Black Demis Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, saley7 είπε Γιαυτο ποτε αναβαθμιση κυριως σε καρτες γραφικων εαν λειτουργουν καλα, μετα δουλευουν χειροτερα 😂 Ειδικά με κάρτες παθών.... Και εκεί που το λες να το έχω στρώσει βγαίνει καινούριο παιχνίδι και δεν παίζει και ξεκινάς πάλι και αρχίζει το λούκι και βαράς γραφεία και σκοτώνεσαι στο underclock και undervtsge.... στο cpu δεν είχα ποτέ θέμα ούτε παλιά με Athlon ούτε τώρα με ryzen η αν είχα ήταν λίγα... Με κάρτες ομος είναι ότι πρέπει να βάζεις φιλακισμενους για
Ntinaras Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Απο το 2000 και μετα εχω μονο amd παιζει να ειμαι ο μονος χωρις κανενα προβλημα με drivers... 6
ntopas Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Απο το 2000 και μετα εχω μονο amd παιζει να ειμαι ο μονος χωρις κανενα προβλημα με drivers... και εγώ αλλά πάντα είχα κάρτες nvidia φέτος "αναβαθμίστηκα" με APU AMD γιατί σύμφωνα με το site AMD υποστηρίζεται σε UBUNTU αλλά φούτσες, ούτε σε HIBERNATE δε μπορώ να το βάλω κολάει. Οπότε τέλος για μένα, είχα στήσει και πολλά μηχανάκια για φίλους συγγενείς αλλά την κοροϊδία δεν τη σηκώνω, πλέον μόνο Ίντελ, γιατί είναι θέμα υποστήριξης των προϊόντων γενικά και όχι μια μεμονωμένη περίπτωση...θεωρώ. 2
GHOST OF ATHENS Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Να γιατι μια ζωή θα είναι πίσω από την Intel εκεί που πάνε να πετύχουν κάτι Αυτό καταστρέφονται κρίμα. 1 2 1
barimagas Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μαλιστα, όντως κολλησε στο 0%, αλλα μετα το reset ειδα στον πίνακα ελεγχου οτι το update περασε. Μετα βγαλανε νεοτερο update, αλλα δεν παρατηρισα κατι να συμβαινει, εκτος απο καναδυο φορες που αποσυνδεθηκε η οθονη και αναγκάστικα να κανω reset απο το κουμπι!!! Και το χειρότερο χωρις καποια εγγραφή στο ιστορικο αξιοπιστιας. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από barimagas
TopicStrarter Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έγινε βούκινο ένα μικρόπροβληματάκι... (μάλλον η Intel είπε να ασκήσει επιρροή στα site που αναπαράγουν κασέτα copy paste γιατί αρκετά έπαθε η ίδια με τα πραγματικά θέματα ασφαλείας της οπότε σου λέει ας ακούγεται κάτι αρνητικό και για AMD).. 1) Το chipset driver δεν ήταν fix δεν υπήρχε κάποιο θέμα απλά αναβαθμίστηκε το UI και είχε διάφορες άλλες μικροαναβαθμίσεις δεν προϋπήρχε πρόβλημα δηλαδή που πήγαν να διορθώσουν... η κασέτα που θα δείτε copy paste 100% ίδιο κείμενο σε αρκετά site όμως υπαινίσσεται ότι ήδη υπήρχε πρόβλημα και πήγαν να το διορθώσουν και τα κάνανε χειρότερα.... 2) Το πρόβλημα είναι του Installer που βγάζει σε κάποια συστήματα πρόβλημα και ή εγκαθίσταται σωστά ο chipset driver αλλά δεν φαίνεται στο πλαίσιο διαλόγου με τον χρήστη και μοιάζει να έχει κολλήσει ή δεν εγκαθίσταται καν ο driver χωρίς όμως να παθαίνει κάτι το σύστημα που μπορεί να γυρίσει κανονικότατα στον παλιότερο driver απλά ταλαιπωρείται ο χρήστης με επιπλέον troubleshooting που πολλές φορές μάλιστα είναι του τύπου "απενεργοποίησε το antivirus και θα εγκατασταθεί" Που ειναι κάτι αρνητικό/μη βολικό και φυσικά θα πρέπει να διορθωθεί αλλά στα copy paste άρθρα φαίνεται λες και οι ryzen επεξεργαστές είχαν πρόβλημα η amd πήγε να το διορθώσει και τα έκανε χειρότερα πολλαπλασιάζοντας το πρόβλημα σε όλους τους χρήστες.... πράγμα που δεν συμβαίνει και οι αρνητικά επιρεασμένοι χρήστες ειναι απλά μια μερίδα όχι όλοι στους περισσότερους εγκαθίσταται κανονικά. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από TopicStrarter 3 3 1
tsarouc Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 ο κυριότερος λόγος που κανείς οπαδός της AMD δεν καταλαβαίνει και που με έχει απομακρύνει από την AMD εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι Drivers. Τι να το κάνω που έχουν καλύτερο κόστος προς απόδοση αν δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει το καμπανάκι των σπάσιμο νεύρων. Και να πω ότι διορθώνει τα προβλήματα? Ποτέ. Εγώ για άλλο έχω απορία όμως. Πως και βλέπω να ανεβάζετε πλέον και τα προβλήματα της AMD? Μια με την Apple τώρα με την AMD. Μπράβο. Χαίρομαι ιδιαίτερα και έχει αρχίσει το Insomnia και γίνεται το αγαπημένο μου φόρουμ. Συνεχίστε να βγάζετε τα άπλυτα παιδιά για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. 16 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Έγινε βούκινο ένα μικρόπροβληματάκι... (μάλλον η Intel είπε να ασκήσει επιρροή στα site που αναπαράγουν κασέτα copy paste γιατί αρκετά έπαθε η ίδια με τα πραγματικά θέματα ασφαλείας της οπότε σου λέει ας ακούγεται κάτι αρνητικό και για AMD).. 1) Το chipset driver δεν ήταν fix δεν υπήρχε κάποιο θέμα απλά αναβαθμίστηκε το UI και είχε διάφορες άλλες μικροαναβαθμίσεις δεν προϋπήρχε πρόβλημα δηλαδή που πήγαν να διορθώσουν... η κασέτα που θα δείτε copy paste 100% ίδιο κείμενο σε αρκετά site όμως υπαινίσσεται ότι ήδη υπήρχε πρόβλημα και πήγαν να το διορθώσουν και τα κάνανε χειρότερα.... 2) Το πρόβλημα είναι του Installer που βγάζει σε κάποια συστήματα πρόβλημα και ή εγκαθίσταται σωστά ο chipset driver αλλά δεν φαίνεται στο πλαίσιο διαλόγου με τον χρήστη και μοιάζει να έχει κολλήσει ή δεν εγκαθίσταται καν ο driver χωρίς όμως να παθαίνει κάτι το σύστημα που μπορεί να γυρίσει κανονικότατα στον παλιότερο driver απλά ταλαιπωρείται ο χρήστης με επιπλέον troubleshooting που πολλές φορές μάλιστα είναι του τύπου "απενεργοποίησε το antivirus και θα εγκατασταθεί" Που ειναι κάτι αρνητικό/μη βολικό και φυσικά θα πρέπει να διορθωθεί αλλά στα copy paste άρθρα φαίνεται λες και οι ryzen επεξεργαστές είχαν πρόβλημα η amd πήγε να το διορθώσει και τα έκανε χειρότερα πολλαπλασιάζοντας το πρόβλημα σε όλους τους χρήστες.... πράγμα που δεν συμβαίνει και οι αρνητικά επιρεασμένοι χρήστες ειναι απλά μια μερίδα όχι όλοι στους περισσότερους εγκαθίσταται κανονικά. Εγώ αυτό που ξέρω φίλε είναι ότι φίλος έσκασε πρόσφατα κοντά 1500 ευρώ για μηχάνημα (δυστυχώς δεν με άκουσε) και ο φουκαράς με 5700xt δεν μπορεί να κλειδώσει η 75άρα του η LG 4k hdr ταινία ενώ με το μικρό ταπεινό HP pavilion των 400 ευρώ με core i3 και δίχως καν κάρτα γραφικών παίζει λαδάκι δίχως να γυρίζουν καν οι ανεμιστήρες... Και για γέλια και για κλάματα. Τώρα αν εσείς τα προβλήματα με τους οδηγούς δεν είναι προβλήματα καλή τύχη. 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Απο το 2000 και μετα εχω μονο amd παιζει να ειμαι ο μονος χωρις κανενα προβλημα με drivers... Ω ναι θα σου έλεγα... φαντάζομαι το ανοίγεις που και που το μηχάνημα σου η η χρήση που κάνεις είναι μηδενική... σερφάρισμα και ταινίες. Η απλά δεν κάνεις αναβαθμίσεις. Όπως και να έχει μην το γρουσουζεύεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις. 2 ώρες πριν, jon_pallis είπε Δηλώνω παθών Σε πολυ απλό σύστημά (Α320, 2200G) πάλευα ώρες Θα έλεγα σπάνιο μέσα σε αυτό το φόρουμ μετά από πολύωρο διάβασμα που έκανα σε διάφορα θέματα αφού έχει ένα σκασμό φανατικούς αυτής της εταιρίας αλλά πολύ συχνό φαινόμενο παγκοσμίως εφόσον τα ξένα φόρουμ αλλά και το επίσημο είναι γεμάτα με χιλιάδες προβληματισμένους χρήστες που βρίζουν αγανακτισμένα. Ελπίζω να σε έκανα να αισθανθείς καλύτερα. Δεν είσαι μόνος σου... 2 3 4
TopicStrarter Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tsarouc είπε Εγώ αυτό που ξέρω φίλε είναι ότι φίλος έσκασε πρόσφατα κοντά 1500 ευρώ για μηχάνημα (δυστυχώς δεν με άκουσε) και ο φουκαράς με 5700xt δεν μπορεί να κλειδώσει η 75άρα του η LG 4k hdr ταινία ενώ με το μικρό ταπεινό HP pavilion των 400 ευρώ με core i3 και δίχως καν κάρτα γραφικών παίζει λαδάκι δίχως να γυρίζουν καν οι ανεμιστήρες... Ωραία και εσύ με στατιστικό δείγμα 1 άτομο έβγαλες 100% ακριβές συμπέρασμα να γελάσω τώρα ή μετά απο λίγο; Το να φταίνε τα windows δεν παίζει; η LG; να έχει αυτός συγκεκριμένα ελαττωματική κάρτα; ή να κάνει ο ίδιος κάτι λάθος (πχ να μην χρησιμοποιεί σωστό καλώδιο ); μπά ούτε για πλάκα...ε; με την ίδια λογική πάρε μια ντουζίνα με άτομα που έχουν nvidia και δεν μπορούν να βάλουν HDR https://www.google.com/search?q=Νvidia+cant+enable+HDR&oq=Νvidia+cant+enable+HDR&aqs=chrome..69i57j33.9863j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 όχι 1 ούτε 2 ούτε 3... άρα η nvidia έχει και αυτή μούφα drivers.... ή απλά μπορεί να συμβαίνει ένα ή περισσότερα απο τα παραπάνω που ανέφερα .... αλλά αν είσαι προκατειλημμένος φυσικά και δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη... Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από TopicStrarter 3 3 2
tsarouc Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε Ωραία και εσύ με στατιστικό δείγμα 1 άτομο έβγαλες 100% ακριβές συμπέρασμα να γελάσω τώρα ή μετά απο λίγο; Το να φταίνε τα windows δεν παίζει; η LG; να έχει αυτός συγκεκριμένα ελαττωματική κάρτα; ή να κάνει ο ίδιος κάτι λάθος (πχ να μην χρησιμοποιεί σωστό καλώδιο ); μπά ούτε για πλάκα...ε; με την ίδια λογική πάρε μια ντουζίνα με άτομα που έχουν nvidia και δεν μπορούν να βάλουν HDR https://www.google.com/search?q=Νvidia+cant+enable+HDR&oq=Νvidia+cant+enable+HDR&aqs=chrome..69i57j33.9863j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 όχι 1 ούτε 2 ούτε 3... άρα η nvidia έχει και αυτή μούφα drivers.... ή απλά μπορεί να συμβαίνει ένα ή περισσότερα απο τα παραπάνω που ανέφερα .... αλλά αν είσαι προκατειλημμένος φυσικά και δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη... Είπα ένα παράδειγμα φίλε και τίποτε άλλο. Δεν ασχολούμε ιδιαίτερα με την AMD. Αυτό που μου κάνει καλύτερα την δουλειά μου και αξιοποιεί τα χρήματα που έχω πληρώσει με κόπο αυτό κρατάω. Μόλις δω κάτι στραβό θα δοκιμάσω πάλι AMD. Προς το παρόν προτιμώ Intel/Nvidia. Δεν φταίνε τα Windows. 10 το ένα 10 και το άλλο.. Καμία σχέση. Και το καλώδιο ίδιο.. αλλά τι κάθομαι και γράφω έχει νόημα? Δεν νομίζω. Ο καθένας την γνώμη του λέει. Γνωρίζω το φανατισμό και δεν έχω καμία όρεξη να κάνω αντιπαράθεση. Και η Nvidia έχει προβλήματα και όλες οι εταιρίες έχουν προβλήματα με τους οδηγούς. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα και συχνά συμβαίνει και πόσο άμεσα διορθώνεται. Τώρα μου παραθέτεις λινκ με προβλήματα της Nvidia... οκ... όπως όμορφα έψαξες για αυτήν ψάξε και για AMD. Θα βρεις αμέτρητα. Και εκτός ότι θα βρεις αμέτρητα σχεδόν όλοι οι χρήστες είναι και αγανακτισμένοι. Η AMD στο εξωτερικό έχει το όνομα της γρουσούζας γεμάτη με προβλήματα άλυτα και όλα της τα προιόντα με πολύ μικρή αξία μεταπώλησης. Πας δηλαδή για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος. Να μου λείπει. Όπως είπα.. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ 3 2
TopicStrarter Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, tsarouc είπε Είπα ένα παράδειγμα φίλε και τίποτε άλλο. Δεν ασχολούμε ιδιαίτερα με την AMD. Αυτό που μου κάνει καλύτερα την δουλειά μου και αξιοποιεί τα χρήματα που έχω πληρώσει με κόπο αυτό κρατάω. Μόλις δω κάτι στραβό θα δοκιμάσω πάλι AMD. Προς το παρόν προτιμώ Intel/Nvidia. Δεν φταίνε τα Windows. 10 το ένα 10 και το άλλο.. Καμία σχέση. Και το καλώδιο ίδιο.. αλλά τι κάθομαι και γράφω έχει νόημα? Δεν νομίζω. Ο καθένας την γνώμη του λέει. Γνωρίζω το φανατισμό και δεν έχω καμία όρεξη να κάνω αντιπαράθεση. Και η Nvidia έχει προβλήματα και όλες οι εταιρίες έχουν προβλήματα με τους οδηγούς. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα και συχνά συμβαίνει και πόσο άμεσα διορθώνεται. Τώρα μου παραθέτεις λινκ με προβλήματα της Nvidia... οκ... όπως όμορφα έψαξες για αυτήν ψάξε και για AMD. Θα βρεις αμέτρητα. Και εκτός ότι θα βρεις αμέτρητα σχεδόν όλοι οι χρήστες είναι και αγανακτισμένοι. Η AMD στο εξωτερικό έχει το όνομα της γρουσούζας γεμάτη με προβλήματα άλυτα και όλα της τα προιόντα με πολύ μικρή αξία μεταπώλησης. Πας δηλαδή για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος. Να μου λείπει. Όπως είπα.. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ μπακαλίστικα πράματα λες φίλε... windows 10 το ένα windows 10 και το άλλο... άρα αν το δικό μου PC θέλει format θέλει και το δικό σου γιατί και τα 2 είναι windows 10... καταλαβαίνεις τι λες ; Η AMD εποχές 2000 δεν είχε καλή φήμη με τους drivers κυρίως γιατί δεν ήταν "εμφανίσιμοι" μοιαζανε με windows 95 παράθυρα απο εκει και πέρα δεν υπάρχει θέμα με τους drivers στο πλαίσιο του λογικού φυσικά και υπάρχουν θέματα που προκύπτουν αλλά όχι με τεράστια διαφορά σε σύγκριση με κάθε άλλο κατασκευαστή Στο εξωτερικό έχουν την φήμη της γρουσούζας; και αυτό με στατιστικό δείγμα 1 την κουμπάρα σου στην Γερμανία; ίσα ίσα που η AMD επευφημείται για τους driver της στις κοινότητες που ασχολούνται με την τεχνολογία γιατί πολύ απλά είναι opensource και cutting edge η AMD έφερε πολλές απο τις τεχνολογίες πρώτη που χρησιμοποιείς σήμερα αλλα απο τον μπακαλίστικο και τσουβαλιστικο τρόπο που μιλας καταλαβαίνω πως δεν καταλαβαίνεις και πολλά απο την τεχνολογία των υπολογιστών και φυσικά δεν θα το γνώριζες αυτό. και για πλάκα πάτησα το ίδιο για AMD https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00D9RrCA6etsf8RPdu31a6HkTihfw%3A1587423617622&ei=gSmeXsDTJZC1sAeL6of4Aw&q=AMD+cant+enable+HDR&oq=AMD+cant+enable+HDR&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzoECCMQJzoECAAQDToGCAAQDRAeOggIABANEAUQHjoKCAAQBxAFEAoQHlCuMFi1N2C9OWgAcAB4AIABhgGIAd8GkgEDMC43mAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpeg&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiAmNjmjfjoAhWQGuwKHQv1AT8Q4dUDCAw&uact=5 και έβγαλε λιγότερα αποτελέσματα (1.200.000 έναντι 1.700.000 που βγάζει για nvidia, χρησημοποιόντας ακριβώς την ίδια φράση απλά αλλάζοντας το Nvidia me AMD) χαχαχαχα γελάω βέβαια επειδή τα πάει καλύτερα σε αυτό το πρόβλημα δεν σημαίνει κάτι θα υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα που περισσότερο θα το έχουν οι AMD συγκριτικά.. όπως είπα οι driver και των δύο εταιριών ειναι εντάξει στο πλαίσιο του λογικού και προβλήματα φυσικό είναι να προκύπτουν 2 4 4 1
Ntinaras Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, tsarouc είπε Ω ναι θα σου έλεγα... φαντάζομαι το ανοίγεις που και που το μηχάνημα σου η η χρήση που κάνεις είναι μηδενική... σερφάρισμα και ταινίες. Η απλά δεν κάνεις αναβαθμίσεις. Όπως και να έχει μην το γρουσουζεύεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις. 18 ωρες τη μερα δουλευει... και τρεχει οχι και τοσο ελαφρια πραγματα...
tsarouc Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε άρα αν το δικό μου PC θέλει format θέλει και το δικό σου γιατί και τα 2 είναι windows 10... καταλαβαίνεις τι λες ; Συνέχισε να γράφεις εσύ και εγώ να αγνοώ ότι γράφεις. Σου είπα δεν ασχολούμε με φανατισμό. Εγώ καταλαβαίνω εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Κάνω παράθεση ΜΟΝΟ αυτή τη γραμμή. Έχω να κάνω φορμάτ από τον καιρό του παπουλάκη... έχω ένα image Που το περνάω από SSD σε SSD εδώ και περίπου 3 χρόνια (μάλλον παραπάνω από όταν ξεκίνησαν τα 10άρια και έπεζαν λάδι λίγο μετά τα beta αν θυμάμαι καλά) και ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα αν το δικό σου PC θέλει φορμάτ κάθε τόσο όπως είπα καλή τύχη! Με πιανς? πλιζ μην γράψεις απάντηση θα αναγκαστώ με πλήρη αγένεια να μην σου απαντήσω και δεν το συνηθίζω. Σε ευχαριστώ καλό ξημέρωμα... 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε 18 ωρες τη μερα δουλευει... και τρεχει οχι και τοσο ελαφρια πραγματα... Καλά δεν κάνεις τίποτε άλλο στην ζωή σου? 18 ώρες την ημέρα παιχνίδι? Ουάου! (αστειεύομαι φυσικά) μπράβο σου λοιπόν είσαι παράδειγμα προς μίμηση τι να πω μένω έκθαμπος! 1
TELE Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Απο το 2000 και μετα εχω μονο amd παιζει να ειμαι ο μονος χωρις κανενα προβλημα με drivers... είναι σαν τον κορονοϊό άμα δεν κανεις το test δεν ξέρεις ότι το έχεις , έτσι και εσύ παίζει να μην κατάλαβες ποτε αν έχεις κάποιο μικρό πρόβλημα , αν για παράδειγμα ο επεξεργαστής σου κατανάλωνε περισσότερο ρεύμα δεν θα σε απασχολούσε καν ούτε θα το έπαιρνες χαμπάρι , επίσης παλιότερα με τα προηγούμενα windows δεν υπήρχε ιδιαίτρο πρόβλημα γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν έμπαινε στη διαδικασία τον updates , τώρα με τα δεκαρια σε έχει up το date θες δεν θες , οποτε θέλοντας και μη θα πέσεις σε κάποιο προβληματικό update 3
Ntinaras Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, tsarouc είπε Συνέχισε να γράφεις εσύ και εγώ να αγνοώ ότι γράφεις. Σου είπα δεν ασχολούμε με φανατισμό. Εγώ καταλαβαίνω εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Κάνω παράθεση ΜΟΝΟ αυτή τη γραμμή. Έχω να κάνω φορμάτ από τον καιρό του παπουλάκη... έχω ένα image Που το περνάω από SSD σε SSD εδώ και περίπου 3 χρόνια (μάλλον παραπάνω από όταν ξεκίνησαν τα 10άρια και έπεζαν λάδι λίγο μετά τα beta αν θυμάμαι καλά) και ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα αν το δικό σου PC θέλει φορμάτ κάθε τόσο όπως είπα καλή τύχη! Με πιανς? πλιζ μην γράψεις απάντηση θα αναγκαστώ με πλήρη αγένεια να μην σου απαντήσω και δεν το συνηθίζω. Σε ευχαριστώ καλό ξημέρωμα... Καλά δεν κάνεις τίποτε άλλο στην ζωή σου? 18 ώρες την ημέρα παιχνίδι? Ουάου! (αστειεύομαι φυσικά) μπράβο σου λοιπόν είσαι παράδειγμα προς μίμηση τι να πω μένω έκθαμπος! Καραντινα. τι περιμενες?
TopicStrarter Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, tsarouc είπε Συνέχισε να γράφεις εσύ και εγώ να αγνοώ ότι γράφεις. Σου είπα δεν ασχολούμε με φανατισμό. Εγώ καταλαβαίνω εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Κάνω παράθεση ΜΟΝΟ αυτή τη γραμμή. Έχω να κάνω φορμάτ από τον καιρό του παπουλάκη... έχω ένα image Που το περνάω από SSD σε SSD εδώ και περίπου 3 χρόνια (μάλλον παραπάνω από όταν ξεκίνησαν τα 10άρια και έπεζαν λάδι λίγο μετά τα beta αν θυμάμαι καλά) και ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τώρα αν το δικό σου PC θέλει φορμάτ κάθε τόσο όπως είπα καλή τύχη! Με πιανς? πλιζ μην γράψεις απάντηση θα αναγκαστώ με πλήρη αγένεια να μην σου απαντήσω και δεν το συνηθίζω. Σε ευχαριστώ καλό ξημέρωμα... Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω εγώ αυτό είναι το πρόβλημα και προφανώς δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν καταλαβαίνεις πολλά απο υπολογιστές που φαίνεται απο το τρόπου που μιλάς και απο αυτά που λες πιάστηκες απο την λέξη φορμάτ και το έδεσες κόμπο ότι ο δικός μου υπολογιστής θέλει format Καταρχήν μάθε πως όλα τα windows 10 δεν τρέχουν την ίδια ακριβώς έκδοση έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες το τι εκδοσή θα τρέχουν . Μάθε πως αναλόγως την σύνθεση υπάρχει σωρεία διαφοροποιήσεων στην registry στα microcode και σε πληθώρα πραγμάτων απο IRQ μέχρι πως βλέπει η μητρική διάφορα κομμάτια hardware (achi rst udma pio κτλ κτλ ) Γενικά αυτό που είπες windows 10 το ένα windows 10 το άλλο είναι απλά η επιτομή της άγνοιας που έχεις επι του θέματος.... Κάθε υπολογιστής ειναι διαφορετικός εδώ ίδια ακριβώς συστήματα (απο θέμα hardware) και μπορεί για διάφορους λόγους να ειναι διαφορετικά πόσο μάλλον όταν έχουν διαφορετική μητρική ή και λοιπά hardware και software... 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα