drelos2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έφτιαξα μια σύνθεση για τον αδερφό μου, ήθελε pc για games κάτω απο 500 ευρώ , παίζει κυρίως cs go lineage2 στο λάπτοπ που έχει τώρα αλλά στο καινούργιο πιστεύω θα παίζει σίγουρα gta v και δεν ξέρω τι άλλα παιχνίδια μπορεί να του αρέσουν που δεν μπορούσε να παίξει στο λάπτοπ , το Pc θα το στήσω εγώ, η τιμή βγήκε στα 470 με τα μεταφορικά μιάς και βρήκα ότι ήθελε απο ένα κατάστημα μόνο, θα ήθελα να μου πείτε γνώμες και αν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι αλλά να μείνουμε στο ίδιο budget, στο μέλλον θα αγοράσει και κάρτα γραφικών πρός το παρών θα το τρέχει με τα γραφικά του επεξεργαστή, οθόνη λέμε για αυτήν , πληκτρολόγιο και ποντίκι έχει ήδη. CPU: MOBO: PSU: RAM: SSD: CASE: Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από drelos2
drelos2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, splanis είπε ο επεξεργαστης δεν εχει gpu τα γραφικά του επεξεργαστή εννοώ πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ... μόνο με τον επεξεργαστή για αρχή μέχρι να πάρει την κάρτα θα μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που παίζει και τώρα αυτό είναι το point 1
adtakhs Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο επεξεργαστής δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και δεν θα εκκινήσει ο υπολογιστής ποτέ . Αυτό εδώ έτοιμο στημμένο με λειτουργικό από εδώ https://www.digital-master.gr/el-gr/ Αν θες να ρίξεις κανένα 20€ το κόστος, βάλε για αρχή 240GB SSD. Αυτον. https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/240GB|Gigabyte SSD 240 GB- Solid State Drive- black- SATA 6 GB - s Η κάρτα είναι απολύτως επαρκής για να παίξεις όλα τα παιχνίδια της αγοράς σε 1080P . Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από adtakhs
splanis Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, drelos2 είπε τα γραφικά του επεξεργαστή εννοώ πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ... μόνο με τον επεξεργαστή για αρχή μέχρι να πάρει την κάρτα θα μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που παίζει και τώρα αυτό είναι το point μα δεν εχει σου λεω πως να το κανουμε Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από splanis
drelos2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, splanis είπε μα δεν εχει σου λεω πως να το κανουμε κάτσε γιατί ίσως να έχω χάσει εγώ κάτι, εγώ πριν 4 χρόνια είχα φτιάξει ενα build είχα βάλει τον i3-6100 και για ένα μήνα μέχρι να έχω τα χρήματα για κάρτα έπαιζα games μόνο με τον επεξεργαστή επάνω, είναι χαρακτηριστικό τον ryzen δηλαδή αυτό? χωρίς κάρτα δεν ανοίγει κάν το pc όπως είπε ποιο πάνω adtakhs? Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από drelos2
adtakhs Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, drelos2 είπε κάτσε γιατί ίσως να έχω χάσει εγώ κάτι, εγώ πριν 4 χρόνια είχα φτιάξει ενα build είχα βάλει τον i3-6100 και για ένα μήνα μέχρι να έχω τα χρήματα για κάρτα έπαιζα games μόνο με τον επεξεργαστή επάνω, είναι χαρακτηριστικό τον ryzen δηλαδή αυτό? χωρίς κάρτα δεν ανοίγει κάν το pc όπως είπε ποιο πάνω adtakhs? Οι επεξεργαστές κανονικά δεν έχουν κάρτα γραφικών επάνω τους. Αν θες με κάρτα γραφικων ενσωματωμένη κοίταξε τον AMD R3 2200G και τον AMD R5 3400G . Αλλά είναι 4-πυρηνοι με και χωρίς Hyperthreading δεν είναι 6-πύρηνοι με Hyperthreading όπως ο 2600.
drelos2 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Οι επεξεργαστές κανονικά δεν έχουν κάρτα γραφικών επάνω τους. Αν θες με κάρτα γραφικων ενσωματωμένη κοίταξε τον AMD R3 2200G και τον AMD R5 3400G . Αλλά είναι 4-πυρηνοι με και χωρίς Hyperthreading δεν είναι 6-πύρηνοι με Hyperthreading όπως ο 2600. ναι το έψαξα και είδα πως μόνο οι ryzen g έχουν ενσωματωμένα γραφικά , απλά είχα την εντύπωση πως είχαν όλοι οι cpu ενσωματωμένα.
countass Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Η 570 είναι μια χαρά κάρτα για να παίζει.εφοσον βγαίνει από τώρα,παρτην να το ευχαριστηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα