Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα. Πραγματικά παράδοξο. Χρειάστηκαν τα κορυφαία μυαλά στην εξέλιξη της τεχνολογίας, για να οδηγηθούμε στην πραγματικότητα στην αποβλάκωση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη περασανε αρκετa απο αυτα τα μαραφετια απο τα χερια μου...κυριολεκτικα...

εχω να πω το εξης:

ολα αυτα σου δειχνουνε βηματα, πατωματα, τρεξιμο, κολυμπι, ποδηλατο...κλπ...

πιο πολυ...πιο γρηγορα...VO2MAX ...Oximeter ...

λοιπον, θελω ενα να μου λεει αραξε ρε μεγαλε..ξαπλωσε στον καναπε και λιωσε στην τουφα...

ενα τετοιο θα ηθελα..

ακου , να πλενεις τα χερια σου ...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που περιμεναν μια πανδημία [και ένα app] για να μάθουν να πλένουνε σωστά τα χέρια τους για πάνω από 6 λεπτά με αντισηπτικό σαπούνι... 🤷‍♂️

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

επειδη περασανε αρκετε απο αυτα τα μαραφετια απο τα χερια μου...κυριολεκτικα...

εχω να πω το εξης:

ολα αυτα σου δειχνουνε βηματα, πατωματα, τρεξιμο, κολυμπι, ποδηλατο...κλπ...

πιο πολυ...πιο γρηγορα...VO2MAX ...Oximeter ...

λοιπον, θελω ενα να μου λεει αραξε ρε μεγαλε..ξαπλωσε στον καναπε και λιωσε στην τουφα...

ενα τετοιο θα ηθελα..

ακου , να πλενεις τα χερια σου ...

Τα Garmin σου βγάζουν recovery time πάντως, και αν έχεις απότομα ψηλό Load, σου λέει να το πάρεις πιο χαλαρά για να μην "καείς". Που στην ουσία είναι το "άραξε!" :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΝΆ ΤΟ ΜΟΙΡΆΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Μ.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

Επεξ/σία από tuning123
  • Like 1
Δημοσ.

Κάθε δύο ώρες είναι άχρηστο. Θα μπορούσε να ήταν χρησιμότερο με gps... ορίζεις που είναι το σπίτι σου. Αν βγεις (φύγεις κάποια μέτρα μακριά) από αυτό για πάνω από χ ώρα τότε όταν επιστρέψεις σε αυτό σου θυμίζει να πλύνεις τα χέρια σου.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, AtiX είπε

Ποτέ θα βγει εφαρμογή που θα μας υπενθυμίζει ότι ξεπεράσαμε το επιτρεπόμενο όριο στις παλινδρομήσεις του καλού μας χεριού????

14 ώρες πριν, billsnake21 είπε

Ποιο είναι το επιτρεπόμενο όριο όμως? 

14 ώρες πριν, AtiX είπε

Ααα λογικά στη εφαρμογή θα βάζεις κάποια στοιχεία όπως ηλικία, ύψος, βάρος, ζώδιο και άλλα και θα στο βγάζει μόνη της...

μπα....δε θα τη βγάλει η μπαταρία....😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/4/2020 στις 5:49 ΜΜ, Dinos1973 είπε

Μάλλον θα πρέπει να δημιουργήσει ένα smart watch που να μας θυμίζει Apple Watch ️,  γιατί ότι κυκλοφορεί στην αγορά είναι επιεικώς απαράδεκτο !

μιλας για apple watch και βαζεις emoji που θυμιζει galaxy watch...

Μια χαρα ειναι τα Galaxy watch . Δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα apple watch . Συνεργαζονται με ολα τα κινητα τηλεφωνα ακομη και με iOS και και κοστιζουν και φτηνοτερα σε αναλογες εκδοσεις.

Επεξ/σία από songless_bird
Δημοσ.
4 ώρες πριν, songless_bird είπε

μιλας για apple watch και βαζεις emoji που θυμιζει galaxy watch...

Μια χαρα ειναι τα Galaxy watch . Δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα apple watch . Συνεργαζονται με ολα τα κινητα τηλεφωνα ακομη και με iOS και και κοστιζουν και φτηνοτερα σε αναλογες εκδοσεις.

Μάλλον τρολαρεις.......

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Μάλλον τρολαρεις.......

Ευχαριστημενος κατοχος galaxy watch 1.5 χρονο. Σε σχεση με το apple watch 5 της κουνιαδας μου δεν βρηκα διαφορα περα οτι το apple watch εχει πιο δυστροπο χειρισμο με την κορωνα και το περιεργο μενου με τα μαζεμενα εικονιδια σε μικρογραφια (ξερω αλλαζει διαταξη ). Χειροτερη μπαταρια που δεν παραβλεπεται και πιο εύθραυστη κατασκευη . Το τζαμακι το χαιρεταας με το πρωτο χτυπημα. Το μονο που ζηλεψα ειναι το push to talk που εχει σαν τα παλια nokia , αλλα αυτο μονο αν εχει και ο αλλος apple watch. Κατα τ'αλλα δεν εχει κατι να ζηλεψει το Galaxy watch. Ειδικα το active 2.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, songless_bird είπε

Ευχαριστημενος κατοχος galaxy watch 1.5 χρονο. Σε σχεση με το apple watch 5 της κουνιαδας μου δεν βρηκα διαφορα περα οτι το apple watch εχει πιο δυστροπο χειρισμο με την κορωνα και το περιεργο μενου με τα μαζεμενα εικονιδια σε μικρογραφια (ξερω αλλαζει διαταξη ). Χειροτερη μπαταρια που δεν παραβλεπεται και πιο εύθραυστη κατασκευη . Το τζαμακι το χαιρεταας με το πρωτο χτυπημα. Το μονο που ζηλεψα ειναι το push to talk που εχει σαν τα παλια nokia , αλλα αυτο μονο αν εχει και ο αλλος apple watch. Κατα τ'αλλα δεν εχει κατι να ζηλεψει το Galaxy watch. Ειδικα το active 2.

Φαντάζομαι χρησιμοποίησες το Samsung Pay...……...oups δεν υπάρχει κατι τέτοιο........και μονο ότι το apple watch εχει market share 38% τα λέει όλα!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Φαντάζομαι χρησιμοποίησες το Samsung Pay...……...oups δεν υπάρχει κατι τέτοιο........και μονο ότι το apple watch εχει market share 38% τα λέει όλα!!!!

Δεν υπάρχει Samsung pay; Κλασική άγνοια apple user . Και εσύ φαντάζομαι χρησιμοποίησες το ecg ή το apple pay με ελληνική κάρτα εκτός alpha Visa  ε;  Ναι χρησιμοποιώ το apple pay με curve και ελληνικές κάρτες , όπως το έκανα για λίγο και με το Samsung pay .Το apple watch είχε πριν 1.5 χρόνο το 60% της πίτας . Όταν αποφάσισε η Samsung να ασχοληθεί σοβαρά η apple έπεσε και συνεχίζει να πέφτει . Αυτό τα λέει όλα !!! 

Επεξ/σία από songless_bird
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, songless_bird είπε

Δεν υπάρχει Samsung pay; Κλασική άγνοια apple user . Και εσύ φαντάζομαι χρησιμοποίησες το ecg ή το apple pay με ελληνική κάρτα εκτός alpha Visa  ε;  Ναι χρησιμοποιώ το apple pay με curve και ελληνικές κάρτες , όπως το έκανα για λίγο και με το Samsung pay .Το apple watch είχε πριν 1.5 χρόνο το 60% της πίτας . Όταν αποφάσισε η Samsung να ασχοληθεί σοβαρά η apple έπεσε και συνεχίζει να πέφτει . Αυτό τα λέει όλα !!! 

Νομίζω ότι συνεχίζεις να τρολαρεις........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...