Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα & χρονια πολλα.Φιλοι μου εχω ενα σημερινο προβλημα.  Αγοραζω κανονικα το Malwarebytes και μου ερχεται  & το κλειδι(αδεια) στο μειλ  που τους εδωσα...Λεω ωραια τωρα να το ταχτοποιησουμε.  Αγορασα το Premium.Το κανω εγκατασταση-μια χαρα-παω μετα να βαλω το κλειδι-Activate, αλλα μου βγαζει μνμ, οτι αδυνατει....Παλευω ξαναπαλεω, καθαριζω απο υπολλειματα παλαια, το ξαναβαζω, αλλα τιποτα....Εχω δυο μνμ που μου βγαζει οταν παω να κανω Activate....Τα βαζω συν-να εδω για να μου δωσετε καποια βοηθεια, ειναι κριμα να εχω τον κωδικο & να μην μπορω να το εγκαταστησω. Σας ευχαριστω.

Υ.Γ αυτα τα δυο(2) μνμ ειναι...το μεγαλο το βγαζει πρωτο & μετα-το μικρο-στη συνεχεια.

SYNDESH ADYNATH.jpg

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.jpg

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.

Καλησπερα. με την εταιρεια οχι, για τον λογο που δεν γνωριζω καλα τα Αγγλικα, αλλοιως εννοειται θα τους ρωτουσα γιατι δεν παιρνει  την αδεια που μου στειλανε....τι αλλο να κανω ?

Δημοσ.

Στο λινκ ακολουθείς βήματα. Προχώρα επιλέγοντας στην αρχή "I am a home customer" δώσε το email σου, επέλεξε στο Issue type "I need help activating..." βάλε σαν subject "I cannot activate mbam". Στο description βάλε το μήνυμα "When i try to activate malwarebytes i get a message "Unable to contact activation center" and then an error "installation_token not found". Μετά επέλεξε στο product το Malwarebytes for windows και πάτα attachments και φόρτωσε τα screenshots.

Πάντως έτσι που βλέπω τα μηνύματα ίσως να σε κόβει κάποιο firewall. Μήπως σου ζήτησε κατά την εγκατάσταση να επιτραπεί η σύνδεση στο Internet και του αρνήθηκες; Μπορεί επίσης να είναι και κάποιο προσωρινό πρόβλημα και αύριο π.χ. να μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vounisios είπε

Καλησπερα & χρονια πολλα.Φιλοι μου εχω ενα σημερινο προβλημα.  Αγοραζω κανονικα το Malwarebytes και μου ερχεται  & το κλειδι(αδεια) στο μειλ  που τους εδωσα...Λεω ωραια τωρα να το ταχτοποιησουμε.  Αγορασα το Premium.Το κανω εγκατασταση-μια χαρα-παω μετα να βαλω το κλειδι-Activate, αλλα μου βγαζει μνμ, οτι αδυνατει....Παλευω ξαναπαλεω, καθαριζω απο υπολλειματα παλαια, το ξαναβαζω, αλλα τιποτα....Εχω δυο μνμ που μου βγαζει οταν παω να κανω Activate....Τα βαζω συν-να εδω για να μου δωσετε καποια βοηθεια, ειναι κριμα να εχω τον κωδικο & να μην μπορω να το εγκαταστησω. Σας ευχαριστω.

Υ.Γ αυτα τα δυο(2) μνμ ειναι...το μεγαλο το βγαζει πρωτο & μετα-το μικρο-στη συνεχεια.

SYNDESH ADYNATH.jpg

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.jpg

Το πρώτο error message σημαίνει πως "μιλησε" στον σέρβερ, αλλά δεν πήρε απάντηση. Συνήθως είναι είτε κάποιο firewall που σε κόβει, είτε διακοπή σύνδεσης με access point.

Το δεύτερο error message σημαίνει πως έστειλες στον σέρβερ τους ένα λάθος κλειδί πολλές φορές, μάλιστα δε το έκανες τόσο γρήγορα, που σε πέρασε για ρομποτάκι. Σε έχει κλειδώσει για 24 ώρες. Ξαναπροσπάθησε τσεκάροντας ότι στέλνεις το σωστό, αλλά μόνο μετά από μια μέρα και λίγη ώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα φιλοι μου.Τελικα ολα αποκατασταθηκαν & ειναι οκ. Ενω ειχα αυτες τις μερες την Free εκδοση & απο εκει προσπαθουσα να βαλω το κλειδι ωστε να γινει Premium, δεν εδωσα την δεουσα προσοχη που ειχε αυτο το Free προγραμμα κατω γωνια δεξια....Ειχε δυο[2] επιλογες, η μια εγραφε, Deactivate Licence  & η αλλη αν θυμαμαι καλα,  change Lincense key.Λεω ας δοκιμασω πρωτα το ενα[πρωτο] & μετα το αλλο....Ετσι το εκανα εβαλα το κλειδακι που μου ειχαν στειλει & ολα οκ....Εγινε η εκδοση Premium....Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον <<εβλεπε>>το παλιο κλειδι το οποιο ειχε ληξει-αυτο φανταζομαι-& δεν το δεχοταν το καινουργιο, το προχτεσινο.Αρα αφου εκανα το Deactivate,  μετα εφτιαξαν ολα.   αυτα φιλοι μου...σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.να ειστε καλα & χρονια πολλα.γεια χαρα.

Επεξ/σία από vounisios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι.....Εχω & το ESET Internet Security....Αυτο το διδυμο τα παει μια χαρα....Ειναι ο καλυτερος συνδυασμος για μενα...ολοκληρωμένη προστασία...καλο βραδυ.

Επεξ/σία από vounisios
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πάντως μια από τις τελευταίες εκδόσεις του Malwarebytes, έκανε μεγάλη χρήση cpu, και είχα αναγκαστεί να χρησιμοποιώ την παλαιότερη, οπότε δεν το άφηνα να κάνει ενημέρωση προγράμματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...