Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα,

έχω ενα megane coupe 00' , και θέλω να του κάνω
ένα μικρό σέρβις
+ αλλαγή δεξιού ημίμπαρου
+ σέρβις το A/C που από κάπου χάνει το φρεον μάλλον( το αναπλήρωσα πέρυσι και τώρα δεν βγάζει καν κρύο)

Αν γνωρίζει κάποιος , τι τιμές να περιμένω πάνω κάτω; 

Σας ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από UpToDate_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, UpToDate_ είπε

Καλησπέρα στην παρέα,

ένα μικρό σέρβις
+ σέρβις το A/C που από κάπου χάνει το φρεον μάλλον( το αναπλήρωσα πέρυσι και τώρα δεν βγάζει καν κρύο)

Σας ευχαριστώ πολύ 

Αναλογα που θα το κανεις service.. Ακομα η τιμη θ αλλαξει αν πας εσυ τ ανταλλακτικα!

Δημοσ.

Το a/c σου έχει βλάβη, άρα μιλάμε για επισκευή και όχι για σέρβις. Τα κλιματιστικά είναι κλειστά κυκλώματα και ως τέτοια δεν χάνουν ούτε καταναλώνουν το ψυκτικό υγρό. Ένα σύστημα που δεν έχει βλάβη δουλεύει με το ίδιο υγρό για δεκαετίες χωρίς να χρειάζεται ποτέ συμπλήρωμα (όπως πχ το ψυγείο του σπιτιού).

Πρέπει να βρεθεί από πού χάνει και να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί το ελαττωματικό εξάρτημα.

Διαφορετικά θα πληρώσεις "σέρβις" και "συμπλήρωμα ψυκτικού" και σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι άδειο.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, UpToDate_ είπε

Καλησπέρα στην παρέα,

ένα μικρό σέρβις

Σας ευχαριστώ πολύ 

Εάν παίρνει φρέον ( νομίζω το θυμάμαι σωστά R134) να ξέρεις η τιμή έχει εκτοξευθεί τα 2 τελευταία χρόνια. Πρέπει να συμπληρωθεί μαζι φωσφωρούχο , να το δουλέψεις και κατα 70% θα φανεί η διαρροή . 

Ημίμπαρο αναλόγως τι μάρκα θα βάλεις υπάρχει εύρος τιμών σε εμπορίου 

Όταν εννοείς μικρό Service τι θα αλλαχτεί συγκεκριμένα ;

π.χ. ( λάδια κινητήρα, φίλτρο λαδιου, καυσίμου, αέρος, καμπίνας , μπουζί, αντιψυκτικό ); 

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα είπανε οι προλαλήσαντες για το AC , το κόστος ειναι και αναλογα ποσο θα παιδευτει να τη βρει.  Τα ημίμπαρα δεν ειναι τοσο ακριβα ειδικα τα Ashika ειναι γυρω στα 25-30 ευρω και δεν ειναι απο τις πιο δυσκολες αλλαγές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...