε είναι ότι φίλος έσκασε πρόσφατα κοντά 1500 ευρώ για μηχάνημα (δυστυχώς δεν με άκουσε) και ο φουκαράς με 5700xt δεν μπορεί να κλειδώσει η 75άρα του η LG 4k hdr ταινία ενώ με το μικρό ταπεινό HP pavilion των 400 ευρώ με core i3 και δίχως καν κάρτα γραφικών παίζει λαδάκι δίχως να γυρίζουν καν οι ανεμιστήρες... 

Και για γέλια και για κλάματα. Τώρα αν εσείς τα προβλήματα με τους οδηγούς δεν είναι προβλήματα καλή τύχη. 

Ω ναι θα σου έλεγα... φαντάζομαι το ανοίγεις που και που το μηχάνημα σου η η χρήση που κάνεις είναι μηδενική... σερφάρισμα και ταινίες. Η απλά δεν κάνεις αναβαθμίσεις. Όπως και να έχει μην το γρουσουζεύεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις. :D

Θα έλεγα σπάνιο μέσα σε αυτό το φόρουμ μετά από πολύωρο διάβασμα που έκανα σε διάφορα θέματα αφού έχει ένα σκασμό φανατικούς αυτής της εταιρίας αλλά πολύ συχνό φαινόμενο παγκοσμίως εφόσον τα ξένα φόρουμ αλλά και το επίσημο είναι γεμάτα με χιλιάδες προβληματισμένους χρήστες που βρίζουν αγανακτισμένα. Ελπίζω να σε έκανα να αισθανθείς καλύτερα. Δεν είσαι μόνος σου...

Ryzen 4 3600, Radeon RX 5700, AOC, 32 ιντσες FHD 144, Sony 55 XF-9005 TV. Παιζω ολα τα παιχνιδια σε Ultra settings 80+ fps. Stream-αρω αβερτα κανω ρανω χωρις κανενα προβλημα. Οπως εγω δεν ειμαι στατιστικο δειγμα για να δειξουμε την τελειοτητα της AMD ετσι και ο φιλος σου δεν ειναι στατιστικο δειγμα για τα προβληματα της.

ΥΓ. Δεν θα αναφερθώ καν στο κλασσικο "εχω ενα φιλο που" γιατι καταντάει πλεον κουραστικο. Σε καθε θεμα εχετε και ενα φιλο που εχει προβλημα. Συνταγη για παστιτσιο να ανεβει στο insomnia θα εχετε ενα φιλο που ο φουρνος της AEG δεν το εψησε καλα. Αλλάξτε φιλους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Black Demis είπε

Ειδικά με κάρτες παθών.... Και εκεί που το λες να το έχω στρώσει βγαίνει καινούριο παιχνίδι και δεν παίζει και ξεκινάς πάλι και αρχίζει το λούκι και βαράς γραφεία και σκοτώνεσαι στο underclock και undervtsge....

στο cpu δεν είχα ποτέ θέμα ούτε παλιά με Athlon ούτε τώρα με ryzen η αν είχα ήταν λίγα... Με κάρτες ομος είναι ότι πρέπει να βάζεις φιλακισμενους για

Απο τον πρωτο μου υπολογιστη που ημουν 6-7 χρονων που μου τον ειχε κανει δωρο ο πατερας μου ειχε amd καρτα γραφικων και ιντελ επεξεργαστη ε λοιπον χωρις καθαρισμα απο σκονες γιατι δεν ηξερα μου εβγαλε καπου 6 χρονια και μετα απλα εκαψε πλακετα και ετσι μπηκα στο θεμα των υπολογιστών και αρχισα να ασχολουμαι. Η καρτα γραφικων εζησε συνολικά καπου 12 χρονια ηταν η ati x1650 pro 256 και ανοιξε το κραισις 2 με κοληματα βεβαια αλλα το ανοιξε οποτε εγινα φαν, οπως και ο επεξεργαστής ηταν ο celeron 1.80ghz τον ειχα κανα χρονο χωρις καθολου παστα και με οβερκλοκ 2.4ghz βαραγε 100-120 βαθμους το καλοκαιρι 😂😂 και νητρικη ηταν asus η οποια πωληθηκε μετα απο πολυ ωρα παιχνιδιου πληρως λειτουργικη αρα και με ιντελ και ασους ειμαι επισης φαν! Το κακο που δεν ειχα ποτε θεμα ηταν τα driver για την καρτα γραφικων οσο υπηρχε το CCC (catalyst control center) ολες οι κάρτες και αλλες που ειχα παρει λειτουργουσαν ΤΕΛΕΙΑ απο τοτε που εβγαλε τα crimson και τα πιο καινουργια χεστα χαραλαμπε κοβει γραφικα ωρες ωρες και μιλαμε για καρταρες πχ rx590 που εχω τωρα rx580 που ειχα πριν λιγο καιρο και hd 7950-7970 που ειχα πριν ή κανει fps drops εκει που είναι όλα τελεια. Στην τελευταία που εκανα μου εκανε μονη της underclock  και μου κρασαρε σε μερικες σκηνες στο assassin's creed odyssey και ευτιχως που το πηρε το ματι μου και το επανεφερα και ετσι εχει στρωσει μεχρι στιγμης 😂

Επεξ/σία από saley7
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, comfuzio είπε

Θες να πεις ότι τα windows είναι ίδια σε ΟΛΑ τα pc; Να τρέξουμε ένα γκάλοπ να δούμε ποιοι εδώ μέσα τρέχουν την 2004; 
Γιατί λίγο να ψάξεις θα δεις ότι τα windows 10 υπάρχουν σε αρκετές εκδόσεις
"Version 1507
Version 1511 (November Update)
Version 1607 (Anniversary Update)
Version 1703 (Creators Update)
Version 1709 (Fall Creators Update)
Version 1803 (April 2018 Update)
Version 1809 (October 2018 Update)
Version 1903 (May 2019 Update)
Version 1909 (November 2019 Update)
Version 2004 (May 2020 Update)"

Εμένα με dualboot windows 10 2004 και Manjaro 19.02 στο σύστημα της υπογραφής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κανένα από τα 2 λειτουργικά.
Κατά τα άλλα ναι, ο fanboyσμός τυφλώνει

version 1909 και δεν εχει αλλο update να κανει. οπως τα λες ειναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ενα  ξερω , οταν κατεβαζω drivers κοιταω ειτε σε amd ειτε σε intel ειτε σε nvdia να λεει recomended, γιατι παντα οταν κανεις αναβαθμηση σε drivers σου βγαζει αυτους που ειναι δοκημασμενοι οτι λειτουργουν σωστα και τους τελευταιους η επιλογη ειναι δικη σου οπως και το αποτελεσμα

Επεξ/σία από hellhunder

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...