Mr^Robot Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους τους συμφορουμίτες και Χριστός Ανέστη !! Εύχομαι Υγεία στης δύσκολες στιγμές που περνάμε . Ειχα την ατυχία να κληρονομήσω ενα 650αρι Innovator PSU απο τον αδερφό μου ο οποίος το αγόρασε πέρυσι απο το Κίτρινο Μαγαζί ( πάρα της αντίρρησης μου τοτε) ! Φέτος μετα απο ριζική αναβάθμιση του μηχανήματος που έκανε εβαλε μυαλο και με ακουσε μια φορα στην ζωη του και βάλαμε μερικα όμορφα πραγματάκια πάνω όποτε απο εκει είμαστε κομπλε Μιας και λοιπον μεταξύ άλλων κληρονόμησα και αυτο , και χρειάστηκε πριν καμιά εβδομάδα να στήσω της γυναίκας ενα μηχάνημα απλο για internet browsing κτλπ και αφου ημουν και με μπατζετ είπα να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να το βαλω πανω. Το πρόβλημα μου ειναι το εξης , ο 120αρης που εχει πάνω δουλεύει συνεχώς στο 80% ( νομίζω αλλιώς δεν εξηγείτε ) με αποτέλεσμα το μηχάνημα να κανει θόρυβο μεν , υποφερτό δε εως ενα βαθμό αλλα μετα απο αρκετή ωρα καταντάει τραγικά εκνευριστικός σε 25 τετραγωνικά δωμάτιο . Το ιδανικό για εμένα θα ηταν αλλο τροφοδοτικό άλλα με της καταστάσεις που συμβαίνουν δεν υπάρχει μια για κάτι ποιοτικό , οπότε αναγκαστικά "παντρεύτηκα" το Innovator . Σκέφτομαι να του βάλω χέρι , ποιος ειναι ο προτεινόμενος τρόπος? ματίζω χύμα εναν αλλο 120αρι η βάζω ενα ποτενσιομετρο ? ενδιάμεσα πλακέτας και ανεμιστήρα για να ελέγχω της στροφές ? ειναι safe ?( μην κάνουμε και κανένα μπαμ κιόλας , δεν του εχω μπεσα ) Ευχαριστώ προκαταβολικά . Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από Mr^Robot
rayven18 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Δεν θα σου συνιστούσα να πειράξεις τις στροφές του. Προτιμότερο θα ήτανε αν σου περισεύει κανένα άλλο ανεμιστηράκι να το αλλάξεις προκειμένου να γλιτώσεις λίγο τον θόρυβο, η απλά να καθαρίσεις το παλιό και να το λαδώσεις λίγο.
Mr^Robot Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Ευχαριστω για την απαντηση . Δυστυχώς αυτη την στιγμή δεν εχω κάποιο εύκαιρο 120αρι , ολο και κατι θα βρεθεί όμως . Το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει αυτο που θα βρω / βαλω , αν δηλαδή θα ειναι χειρότερο η καλύτερο , ενω αν πείραζα της στροφές έμοιαζε ποιο σίγουρη λύση .
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Το καλύτερο πιστεύω θα ήταν να πάρεις άλλο σε τι pc έχει μπει? 2
Mr^Robot Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Για εκει με κόβω να πω την αλήθεια τώρα , αν και θα πρέπει να ανεχτώ το innovator για λίγο καιρό , γιατί δεν παίζει μια .. Τα σπεκς είναι --> A10 7700K με Ενσωματωμένα γραφικά ( για αρχή ) --> MSI A88X-G41 PC Mate V2 --> CRUCIAL BALLISTIX 4GB DDR3 1600mhz --> SSD 120gb Patriot --> HDD 500gb 2,5 Slim Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από Mr^Robot
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Κάτι τέτοιο είναι παραπάνω από αρκετό https://www.skroutz.gr/s/14158568/Be-Quiet-System-Power-9-400W.html! 1
Mr^Robot Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλη επιλογή φαίνεται , αν και τοσα χρόνια δεν εχει πέσει κάποιο της εταιρίας στα χέρια μου . Και εγω σκεφτόμουν ενα του 50αρικου , ισως όμως με καμια 100αρια watt παραπάνω αφου στα σχεδία είναι να μπει και μια κάρτα γραφικών στο άμεσο μέλλον ( κατι σε 660 / 760 κτλπ .. οτι βρω δλδ ) και να διπλασιασουμε και την ραμ ,, αφού η γυναικά φτιάχνει content στο Youtube , και λεω να κάνει και λιγο Edit ( Οσο μπορεί ) μέσω δικτύου σε ενα μικρο NAS και απο εκει να το κάνω εγω export απο το σύστημα της υπογραφής μου . Νόμιζα οτι ειχα λύσει τουλάχιστον το θεμα του τροφοδοτικού , αλλα τελικα μονο πονοκέφαλο ( και στην κυριολεξία ) μπορει να φέρουν αυτα τα Innovator Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από Mr^Robot
meletis_m Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δές και της Seasonic σε αυτά χρήματα αλλά και Watt που χρειάζεσαι . Εχω στο Η/Υ του γραφειου , ειναι αθόρυβο
TheDevilMayCare Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Εισαι σιγουρος οτι αυτος ο θορυβος, δεν εχει να κανει καθολου με καποιο τυχον συντονισμο? 🔊 Δοκιμασε το λιγο εντελως εκτος κουτιου το τροφοδοτικο -να λειτουργει το pc!- και συγκρινε!
afm Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα σου πρότεινα και εγώ ένα καινούριο psu. Τώρα αν θες να δοκιμάσεις να το φτιάξεις κάνε και συ ότι έκανα και εγώ σε ένα παλιό Innovator psu που το ανεμιστηράκι του έκανε αφάνταστο θόρυβο. Άνοιξε το τροφοδοτικό (φυσικά εκτός ρεύματος). Βγάλε τον ανεμιστήρα. Βγάλε το αυτοκόλλητο που έχει στο κέντρο της φτερωτής του. Από κάτω υπάρχει μία τρυπούλα. Ρίξε μία "φυσουνιά" λάδι μηχανής σε σπρέι (όχι αντισκωριακό τύπου UD40 αλλά λάδι μηχανής). Γύρισε λίγο με το χέρι σου το ανεμιστηράκι για να πάει το λάδι παντού. Βάλε το αυτοκόλλητο και τον ανεμιστήρα στην θέση τους και κλείσε το τροφοδοτικό. Όταν το βάλεις να δουλέψει θα δεις τεράστια διαφορά στον ήχο. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από afm
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 https://www.ebay.co.uk/itm/AMD-Athlon-X4-760K-3-8GHz-Quad-Core-Processor-Socket-FM2-100W-CPU/291941367984?epid=1238844474 + https://www.info-world.gr/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/kartes-grafikon/jegy-radeon-rx460-4gb-gddr5-128bit,-hdmi/dp/dvi-refurbished10120972.html Καθαρισες με cpu + vga! Επισης δινεις μετα τον δικο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα