Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Σε εμενα , απο οτι ειδα, το Α/Κ απο οπου παιρνω ιντερνετ είναι 700 περιπου μετρα μακρια, ειναι καλο ή κακο αυτο;

Όσο πιο μακρυά είσαι από το Α/Κ τόσο χαμηλότερες ταχύτητες θα μπορείς να έχεις. Αν δεν έχει αναβαθμηστεί η καμπίνα σου σε VDSL Vectoring που μάλλον δεν έχει όπως και σε εμένα, θα αναβαθμιστεί σε FTTH δηλαδή οπτική ίνα μέχρι το διαμέρισμα.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, InternetMaster είπε

Όσο πιο μακρυά είσαι από το Α/Κ τόσο χαμηλότερες ταχύτητες θα μπορείς να έχεις. Αν δεν έχει αναβαθμηστεί η καμπίνα σου σε VDSL Vectoring που μάλλον δεν έχει όπως και σε εμένα, θα αναβαθμιστεί σε FTTH δηλαδή οπτική ίνα μέχρι το διαμέρισμα.

Υπαρχει κάποιος τροπος για να ξερω ποσο περιπου θα εχω σε VDSL ή μονο απο το line attenuation ;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Υπαρχει κάποιος τροπος για να ξερω ποσο περιπου θα εχω σε VDSL ή μονο απο το line attenuation ;

Παίζει σημαντικό ρόλο και η ποιότητα του χαλκού στη περιοχή σου. Όπως έχω ξαναπεί το VDSL απο Α/Κ είναι hit or miss. Μπορείς να ρωτήσεις κανένα γείτονα που έχει VDSL πόση ταχύτητα έχει. Να περιμένεις περίπου 36-39 Mbps ίσως και περισσότερα αν πέσεις σε καλό ζεύγος.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, InternetMaster είπε

Παίζει σημαντικό ρόλο και η ποιότητα του χαλκού στη περιοχή σου. Όπως έχω ξαναπεί το VDSL απο Α/Κ είναι hit or miss. Μπορείς να ρωτήσεις κανένα γείτονα που έχει VDSL πόση ταχύτητα έχει. Να περιμένεις περίπου 36-39 Mbps ίσως και περισσότερα αν πέσεις σε καλό ζεύγος.

Πως ξερουμε ομως οτι θα είναι απο Α/Κ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε

Πως ξερουμε ομως οτι θα είναι απο Α/Κ;

Αν η καμπίνα από την οποία εξυπηρετήσαι δεν έχει αναβαθμιστεί σε νέου τύπου KV τότε θα πάρεις από Α/Κ

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, InternetMaster είπε

Αν η καμπίνα από την οποία εξυπηρετήσαι δεν έχει αναβαθμιστεί σε νέου τύπου KV τότε θα πάρεις από Α/Κ

μαλιστα.. Σε ευχαριστώ παρα πολυ για τον χρονο σου φιλε να εισαι καλα :)

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Η Vodafone πόσο SNR δίνει συνήθως ;

Παρατηρώ τώρα τελευταία, την μία έχω 7,Χ και την άλλη 9,Χ. Αυτό γίνεται με την επανεκκίνηση του ρούτερ, που τον τελευταίο καιρό με τα προβλήματα της Vodafone, γίνεται 2-3 φορές μέσα στη μέρα. 

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/12/2021 στις 6:29 ΜΜ, TaxiarhisGR είπε

50αρα 300 μετρα απο την καμπινα πως την βλεπετε?

0fecc.png

Μια χαρα τερματιζει η γραμμη οποτε εισαι τζετ! Πατα εδω κ ψαξε για max atainable αναμεσα στα "κινεζικα" που βγαζει να δεις ποσο μπορει να πιασει μαξ για μελοντικη αναβαθμιση 100αρας κτλ

http://192.168.1.1/data/Status.json

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, malias4 είπε

Μια χαρα τερματιζει η γραμμη οποτε εισαι τζετ! Πατα εδω κ ψαξε για max atainable αναμεσα στα "κινεζικα" που βγαζει να δεις ποσο μπορει να πιασει μαξ για μελοντικη αναβαθμιση 100αρας κτλ

http://192.168.1.1/data/Status.json

Ωραιος ευχαριστω πολυ φιλε μου βγαζει αυτο εδω οποτε μπορει μαξ 56 down 24up? { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_downstream", "varvalue": "56752" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_upstream", "varvalue": "24501" }, 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε

Ωραιος ευχαριστω πολυ φιλε μου βγαζει αυτο εδω οποτε μπορει μαξ 56 down 24up? { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_downstream", "varvalue": "56752" }, { "vartype": "value", "varid": "dsl_max_upstream", "varvalue": "24501" }, 

Ναι αρα μεχρι 50αρα πας φιλε μου. αν εισαι κοντα στο καφαο ισως κ να φταιει κατι στην δικια σου καλωδιωση μεσα στο σπιτι αλλα αφου τερματιζεις μην σκας κ πολυ !!

Δημοσ.
On 01/01/2022 at 21:33, TaxiarhisGR said:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwilvtW9wpv1AhUTSvEDHdflAHQQFnoECAUQAQ&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK

για να παρεις τα μεγιστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...