angelosxatz Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχει βάλει κάποιος VPN για να αλλάξει πληρωμή του Netflix από άλλη χώρα? Πχ. από Τουρκία η Αργεντινή? Να ναι, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια. Σας ευχαριστώ,
Bourdoulas Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/4/2020 στις 6:14 ΜΜ, angelosxatz είπε Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχει βάλει κάποιος VPN για να αλλάξει πληρωμή του Netflix από άλλη χώρα? Πχ. από Τουρκία η Αργεντινή? Να ναι, θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια. Σας ευχαριστώ, Νομίζω δεν λειτουργεί αυτή η μέθοδος πλέον Edit: Ακυρο, μια χαρά λειτουργεί Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από Bourdoulas Διόρθωση
angelosxatz Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Παιδιά εγώ τελικά δεν μπόρεσα πάντως να το κάνω.
Hamurabi Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Ε πείτε ρε παιδιά τι κάνουμε Όποιος ξέρει. Μοιράστε τη γνώση
barimagas Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Πρεπει πρωτα να κανεις ακυρωση συνδρομης, και υστερα με vpn Τουρκιας Αργεντινης???
angelosxatz Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Στις 29/4/2020 στις 2:39 ΠΜ, barimagas είπε Πρεπει πρωτα να κανεις ακυρωση συνδρομης, και υστερα με vpn Τουρκιας Αργεντινης??? Ναι εγώ το έκανα αυτό αλλά έλεγε ο τρόπος πληρωμής δεν είναι έγκυρος
ExTaCy1337 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια γνωριζει κανεις αν αλλαξε κατι με τα VPN τα accounts κτλ? Ενας φιλος απο Αγγλια δεν μπορει να δει σειρα που θα επρεπε να παιζει στην Αγγλια, ισως επειδη χρησημοποιει Ελληνικο account? Ουτε καν με VPN... Αν και ειπε μεχρι προχθες επαιζε κανονικα! Και εγω τωρα με VPN δεν μπορω να την δω που δοκιμασα κανα 2 free.. ενω με βαζει σιγουρα στο Αγγλικο netflix.com/en-gb/ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από ExTaCy1337
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα