Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως ορισμένοι φαίνεται να έχετε αγοράσει μετοχές της AMD και επειδή μπορεί να πέσει η μετοχή και να χάσετε λεφτά κάνετε damage control.

• Thanks 1
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alikara είπε

me 2

Πολλά λες και επί της ουσίας τίποτα ... !!!

Ναι και οι απάντηση σου κάλυψε και μένα και όλο το θέμα. Τι να σου πω. 

2 ώρες πριν, NamelessDead είπε

Ryzen 4 3600, Radeon RX 5700, AOC, 32 ιντσες FHD 144, Sony 55 XF-9005 TV. Παιζω ολα τα παιχνιδια σε Ultra settings 80+ fps. Stream-αρω αβερτα κανω ρανω χωρις κανενα προβλημα. Οπως εγω δεν ειμαι στατιστικο δειγμα για να δειξουμε την τελειοτητα της AMD ετσι και ο φιλος σου δεν ειναι στατιστικο δειγμα για τα προβληματα της.

ΥΓ. Δεν θα αναφερθώ καν στο κλασσικο "εχω ενα φιλο που" γιατι καταντάει πλεον κουραστικο. Σε καθε θεμα εχετε και ενα φιλο που εχει προβλημα. Συνταγη για παστιτσιο να ανεβει στο insomnia θα εχετε ενα φιλο που ο φουρνος της AEG δεν το εψησε καλα. Αλλάξτε φιλους

Αναλυτικοτατος. Το υστερόγραφο με χάλασε που δεν θα αναφερθείς αλλά αναφέρεσαι μια χαρά. 

Σίγουρα λοιπόν η προσωπική και των φίλων μας δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική εικόνα και δεν το συζητώ. Αλλά έχοντας πολύ καιρό ένα μηχάνημα και ανάλογα την χρήση που κάνει κάποιος επίσης δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. 

Η πραγματικότητα έρχεται μέσα από συζητήσεις και εμπειρία τεχνικών που περνούν από τα χέρια τους πολλές περιπτώσεις μακρόχρονα. Οι στατιστικές λοιπόν μιλάνε για προβληματική σε γενικές γραμμές AMD και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. 

Θέλω να πω εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα με το τάδε μηχάνημα και ο κάποιος άλλος χρήστης με ίδιο μηχάνημα να έχει. Αυτή η φυρα είναι που βγάζει την στατιστική. Λες το γνωστό. Αν είμαι τυχερός και πέσω σε καλό κομμάτι. 

Έχει και η intel /nvidia προβληματική φυρα στα προϊόντα τους αλλά είναι μικρότερη. Εγώ λοιπόν προσωπικά επειδή έχω καεί 2-3 φορές στο παρελθόν όντας άτυχος αν θέλεις πες το με έχει απομακρύνει από την συγκεκριμένη εταιρία. 

Απλά πράγματα

Δημοσ.
17 hours ago, ntopas said:

πω Windows machine με AMD, με τα χαζά που κάνουν τελευταία οι προγραμματιστάρες τις δεύτερης...

Εδώ εγώ που τρέχω λίνουξ έχω  θέματα🤣

Και καρτα ατι 😛 να δεσει το γλυκο 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Δηλωνεις παθων ,δλδ εχεις προβλημα με θερμοκρασιες και καταναλωση γτ αυτο λεει η ειδηση.

Δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα διαβαστε τι λεει το αρθρο και ποιο ειναι το προβλημα που αναφερει γτ ολοι και ολοι 2 ατομα ειπατε οτι εχετε προβλημα αλλα το προβλημα σας δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεει το αρθρο.

κανενα προβλημα , μονο προβλημα με την εγκατασταση sorry an δεν ημουν επεξηγηματικος 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

καλα ρε παιδια, ασχοληστε με ατομα που αγορασαν ιντελ απ οταν βγηκαν τα ρυζια, τοσο πολυ βαριεστε στη καραντινα? 😂

Τι ειναι τα ρυζια?

Δημοσ.

Ε, ρε, τι θα γινόταν αν στο πρόβλημα που περιγράφει το άρθρο, όπου γράφει "Amd" έγραφε "Ιntel"... LOL...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Eloy είπε

Ε, ρε, τι θα γινόταν αν στο πρόβλημα που περιγράφει το άρθρο, όπου γράφει "Amd" έγραφε "Ιntel"... LOL...

Nα μας έδειχνε και κάποιος ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα καλά θα ήταν. Μήπως εσύ είδες ποιο είναι το πρόβλημα?

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Nα μας έδειχνε και κάποιος ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα καλά θα ήταν. Μήπως εσύ είδες ποιο είναι το πρόβλημα?

Μάλλον ότι δεν έχουν Ryzen αλλά κάποια χιλιοτρυπημένη φώλα intelα αν κατάλαβα καλά!
Να έχεις έναν 3900-3950x και το μόνο σου πρόβλημα να ήταν ότι δεν έτρεξε σωστά ο chipset driver....! 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Λιγο "χαζη" η ειδηση  ,αυτα που γραφουν δεν στεκουν, και ουτε εδειξε και κανενας καποια αποδειξη σε αυτα που λενε, αλλα αυτα γινονται αν εχεις ως πηγη σχολια στο reddit 😛

δλδ τι προβλημα ειχες και παλευες ωρες?

Αφου έστησα το μηχάνημα

Περασα windows

Εκανα update τα win

Και σκέφτηκα να κανω update chipset

Έμενε στο 0% και ζητούσε επανεκκίνηση για να κανει το GPIO driver. Εκανα επανεκκίνηση. Μονή διαθέσιμη ανάλυση 640x480. Νομιζα ότι έφταιγα εγω. Τρεις φορες τα ξαναέκανα και τιποτε. Format, Windows ξανα και απλα δεν εκανα ποτε update chipset drivers

Δημοσ.
12 ώρες πριν, LoufasGR είπε

Ρε παιδιά ειλικρινά, ας δώσω 100$ παραπάνω να πάρω Intel και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο παρά αυτό το πράγμα με τα bios update κλπ... 6 χρόνια είχα το hashwell σύστημα, οι φορές που μου έβγαλε blue screen η δεν δούλευε σωστά το μηχάνημα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού...

Φίλος έχει b450 σύστημα και με το τελευταίο bios update δεν έχει καταφέρει ακόμα να τρέξει τις μνήμες στα 3200mhz. 😛 

Εγώ φτιάξει σύστημα για φίλο μου που μπήκε και αυτος στο κλαμπ για παιχνίδια με r5 3400G rx460 16gb ram και όντως έχει ώρες ώρες κρασαρισματα, εγώ ακόμα μένω με το 1155 σύστημα μου με i7 3770k rx590 20gb ram και δεν έχει γίνει ποτέ blue screen η κάποιο κρασαρισμα (βέβαια παραμένω πιστός σε window 7 ίσως γι'αυτό) αλλά παίζω τα πάντα τέρμα δεν θέλω ακόμα αναβαθμιση αξιζαν τα τις λεφτα που είχα δώσει

Στις 20/4/2020 στις 10:35 ΜΜ, BadBoy είπε

Εντάξει δεν είναι λογική αυτή όμως, οι drivers έχουν διορθώσεις για πολλά καινούρια παιχνίδια ή εφαρμογές. Τώρα βέβαια αν είναι να χαλάσουν όλο το σύστημα, τι να πω.

Ενταξει 1 στα 3-4 το βγαζει καλό γενικά όμως έχουν θέματακια μόνο τα catalyst control center ήταν τέλειος σταθερά. Και εντάξει δεν χαλάει το σύστημα λίγο βλακιουλες μπορεί να κάνει να στα παιχνίδια αλλα οκ 😅😅

Δημοσ.
21 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

μα στο 99.9% δουλεύει τι να λέμε τώρα ειναι δυνατόν να μην δουλεύει το HDR ;;; απλά κάποιοι τύποι δεν καταλαβαίνουν ότι επειδή αυτοι έχουν ένα πρόβλημα δεν ειναι σφαιρικό ή δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία μιας εταιρίας

Σε άλλο φόρουμ ενα παιδάκι γκρίνιαζε για την 5700 xt κάρτα του πως κρασάρει στο DOOM και παίζει με χαμηλά FPS κτλ και έκανε λάθος που αγόρασε AMD και εν τέλη αυτό που έφταιγε ήταν πως δεν την έβαλε στην x16 υποδοχή αλλά στην άλλη την μικρότερη χ4 πιο κάτω επειδή στην χ16 λέει ακουμπούσε το καλώδιο της ψύκτρας του επεξεργαστή στην κάρτα και φυσικά (τερας λογικής) αντί να μετακινήσει το καλώδιο μετακίνησε την κάρτα...

αλλά η AMD του έφτεξε....

Μόλις έβαλε την κάρτα στο χ16 slot όλα τρέχανε ρολόι. 

Έψαχνες να λύσεις κάποιο πρόβλημα και έπεσες πάνω στο παιδάκι? Αυτά είναι!

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα. Ηθελα να ρωτησω το εξης. Ποια version απο τα drivers ειναι safe? Απο τι βλεπω τα 2.04.04.111 εχουν θεμα. Δηλαδη ολα τα προηγουμενα ειναι OK? 😛

Δημοσ.
10 ώρες πριν, bolzor είπε

Καλησπερα στην κοινοτητα. Ηθελα να ρωτησω το εξης. Ποια version απο τα drivers ειναι safe? Απο τι βλεπω τα 2.04.04.111 εχουν θεμα. Δηλαδη ολα τα προηγουμενα ειναι OK? 😛

Μια  χαρά είναι οι τελευταίοι drivers 

Δημοσ.
Στις 21/4/2020 στις 1:29 ΜΜ, saley7 είπε

Απο τον πρωτο μου υπολογιστη που ημουν 6-7 χρονων που μου τον ειχε κανει δωρο ο πατερας μου ειχε amd καρτα γραφικων και ιντελ επεξεργαστη ε λοιπον χωρις καθαρισμα απο σκονες γιατι δεν ηξερα μου εβγαλε καπου 6 χρονια και μετα απλα εκαψε πλακετα και ετσι μπηκα στο θεμα των υπολογιστών και αρχισα να ασχολουμαι. Η καρτα γραφικων εζησε συνολικά καπου 12 χρονια ηταν η ati x1650 pro 256 και ανοιξε το κραισις 2 με κοληματα βεβαια αλλα το ανοιξε οποτε εγινα φαν, οπως και ο επεξεργαστής ηταν ο celeron 1.80ghz τον ειχα κανα χρονο χωρις καθολου παστα και με οβερκλοκ 2.4ghz βαραγε 100-120 βαθμους το καλοκαιρι 😂😂 και νητρικη ηταν asus η οποια πωληθηκε μετα απο πολυ ωρα παιχνιδιου πληρως λειτουργικη αρα και με ιντελ και ασους ειμαι επισης φαν! Το κακο που δεν ειχα ποτε θεμα ηταν τα driver για την καρτα γραφικων οσο υπηρχε το CCC (catalyst control center) ολες οι κάρτες και αλλες που ειχα παρει λειτουργουσαν ΤΕΛΕΙΑ απο τοτε που εβγαλε τα crimson και τα πιο καινουργια χεστα χαραλαμπε κοβει γραφικα ωρες ωρες και μιλαμε για καρταρες πχ rx590 που εχω τωρα rx580 που ειχα πριν λιγο καιρο και hd 7950-7970 που ειχα πριν ή κανει fps drops εκει που είναι όλα τελεια. Στην τελευταία που εκανα μου εκανε μονη της underclock  και μου κρασαρε σε μερικες σκηνες στο assassin's creed odyssey και ευτιχως που το πηρε το ματι μου και το επανεφερα και ετσι εχει στρωσει μεχρι στιγμης 😂

AMD το 2010 σε καρτα γραφικων δεν υπηρχε..Εξαγοραστηκε απο την AMD η ΑΤΙ γιατι θελησε να χτυπησει και την nvidia..H amd οπως και η ati τοτε δυστυχως ειναι λιγο πισω σε software..βεβαια εδω και 1 μηνα εχει βγαλει και η nvidia 2 χαλια drivers που σε μερικα παιχνιδια εχει εντονο fps drop μεχρι και 3 secs freezarei..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...