ZauZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Το έχω κάμποσο καιρό τώρα (το πήρα με την προσφορά μαζί με το Nova 5T οπότε βγήκε αρκετά φτηνά). Όμορφο, ποιοτική κατασκευή, πολύ καλό πληκτρολόγιο, καλή οθόνη για business χρήση αλλά θα ήθελε λίγο περισσότερη φωτεινότητα (δεν κάνει για επεξεργασία φωτογραφίας και video εκτός και αν είναι πραγματικά ανάγκη μια στο τόσο). Ο προσανατολισμός του είναι καθαρά business. Πολύ καλή αυτονομία, ελαφρύ και γενικά έχω μείνει μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. Υγ : Επίσης να αναφέρω ότι κατασκευαστικά προβλήματα που είδα από άλλους χρήστες του forum στο δικό μου δεν παρατήρησα κάτι. Παρακάτω το δικό μου review : 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Πολύ ωραίο Review ! ενώ βαριέμαι απίστευτα να βλέπω βίντεο του είδους, το συγκεκριμένο ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν 15 λεπτά. Εξηγείς με το παραπάνω όλα όσα θα πρεπε να ξέρουμε και δεν μας αφήνεις με καμία απορία Ειλικρινές, επεξηγηματικό και άψογο απο θέμα editing βίντεο. Μπράβο Θα τσεκάρω το κανάλι σου μιας και δεν το ήξερα, θένκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μήπως πρέπει να μεταφερθεί εδώ;;;;;; https://www.insomnia.gr/reviews/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Στο επόμενο review βαλε και ενα overwatch/lol/valorant/sims4 να δουμε πως τα παει σε light gaming. Καθώς και πως τα πάει στο Handbreak σε βίντεο πχ καταγραφή μιας 2ωρης διάλεξης με bitrate 6000 σε format για youtube 1080p 60fps. Είναι πράγματα που χρειάζονται σε εναν μεσο φοιτητή ειδικά με αυτα που βιώνουμε σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Μήπως πρέπει να μεταφερθεί εδώ;;;;;; https://www.insomnia.gr/reviews/ Νομίζω εκεί βάζουν μόνο τα reviews της ομάδας του insomnia... 8 λεπτά πριν, mp44christos είπε Στο επόμενο review βαλε και ενα overwatch/lol/valorant/sims4 να δουμε πως τα παει σε light gaming. Καθώς και πως τα πάει στο Handbreak σε βίντεο πχ καταγραφή μιας 2ωρης διάλεξης με bitrate 6000 σε format για youtube 1080p 60fps. Είναι πράγματα που χρειάζονται σε εναν μεσο φοιτητή ειδικά με αυτα που βιώνουμε σήμερα. Δεν είναι κακή ιδέα για το video / screen recording κτλ. Πάντως για την ιστορία έγραψα καμιά ώρα με το OBS αλλά σε 30fps χωρίς πρόβλημα για καμιά ώρα. Στα παιχνίδια λίγο δυσκολεύομαι γιατί δεν είμαι κανένας τρομερός gamer. 2-3 games παίζω (στο desktop), σπάνια και γενικά και αυτά είναι πολλά GB... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, ZauZ said: Νομίζω εκεί βάζουν μόνο τα reviews της ομάδας του insomnia... Δεν είναι κακή ιδέα για το video / screen recording κτλ. Πάντως για την ιστορία έγραψα καμιά ώρα με το OBS αλλά σε 30fps χωρίς πρόβλημα για καμιά ώρα. Στα παιχνίδια λίγο δυσκολεύομαι γιατί δεν είμαι κανένας τρομερός gamer. 2-3 games παίζω (στο desktop), σπάνια και γενικά και αυτά είναι πολλά GB... Εννοω κατέγραψε μια διάλεξη σε obs/twitchstudio 2 με 3 ωρες στα 6000bit (4-6γβ βγαίνει το βιντεο) και μετα καντο handbreak με το setting υου youtube 1080p 60fps. Το βίντεο που βγαίνει πρέπει να ειναι 1 με 2 γβ. Βαζεις ετσι το πισι στα 100% και τεσταρεις το συστημα ψύξης και την απόδοση του επεξεργαστή. Το valorant ειναι δωρεάν και ειναι 8γβ το lol δωρεαν και ειναι 22γβ το OW και το sims4 (20γβ το καθενα) το βρίσκεις στα 10 ευρο το καθενα. Ειναι παιχνίδια που ενδιαφέρουν τους ελαφρούς gamers ειδικά υπάρχουν πολλά κορίτσια που παίζουν μονο sims. Μια φορα τα κατεβάζεις και τα κανεις backup σε εξωτερικό σκληρό. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από mp44christos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα