LynnJames Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορω π.χ να παω στο περιπτερο και να αγορασω κατι που κανει 10ευρω,με 5ευρω απο την καρτα και 5 ευρω μετρητα; Η θα εχει προβλημα με το εκκαθαριστικο του αν πληρωσω ετσι Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από LynnJames
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, LynnJames είπε Μπορω π.χ να παω στο περιπτερο και να αγορασω κατι που κανει 10ευρω,με 5ευρω απο την καρτα και 5 ευρω μετρητα; Η θα εχει προβλημα με το εκκαθαριστικο του αν πληρωσω ετσι Ναι μπορείς. 1
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Οποιοσδήποτε συνδυασμούς γίνεται. Πχ δύο κάρτες και μετρητά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Φυσικα και γινεται ...Το εχω κανει καποιες φορες .Ακομα και με καρτα απο Tickets restaurant.
papresa Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Επειδή έχω μαγαζί, ίσως χρειαστεί να σου κόψει 2 αποδείξεις. Η μία να αντιστοιχεί στο ποσό της κάρτας (για περίπτωση ελέγχου - εξακρίβωσης) και η άλλη στο υπόλοιπο ποσό. Οπότε καλό θα είναι να το διευκρινήσεις.
afragorn Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 23 ώρες πριν, LynnJames είπε Μπορω π.χ να παω στο περιπτερο και να αγορασω κατι που κανει 10ευρω,με 5ευρω απο την καρτα και 5 ευρω μετρητα; Η θα εχει προβλημα με το εκκαθαριστικο του αν πληρωσω ετσι Nαι μπορείς, απλά θα ήταν καλύτερα να μη το έκανες για 10 Ευρώ 2
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 36 λεπτά πριν, afragorn είπε Nαι μπορείς, απλά θα ήταν καλύτερα να μη το έκανες για 10 Ευρώ Ειδικά σε περίπτερο 1
LynnJames Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 52 λεπτά πριν, afragorn είπε Nαι μπορείς, απλά θα ήταν καλύτερα να μη το έκανες για 10 Ευρώ Ειναι θεμα επιβιωσης...
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, LynnJames είπε Ειναι θεμα επιβιωσης... Δηλαδή έχεις 5 ευρώ σε μετρητά και 5 ευρώ στον τραπεζικό σου λογαριασμό, και δεν θα επιβιώσεις αν δεν αγοράσεις ένα συγκεκριμένο είδος που πωλείτε σε περίπτερο και κοστίζει 10€? Μου έχεις εξάψει τη φαντασία.... 1
LynnJames Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή έχεις 5 ευρώ σε μετρητά και 5 ευρώ στον τραπεζικό σου λογαριασμό, και δεν θα επιβιώσεις αν δεν αγοράσεις ένα συγκεκριμένο είδος που πωλείτε σε περίπτερο και κοστίζει 10€? Μου έχεις εξάψει τη φαντασία.... Κοιτα ,μου εχουν μπλοκαρει την βασικη μου καρτα λογω μη επικαιροποιησης των στοιχειων μου.Μεχρι να το διευθετησω εχω αυτα τα χρηματα που ανεφερα.Καπνο θελω να παρω γιατι χωρις τσιγαρα θα τρελαθω. Τωρα που γραφω μου ηρθε μια ιδεα,μπορω παρ'ολο που ειναι μπλοκαρισμενη η καρτα ,να μπω ebanking και να μεταφερω τα χρηματα μου στην αλλη καρτα που εχω και λειτουργει;Σιγουρα η προμηθεια θα ειναι μεγαλη γιατι ειναι διαφορετικες τραπεζες αν και θυμαμαι ειχα προσπαθησει να κανω αγορες και παρ'ολο που ειχα χρηματα μεσα δεν ειχε γινει αποδεκτο.
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 37 λεπτά πριν, LynnJames είπε Ειναι θεμα επιβιωσης... 1 λεπτό πριν, LynnJames είπε Καπνο θελω να παρω γιατι χωρις τσιγαρα θα τρελαθω. Ok, κατάλαβα. 3 λεπτά πριν, LynnJames είπε Τωρα που γραφω μου ηρθε μια ιδεα,μπορω παρ'ολο που ειναι μπλοκαρισμενη η καρτα ,να μπω ebanking και να μεταφερω τα χρηματα μου στην αλλη καρτα που εχω και λειτουργει;Σιγουρα η προμηθεια θα ειναι μεγαλη γιατι ειναι διαφορετικες τραπεζες αν και θυμαμαι ειχα προσπαθησει να κανω αγορες και παρ'ολο που ειχα χρηματα μεσα δεν ειχε γινει αποδεκτο. Δεν ξέρω, αλλά επικαιροποίηση στοιχείων μπορείς να κάνεις και μέσω internet, συνήθως μια εργάσιμη χρειάζεται για να ολοκληρωθεί.
LynnJames Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ok, κατάλαβα. Δεν ξέρω, αλλά επικαιροποίηση στοιχείων μπορείς να κάνεις και μέσω internet, συνήθως μια εργάσιμη χρειάζεται για να ολοκληρωθεί. Ναι μεσω ιντερνετ θα το κανω απλα ειχαν πεσει οι γιορτες στο χειροτερο σημειο που μπορουσαν να πεσουν.Μεσα στην βδομαδα θα εχω τα χρηματα μου ευελπιστω.
Joshua21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, LynnJames είπε Ναι μεσω ιντερνετ θα το κανω απλα ειχαν πεσει οι γιορτες στο χειροτερο σημειο που μπορουσαν να πεσουν.Μεσα στην βδομαδα θα εχω τα χρηματα μου ευελπιστω. Βασικά για να φτάσουν σε σημείο να σου μπλοκάρουν την κάρτα δεν μεσολάβησαν μόνο γιορτές (που δεν βλέπω το πως σε εμποδίζουν να το κάνεις μέσω ίντερνετ), μεσολάβησαν χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα