Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Ζητώ την άποψη σας. Με τον επεξεργαστή που σας αναφέρω , τον οποίο θα βάλω σε Μητρική MSI MAG Z390 TOMAHAWK, Θα τοποθετήσω  RAM HYPERX HX430C15PB3K2/8 XMP HYPERX PREDATOR 8GB (2X4GB) DDR4 3000MHZ DUAL CHANNEL KIT. Υπάρχει κανένα θέμα επεξεργαστή με τις συγκεκριμένες RAM. Θα δουλέψουν μια χαρά?  Περιμένω νέα σας.

Στις προδιαγραφές του επεξεργαστή γράφει συμβατός με RAM : DDR4-2400.

Επειδή έχω ήδη την Μητρική και τις RAM ποιόν συμβατό επεξεργαστή μου προτείνεται με γραφικά;

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου! Απο i core 5 και πάνω για να τις υποστηρίζει!!!  Εγώ θα έλεγα  i core 5  9400 ή  i core 5 9600KF... ανάλογα και τα οικονομικά σου...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/4/2020 στις 4:17 ΜΜ, Stefanos65 είπε

Καλησπέρα .

Ζητώ την άποψη σας. Με τον επεξεργαστή που σας αναφέρω , τον οποίο θα βάλω σε Μητρική MSI MAG Z390 TOMAHAWK, Θα τοποθετήσω  RAM HYPERX HX430C15PB3K2/8 XMP HYPERX PREDATOR 8GB (2X4GB) DDR4 3000MHZ DUAL CHANNEL KIT. Υπάρχει κανένα θέμα επεξεργαστή με τις συγκεκριμένες RAM. Θα δουλέψουν μια χαρά?  Περιμένω νέα σας.

Επειδή έχω ήδη την Μητρική και τις RAM ποιόν συμβατό επεξεργαστή μου προτείνεται με γραφικά;

Έδωσες 150€ για μητρική και θα βάλεις ένα τόσο κακό και κλειδωμένο επεξεργαστή;

Προσπάθησε να φτάσεις εδώ: https://www.skroutz.gr/s/16078398/Intel-Core-i5-9600K-Box.html

ή έστω εδώ: https://www.skroutz.gr/s/17311441/Intel-Core-i5-9400-Box.html

Αν δε σε ενδιαφέρει η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών πάρε αυτόν που είναι μακράν η καλύτερη επιλογή σου: https://www.skroutz.gr/s/17125425/Intel-Core-i5-9400F-Box.html

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Johny_X21 είπε

Καλησπέρα φίλε μου! Απο i core 5 και πάνω για να τις υποστηρίζει!!!  Εγώ θα έλεγα  i core 5  9400 ή  i core 5 9600KF... ανάλογα και τα οικονομικά σου...

Ούτε καν. Από που και ως που αυτό; DDR4 παίρνει και ο i3..

Δημοσ.
Στις 20/4/2020 στις 4:17 ΜΜ, Stefanos65 είπε

Καλησπέρα .

Φίλε τι κάρτα γραφικών θα πάρεις ή έχεις πάρει;; Ή θα έχεις τα ενσωματωμένα 

Γτ αν δεν βάλεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών δεν αξίζει να πας σε τόσο ψηλά χρονισμενες ραμ δεν θα μπορεί ο επεξεργαστής να τις εκμεταλλευτεί 100%

Δημοσ.

Καλησπέρα. Nik1239.

Είναι ο πρώτος Υπολογιστής για παιδί 3 Γυμνασίου. Τελικά μάλλον θα βάλω i5 με γραφικά. Αργότερα αφού μαζέψουμε κανένα ρευστό, να βάλω κάρτα γραφικών, να αλλάξω από SSD που έχω τώρα SSD SAMSUNG MZ-76E500B/EU 860 EVO SERIES 500GB 2.5'' SATA3 σε SSD SAMSUNG MZ-V7E500BW 970 EVO 500GB V-NAND NVME PCIE GEN 3.0 X4 M.2 2280 και να βάλω ακόμη 8GB RAM.

Πέσμου την άποψη σου για κάρτα γραφικών και για την αλλαγή SSD και αναβάθμιση RAM.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Ούτε καν. Από που και ως που αυτό; DDR4 παίρνει και ο i3..

Γιάννη δεν κατάλαβες... Δεν είπα πως δεν υποστηρίζει DDR4 o i core 3 9100F ... Απλά μίλησα εώς πόσα  Mhz υποστηρίζει.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Stefanos65 είπε

Καλησπέρα. Nik1239.

Είναι ο πρώτος Υπολογιστής για παιδί 3 Γυμνασίου. Τελικά μάλλον θα βάλω i5 με γραφικά. Αργότερα αφού μαζέψουμε κανένα ρευστό, να βάλω κάρτα γραφικών, να αλλάξω από SSD που έχω τώρα SSD SAMSUNG MZ-76E500B/EU 860 EVO SERIES 500GB 2.5'' SATA3 σε SSD SAMSUNG MZ-V7E500BW 970 EVO 500GB V-NAND NVME PCIE GEN 3.0 X4 M.2 2280 και να βάλω ακόμη 8GB RAM.

Πέσμου την άποψη σου για κάρτα γραφικών και για την αλλαγή SSD και αναβάθμιση RAM.

Όχι κρατά αυτόν τον δίσκο και τον επεξεργαστή δεν αξίζει να πας σε έναν i5 τώρα 9ης γενιάς θα δεις ελάχιστες διαφορές στις επιδόσεις για κάρτα πες μου μέχρι πόσα δίνεις και τι παιχνίδια θα παίζει το παιδί επεξεργαστή αλλάζεις σε περίπτωση που δεις ότι ο τωρινός έχει θέματα στα παιχνίδια και θα πας σε έναν i7 πιο μετά

3 ώρες πριν, Stefanos65 είπε

Καλησπέρα. Nik1239.

Πάντως με τα ενσωματωμένα δεν παίζεις παιχνίδια να ξέρεις μόνο οι ryzen έχουν ενσωματωμένα καλά για να μπορείς να παίξεις και κάτι

Επεξ/σία από Nik1239
  • Like 1
Δημοσ.

Η ιδανική επιλογή στη περίπτωσή σου θα ήταν ένα apu. Αλλά από την στιγμή που δε ρώτησες και έχεις προβεί ήδη σε αγορές, τώρα θα πρέπει να πληρώσεις extra.

Δημοσ.

ΤΟ ΠΟΣΌ ΘΑ ΕΊΝΑΙ 180 ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΏΝ. ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ I3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ Ι7. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ CALL OF DUTY , ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Stefanos65 είπε

ΤΟ ΠΟΣΌ ΘΑ ΕΊΝΑΙ 180 ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΏΝ. ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ I3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ Ι7. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ CALL OF DUTY , ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Δες αυτές τις δυο είναι η 1650 super το καλύτερο που μπορείς να βρεις σε επιδόσεις , θερμοκρασία , τιμή

Μια καλή επίσης είναι η 1660super αν μπορείς να ανέβεις λίγο αλλά και αυτές οι δύο είναι πολύ καλές (είμαι κάτοχος ) θα παίζει τα πάντα σε όλα τα γραφικά σε καλά fps αν θες κάτι άλλο να σου προτείνω πες μου 

Screenshot_2020-04-23-22-20-50-073_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.png

Screenshot_2020-04-23-22-20-44-284_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα Nik1239.

Τι λες για τον επεξεργαστή CPU INTEL CORE I5-9400 2.90 GHZ LGA1151 - BOX και αργότερα βάζω ξεχωριστή κάρτα γραφικών . Αυτός  cooling device δεν έχει τι προτείνεις για ψύξη? Αέρα και υγρόψυξη.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Stefanos65 είπε

Καλησπέρα Nik1239.

Τι λες για τον επεξεργαστή CPU INTEL CORE I5-9400 2.90 GHZ LGA1151 - BOX και αργότερα βάζω ξεχωριστή κάρτα γραφικών . Αυτός  cooling device δεν έχει τι προτείνεις για ψύξη? Αέρα και υγρόψυξη.

Φίλε αφού έχεις πάρει cpu είδη δεν αξίζει να πάρεις άλλο τώρα 

Και όχι αν κάνεις αναβάθμιση θα πας σε i7 η διαφορά ανάμεσα στον i3 που έχεις και αυτόν τον i5 είναι ελάχιστη που εσύ με την χρήση που κανείς δεν καταλάβεις διαφορά

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Mόνο κάρτα γραφικών και θα είναι κομπλέ το παιδί για τώρα, θα χαρεί παιχνίδι. 1650 super, Rx 570. Μην μπαίνετε σε περιτά έξοδα με επεξεργαστές, δεν θα προσφέρουν κάτι δίχως κάρτα.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...